Cum s-au deghizat vedetele de Halloween. Bianca Drăgușanu, periculos de sexy, în rolul lui Harley Quinn / FOTO

Data publicării:

Vedetele din România s-au întrecut pe rețelele de socializare în costumații care mai de care mai înspăimântătoare.

Vedetele din România au luat exemplul starurilor de peste hotare și s-au întrecut în costumații care mai de care mai unice, cu prilejul petrecerilor organizate de Halloween. Imaginația nu a avut limite, iar Instagramul a fost locul perfect unde divele să-și afișeze cel mai perfect make-up și cea mai inspirată constumație. Totuși, nici domnii nu s-au lăsat mai prejos și au ales să intre în joc și să se deghizeze în personajul înfricoșător favorit. Fanii și-au urmărit îndeaproape idolii și au reacționat în număr cât mai mare, când au văzut transformările reușite de pe rețelele de socializare.

Începem seria trasformărilor cu Bianca Drăgușanu, care a adoptat o ținută extrem de sexi, după cum și-a obișnuit deja publicul. Blondina s-a deghizat așadar în Harley Quinn, personaj desprins din benzile desenate. Aceasta a ales să îmbrace o pereche de pantaloni scurți, o jachetă și o pereche strălucitoare de botine. Ținuta a fost completată de un machiaj pe măsură, iar părul a fost aranjat în două cozi. Bineînțeles, Bianca Drăgușanu a avut ca accesoriu și o bâtă, după cum are și celebrul personaj pe care a ales să-l interpreteze.

 

 

Iulia Albu este altă celebritate care s-a făcut remarcată de Halloween. Acasta a ales să iasă complet din tipare anul acesta, costumându-se în Știma Apelor. Vedeta a ales să îmbrace un costum care a făcut-o să strălucească din toate punctele de vedere. Aceasta a ales o rochie aurie, tăiată pe picior și cusută doar din paiete strălucitoare. Machiajul ales de celebrul critic de modă a fost pe măsură, adică extrem de strident, iar părul a fost prins lejer, la spate, într-o coadă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

 

Nici Vlad Gherman și iubita sa, Oana Moșneagu, nu au trecut cu vederea sărbătoarea de Halloween. Cei doi îndrăgostiți au ales să interpreteze personajele principale din familia Addams, Morticia și Gomez, luându-și rolul foarte în serios, cu două costumații înfricoșătoare, pe măsură. Din fotografia celor doi nu a lipsit nici cadrul desprins din povestea originală.

„Halloween-ul nu e al nostru, dar ne oferă un context perfect în care să ne jucăm și altfel decât o facem în rolurile pe care le avem pe scenă sau în fața camerei și uite cum a ieșit joaca noastră. Ce părere ai? Ți se pare că suntem din “filmul” ăla?”, a scris Vlad Ghermen pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????? ???????????????????????????? (@vladgherman_oficial)

 

Cristina Ciobănașu a urmat și ea exemplul fostului iubit și s-a deghizat într-un personaj unic de Halloween. Cu un machiaj extrem de înfricoșător, Cristina Ciobănașu și-a umiti fanii, care nu au mai recunoscut-o, pentru câteva momente. 

„Vă place?”, și-a întrebat actrița urmăritorii.

 

Theo Rose și-a uimit complet fanii, prin transformarea adoptată pentru sărbătoarea de Hallowwn. Celebra artistă s-a costumat în personajul feminin principal din Avatar și i-a ieșit de minune. Aceasta a purtat un make-up realizat perfect, iar costumația a fost gândită și ea până la ultimul detaliu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Storyalist (@thestoryalist)

 

 

Nicole Cherry a realizat și ea o transformare uimitoare. Artista a interpretat-o pe Cruella de Vil, adoptând o atitudine extrem de feminină și de provocatoare. Vedeta a ales să pozeze lângă fiica ei, Anastasia, pe care a transformat-o într-un micuț dalmațian.

 

 

Nu în ultimul rând, Oana Lis s-a afișat și ea pe rețelele de socializare într-un cadrul specific sărbătorii înfricoșătare. Soția fostului edil pare că a uitat măcar pentru o seară de griji și a ales să se distreze, după modelul celorlalte vedete de la noi din țară.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel