Cum s-au cunoscut Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Soția artistului, dezvăluiri inedite: „L-am întrebat dacă este machiat”

Data publicării:

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani. Iată cum s-au cunoscut cei doi.

 În 2017, Lavinia Pîrva i-a spus "Da" lui Ștefan Bănică, în mare secret. Între timp, în viața celor doi artiști a apărut și Alexandru, fiul lor, iar relația lor a devenit și mai profundă. Mulți se întreabă însă cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să se îndrăgostească.
Amândoi artiști, ai putea crede că era firesc să se intersecteze, la un moment dat. Și așa a fost, după cum povestește Lavinia, însă au avut nevoie și ajutorul destinului.


"E interesant destinul ăsta! Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Eu cred foarte tare în destin. Cumva avem o prietenă comună despre care nu știam, nu cunoșteam detaliile astea și s-a întâmplat ca la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem.

Așa a fost să fie! A fost o chestie pur întâmplătoare.
Prima dată când l-am cunoscut l-am întrebat dacă este machiat. A început să râdă. Așa are ochii el, nu se machiază", a declarat Lavinia Pârva în podcast-ul lui Marius Manole.

 

Motivele pentru care apar certuri


Ca în orice cuplu, există și momente mai încordate, în care cei doi se mai ceartă. Lavinia spune că Ștevan Bănică nu este încântat de faptul că ea este extrem de permisivă cu fiul lor, iar de aici, potnesc tot felul de conflicte. 


"Un om care muncește enorm, perfecționist. Trebuie să te naști așa. S-a și educat, dar s-a născut cu această voință de a reuși și a face totul atât de perfect. Îl ador ca actor, ca artist, lăsaând la o parte că sunt soția lui. Relația noastră se bazează pe încredere, libertate, iubire. Am mers pe premisa că nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni.
Îmi spune că sunt mult prea permisivă și blândă cu cel mic. El e bombă cu ceas și eu îl las să facă ce vrea. Eu merg pe principiul să nu-i interzic, îl las să încerce, fiind lângă el, să nu pățească ceva. Prefer așa decât să am un copil crispat.

Nu prea ne reproșăm lucruri. În pandemie ne-a prins bine că am stat mult împreună. Unii s-au despărțit, pe noi ne-a unit mai mult. Râdem mult. E important ca partenerul tău să te facă să râzi. E o nebunie la noi, că nu mă lasă să stau supărată.", a mai spus Lavinia Pîrva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel