Cum să curățăm portocalele și lămâile înainte de a le pune în deserturi. Sorin Susanu: ”Ajută foarte mult la eliminarea potențialilor microbi, bacterii”

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Sorin Susanu a vorbit de cum pot fi curățate citricele, dar și ale fructe sau legume înainte de a le consuma.

Specialiștii ne recomandă consumul de fructe și legume, pentru a ne asigura aportul de vitamine și minerale atât de necesare, în special în perioada rece când suntem mai expuși la viroze și răceli.

În calitate de consumatori, fiecare dintre noi trebuie să fim atenți atât la produsele pe care le achiziționăm, dar și la modul în care le mâncăm, ca atare sau ca parte integrantă în alte feluri de mâncare. 

Sorin Susanu, expert în protecția consumatorului, a explicat pentru DCNews ce trebuie să facem cu fructele și legumele pe care le cumpărăm, mai ales că nu toate acestea pot fi consumate cu coajă, pentru unele existând chiar atenționare din partea producătorului.

Cum vine și sezonul deserturilor tradiționale, cele în care bunica punea și coaja de la portocale și lămâi pentru a le oferi un gust plăcut, trebuie să fim atenți cum să le folosim pe acestea.

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel