Cum să creezi o conexiune emoțională profundă cu partenerul tău, în funcție de semnul său lunar

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Silas van Overeem
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Silas van Overeem

Soarele și Luna sunt lumini puternice în harta noastră natală. De aceea, înțelegerea semnului lunar al partenerului nostru poate dezvălui multe despre parcursul relației. A fi atent la Luna partenerului tău îți poate permite să devii mai inteligent din punct de vedere emoțional și mai sensibil la nevoile acestuia, mai ales atunci când lipsește sinastria lunară. Faptul că ești conștient de Luna lor îți permite să dezvolți conexiuni mai profunde, deoarece poți înțelege mai bine cum procesează emoțiile.

Luna Berbec

Luna Berbecului poate fi foarte explozivă și își va face cunoscute sentimentele. Nativul este foarte expresiv și se bucură de o provocare bună. Ceea ce vezi este ceea ce primești și nu există nici o îndulcire. Fiind răbdător cu partenerul tău cu Luna Berbec îi va permite să se simtă suficient de confortabil pentru a discuta despre ceea ce simte, mai ales dacă este frustrat. Un partener care îi poate ajuta să se echilibreze și să caute calmul în fața haosului va fi cineva care îi poate ajuta să crească pe termen lung.

Luna Taur

Ascultarea este necesară atunci când te întâlnești cu o Lună Taur. Este un semn care își poate ține în frâu ispita pentru o vreme până când explodează. Pentru a crea o conexiune emoțională cu acest semn de Lună, partenerul trebuie să fie atent la detalii și să aibă o inimă generoasă. Le place să fie răsfățați și tratați cu grijă. Dacă ești deschis să pui întrebări Lunii în Taur, să le aduci soluții și să fii înțelegător, le vei permite să fie mai receptivi la sfaturi.


Luna în Gemeni

Lunile Gemeni au nevoie să fie la curent cu tot ce se întâmplă. Un partener care îi poate menține implicați din punct de vedere intelectual va fi capabil să se deschidă din punct de vedere emoțional. Pentru ca Gemenii să își recunoască emoțiile, ei încep de la nivelul analitic pentru a înțelege ceea ce procesează. Având un partener care îi poate ghida, îi poate asculta și le poate acorda atenție, le poate încălzi inima. Au nevoie de un partener care să le respecte limitele și latura lor independentă.

Luna Rac

Onestitatea este esențială pentru ca o bună comunicare să apară între ambele părți. Luna în Rac are nevoie să se simtă în siguranță și reasigurată de partenerul lor. Partenerul lor trebuie să fie cineva care poate fi vulnerabil din punct de vedere emoțional cu ei. Un partener inteligent din punct de vedere emoțional îi va permite nativului să aibă încredere în el și să-și dea inima cu ușurință, deoarece știe că va fi tratată cu grijă.

Luna Leu

A avea cea mai satisfăcătoare relație cu un Leu Lună înseamnă să îi arăți cât de mult îl apreciezi. Au nevoie de un partener care să îi încurajeze, să îi inspire, să îi motiveze și să îi ajute să strălucească. Un partener care să scoată la iveală ce e mai bun din ei. Cineva pe care să îl respecte și pe care să îl imite. Își doresc un coleg monarh care să îi ajute să conducă sau să preia conducerea.


Luna în Fecioară

Un partener cu Luna în Fecioară are nevoie de cineva care să îi ajute să se iubească pe ei înșiși într-un mod în care ei nu pot. Iubirea este importantă și faptul că îi copleșește cu afecțiune îi poate ajuta să se simtă cu adevărat adorat și dorit. Partenerul lor trebuie să le arate că nu există nicio limită pentru devotamentul lor. Un partener care le poate aduce soarele în zilele înnorate îi va menține îndrăgostiți pe termen lung.

Luna Balanță

Fiind un semn guvernat de Venus, Luna Balanță are nevoie de un partener pe care să se poată baza. Își doresc un prieten cel mai bun pentru a construi o fundație puternică, astfel încât să se poată simți protejați în relația lor. Luna Balanță are nevoie de o legătură solidă pentru a rămâne fidelă partenerului lor pe termen lung. Dacă energia nu este reciprocă, ei vor căuta în altă parte.

Luna Scorpion

Loialitatea este unul dintre cuvintele asociate cu semnul Scorpionului. Luna Scorpionului, guvernată de Marte, nu se lasă pradă jocurilor atunci când caută o relație semnificativă. Își doresc un partener care să rămână alături de ei, pe care să se poată baza și în care să aibă încredere. O relație pe care ei o caută este sacră. Dacă nu au acest nivel de dragoste și încredere, probabil că vor păstra lucrurile ocazionale și nu se vor angaja.


Luna Săgetătorului

Lunile Săgetător guvernate de Jupiter își doresc un partener care să se alinieze cu ele la un alt nivel. Credeți sau nu, Luna Săgetător își dorește o conexiune de lungă durată. Pentru ca ei să ia în considerare măcar o relație pe termen lung, partenerul trebuie să le arate o altă latură, din punct de vedere intelectual și spiritual. Își doresc un partener care să ia parte la aventuri și să îi inspire. Cineva care să îi vadă așa cum sunt și să se simtă mândru de ei.

Luna Capricorn

Lunile Capricornului sunt provocatoare când vine vorba de deschidere emoțională. Acest semn de Lună are nevoie de un partener cu obiective și vise similare. Luna Capricorn își poate pierde interesul dacă partenerul lor nu vrea să facă parte din viitorul lor. Nu le plac persoanele evazive sau nesigure. Să le arăți cât de autentice sunt sentimentele tale și să le oferi acces la tine este esențial pentru ei.

Luna Vărsător

Luna Vărsător are nevoie de un partener care poate fi atât un bun prieten, cât și un amant. Stabilirea unei prietenii este, de obicei, importantă, iar faptul de a fi în relații bune cu prietenii lor îi va aduce partenerului mai multă loialitate. Vărsătorul caută pe cineva unic și diferit de ei. Își doresc un partener ilustru cu care să se mândrească în fața celorlalți. Partenerul lor trebuie să fie cineva care să le împărtășească viziunea și ideologia, astfel încât să poată construi un vis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel