Cum să albiți hainele la soare cu lămâie și apă? Aceasta este cel mai bun truc

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ryoji Hayasaka
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ryoji Hayasaka

Îmbrăcămintea albă este foarte drăguță, merge cu aproape orice și face parte din elementele de bază ale dulapului, dar are o mare problemă, se îngălbenește foarte ușor. În plus, orice pată de transpirație sau murdărie este foarte vizibilă. 

Din fericire, există multe produse care ne pot ajuta să albim hainele, totuși, unele dintre aceste produse pot fi foarte abrazive și pot deteriora fibrele. De aceea, astăzi, vă vom oferi o soluție naturală și vă vom spune cum să albiți hainele în soare cu cel mai bun truc.

Această tehnică este foarte simplă și o poți realiza cu produse pe care sigur le ai acasă și nu, nu este clor, pentru că acest produs, deși este o vedetă în zona albirii hainelor, le poate și maltrata destul de mult sau îngălbeni dacă nu este folosit corect.

Pentru acest truc, lămâia este o piesă fundamentală, deoarece este binecunoscută pentru proprietățile sale de iluminare și curățare, așa că, pe lângă faptul că te ajută să-ți recuperezi albul hainelor, te va ajuta și la eliminarea petelor dificile.

Cum să albiți hainele la soare? Acesta este cel mai bun truc

O să ai nevoie:

Lămâi

Apă

Săpun de rufe (detergentul pe care îl utilizați în mod normal).

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Cum să cureți pantofii albi acasă fără înălbitor sau detergenți scumpi. Cel mai bun TRUC

Pantofii albi sunt o piesă de bază în garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că purtați un costum, o rochie de plajă sau blugi clasici și un tricou, o pereche elegantă de adidași albi poate fi cel mai versatil articol din dulapul dumneavoastră. Singurul dezavantaj este să înveți cum să cureți pantofii albi odată ce inevitabilele zgârieturi încep să apară, ceea ce, să fim sinceri, se întâmplă de obicei în primele două minute de la punerea lor în picioare. În plus, spălarea acestor pantofi acasă poate părea o sarcină descurajantă dacă încă nu ți-ai dat seama care este cel mai bun mod de a face treaba.

Metode ușoare de a spăla pantofii cu mâna

Dacă ar exista o modalitate de a vă păstra iubiții pantofi albi imaculați fără substanțe chimice dure, fără o curățătorie chimică sau o mașină de spălat? Credeți-ne, este posibil. Încercați această metodă simplă de a vă curăța pantofii cu articole pe care probabil le aveți deja la îndemână. Următoarele ghiduri pas cu pas vă vor arăta cum să vă ocupați cu ușurință de pantofii.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel