Cum să combați respirația urât mirositoare. Cele mai bune remedii

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor Mudassar Iqbal
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay/ autor Mudassar Iqbal

O respirație urât mirositoare reprezintă un dușman de temut pentru oricine și poate cauza o încredere de sine scăzută. Dacă te confrunți cu o astfel de respirație, ia în considerare aceste remedii.

1. Igienă orală decentă

 Spălați-vă pe dinți, folosiți apă de gură și mergeți la dentist. Acest lucru  vă va ajuta să vă faceți respirația să miroasă bine pe termen lung.

 

2.  Evită alimentele zaharoase

Zahărul ajută bacteriile să se înmulțească în gură, iar bacteriile sunt cele care provoacă respirația urât mirositoare. Reducând consumul de batoane de ciocolată, te poți împiedica să ai o respirație urât mirositoare.

3. Consumați citrice

Portocalele și  lămâile au toate abilități de împrospătare a respirației.

4. Încearcă o linguriță de propolis dimineața pe stomacul gol

Acesta are o acțiune antibacteriană, fiind foarte eficient în combaterea halitozei și menținerea sănătății orale excelente.

5.  Bea apă

Apa nu este bună doar pentru pierderea în greutate și pentru curățarea pielii, ci este un instrument uimitor pentru împrospătarea respirației. Atunci când ești deshidratat, concentrația mare de bacterii face ca respirația ta să fie urât mirositoare. Apa spală aceste bacterii și vă menține respirația mai fresh.

6. Bea ceai verde


Bacteriile care cauzează respirația urât mirositoare chiar tind să urască proprietățile antibacteriene ale ceaiului verde. Bând o ceașcă sau două  poți neutraliza respirația urât mirositoare.

7. Încercați probioticele

Oamenii sunt îngrijorați de faptul că au respirația urât mirositoare din cauza bacteriilor rele din gură, dar este important să ne amintim că există și bacterii bune care pot ajuta la combaterea respirației urât mirositoare. Consumul de alimente bogate în probiotice, cum ar fi iaurtul, poate contribui la o diferență uriașă în ceea ce privește mirosul respirației tale în timp, potrivit yourtango.com 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel