Cum să alungi energia negativă din casa ta. Cele mai simple moduri de curățare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Mediamodifier
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mediamodifier

Energia negativă se acumulează și va face ca locuința ta să se simtă grea și statică, în loc să fie deschisă și ușoară. Și poate începe să își pună amprenta asupra locului în care locuiți și asupra modului în care vă simțiți.

Există mai multe motive pentru a vă gândi să vă curățați casa de energia negativă. Cel mai simplu mod de a determina dacă trebuie să acționați este atunci când puteți simți energia negativă; aceasta vă poate face să vă simțiți trist, furios, sufocat sau ca și cum ar exista o tensiune. Alte momente pentru a curăța energia rea includ după o despărțire sau o ceartă cu partenerul tău, în timpul unei tranziții mari în viață, după ce ai avut o zi proastă, după ce ai adus oameni negativi în casa ta și după ce ești înconjurat de dezordine.

Cum să alungi energia negativă din casa ta

 Eliberați-vă propria energie

Propria ta energie poate dezvolta o încărcătură negativă. Din moment ce te afli în casa ta, ai putea să începi cu tine însuți. Faceți o baie cu sare, care este cunoscută pentru proprietățile sale detoxifiante. Înmoaie-te timp de 10 până la 20 de minute și relaxează-te în timp ce sarea face treaba pentru tine. Adăugați ulei esențial de levănțică pentru o notă de calmare, sau uleiuri esențiale de citrice, cum ar fi lămâie sau lime, pentru un impuls de energie.

O altă modalitate de a vă reîmprospăta energia este să petreceți timp în natură. Plimbarea într-o zonă împădurită vă va ajuta să vă împământați și să vă centrați. Apa curgătoare oferă ioni negativi, care îmbunătățesc starea de spirit și elimină excesul de ioni pozitivi pompați de câmpurile electromagnetice care se află peste tot în jurul tău.

O metodă dovedită de mult timp pentru a vă calma câmpul energetic este meditația. Stând în liniște, chiar și cinci minute, în timp ce vă numărați respirațiile, va insufla absolut un sentiment de pace și calm în corpul și mintea dumneavoastră.


 Măturați pragul din față

Măturând cu o mătură face mai mult decât să îndepărteze murdăria și resturile de la intrarea din față sau din spate a casei tale. De asemenea, îndepărtează energia nedorită sau negativă. Multe culturi asiatice mătură în fiecare dimineață pentru a începe ziua cu un aer proaspăt. Aceasta este, de asemenea, o practică Feng Shui pentru curățarea și mutarea energiei.

 Eliberați orice dezordine

Dacă aveți obiecte care zac prin casă, fie că sunt în cutii sau la vedere, este timpul să începeți să strângeți lucrurile. Poate că este vorba de teancuri vechi de cărți sau reviste care vă împânzesc sufrageria, de dosare care se adună pe birou sau de haine împrăștiate prin cameră. Indiferent de tipul de dezordine pe care îl aveți, este esențial să eliberați și să deschideți spațiul din casa dvs. Curățați obiectele care nu vă mai servesc, deschideți ferestrele și jaluzelele și aspirați fiecare colț al locuinței dumneavoastră.

 Aprindeți o lampă de sare de Himalaya

Bucățile de cristal de sare roz sau de culoarea piersicii, tăiate grosier, au fost transformate în lămpi. Menținerea lămpii aprinse încălzește sarea și îi permite acesteia să curețe ușor energia unei încăperi. Bucățile de sare au fost, de asemenea, sculptate în suporturi de lumânări pentru a servi aceluiași scop.

Se presară apă sărată

Puneți o cantitate mică de apă într-un bol și adăugați sare. Apoi, cu ajutorul degetelor, stropiți zonele din afara tuturor ușilor care dau spre casă. Sarea este un agent tradițional de curățare a energiei care purifică. De asemenea, ai putea stropi apă sărată pe praguri și să stabilești o intenție ca toți cei care intră să aducă pace în casa ta.


Vizualizați curățarea energiei

Puneți o muzică liniștită de yoga sau de meditație, apoi stați în liniște într-o poziție confortabilă. Permiteți corpului să se relaxeze în timp ce respirați adânc. Când vă simțiți pregătiți, imaginați-vă că vă curățați toate vestigiile de energie negativă din casa dumneavoastră. Ați putea vizualiza un aspirator de aer special care îndepărtează toată negativitatea, lăsând spațiul curat și proaspăt. Sau v-ați putea imagina un alt tip de curățenie, cum ar fi spălatul cu mopul sau ștersul prafului pentru a elimina negativitatea. Odată finalizată, imaginează-ți o lumină albă și aurie care intră din ceruri pentru a umple spațiul cu vibrații pozitive care te hrănesc și te susțin. Vizualizările de acest gen sunt puternice.

Cultivați plante de apartament

Aducerea unui pic de natură în spațiul de locuit vă menține energia proaspătă și vibrantă. Plantele verzi sunt extrem de populare în acest moment. În plus, plantele adaugă oxigen în mediul tău, deoarece folosesc dioxidul de carbon pe care îl expulzezi. Încearcă ceva ușor de îngrijit, cum ar fi un filodendron, care nu are nevoie de multă lumină directă a soarelui sau de apă. Dacă sunteți deja un împătimit al plantelor, poate doriți să cultivați și ierburi aromatice, pentru a le putea folosi la gătit.

 Cristale de poziție

Cristalele sunt, în principiu, minerale sau roci cu proprietăți speciale. Dacă vrei să elimini energia negativă din spațiul de locuit, încearcă o combinație de selenit și ametist. Selenitul este o piatră de curățare puternică, capabilă să măture negativitatea. Adesea disponibilă în bare sau "baghete", pur și simplu măturați selenitul în fața corpului, din cap până în picioare și apoi în spate, cât mai bine posibil. Acest lucru funcționează deosebit de bine pentru gândirea copleșitoare și excesivă. Puteți, de asemenea, să vă plimbați prin casă fluturând încet selenitul prin aer și de-a lungul pereților și ușilor. După ce ați terminat acest proces, așezați puncte de ametist sau pietre tumbled (sunt suficiente bucăți mici) în colțurile celor mai locuite încăperi sau prin toate camerele dvs. Când vine vorba de protecție și claritate, ametistul este un adevărat campion. Pentru a menține cristalele în funcțiune, curățați-vă săptămânal ametistul prin scufundare în apă sărată sau plasați-l, împreună cu selenitul, în aer liber, la soare sau la lumina lunii, pentru curățare. Nu vă înmuiați niciodată bagheta de selenit în apă - se va dizolva.

Difuzați uleiuri esențiale

O modalitate ușoară de a oferi casei tale o bună curățare este să difuzezi uleiuri esențiale. Asigură-te că alegi o marcă de calitate, făcută cu un proces organic, pentru a obține cea mai înaltă vibrație posibilă. Încearcă un ulei precum cel de lemongrass, care este un puternic purificator de energie, sau cel de coriandru, care detoxifică emoțiile negative. De asemenea, ați putea lua în considerare melaleuca, numit și ulei de arbore de ceai, care curăță bagajele negative. În plus, uleiurile esențiale vă pompează energia pozitivă. Încearcă lămâia verde, care promovează pofta de viață, chiparosul, care favorizează fluxul energetic, sau portocala sălbatică pentru a ridica moralul și a încuraja abundența, potrivit yourtango.com

Cântă, se roagă sau cântă

Aproape toate practicile spirituale includ incantarea sau cântatul împreună cu rugăciunea. Îți ridici automat vibrația atunci când îți folosești corzile vocale într-un mod pozitiv. Atunci când vorbești sau cânți, corzile vocale vibrează pentru a produce sunetul, care se propagă în tot corpul tău. În timp ce vă plimbați prin casă cântând, rugându-vă sau psalmodiind, răspândiți aceste vibrații bune peste tot!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel