Cum s-a împărțit averea artistei Ileana Ciuculete. Cine primește drepturile de autor: “Apartamentul a fost vândut”

Sursa foto: Ileana Ciuculete, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ileana Ciuculete, Facebook

La cinci ani de zile de la moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete s-a aflat ce s-a întâmplat cu averea acesteia. 

Ileana Ciuculete a fost o interpretă de muzică populară foarte cunoscută, din țara noastră. Artista a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Ileana Ciuculete a fost diagnosticată cu Hepatita C și cu ciroză, în primă fază, dar starea ei de sănătate s-a degradat foarte rapid. În cele din urmă, medicii au descoperit faptul că aceasta suferă și de cancer la ficat. 

La cinci ani de la moartea interpretei de muzică populară, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu averea acesteia. Ei bine, se pare că averea cântăreței Ileana Ciuculete a rămas băieților acesteia, Mugurel și Cristian Sfetcu. Cei doi s-au judecat timp de doi ani cu văduvul artistei, pentru recuperarea unei cote parte. 

Ulterior, magistrații au decis ca văduvul Cornel Galeș să le dea celor doi fii ai interpretei de muzică populară câte 34.000 de euro, cotă-parte din vilă, dar şi câte 6.000 de lei, suma aceasta însemnând cotă-parte din drepturile de autor.

După ce s-a stins din viață și Cornel Galeș, un executor judecătoresc a vândut apartamentul și băieții și-au putut primii banii.

Soțul cântăreței, Cornel Galeș, a murit și el la un an și 8 luni distanță, la vârsta de 60 de ani. Soțul interpretei de muzică populară a murit fulgerător, în urma unui accident de mașină. Evenimentul a avut loc în Spania, într-o localitate de lângă Valencia, unde văduvul artistei se mutase după moartea acesteia.

Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete

”Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi”, a declarat, pentru FANATIK, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al regretatei interprete de muzică populară, Ileana Ciuculete.

Fata lui Cornel Galeș, Claudia Galeș, nu a vrut să primească nimic din tot ce a fost pe numele tatălui ei, Cornel Galeș și nici nu s-a prezentat în instanță.

Cine s-a ocupat de parastasul de cinci ani al artistei

Anul acesta familia cântăreței, cei doi băieți, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu și mama artistei, i-au făcut parastasul de 5 ani, conform tradițiilor creștinești. Aceșta au dat de pomană încă de pe 6 martie, la Craiova, pentru a putea să dea, în memoria ei, pachete cu mâncare de "dulce", potrivit acestora.

"Noi am făcut parastas sâmbăta trecută pentru mămica noastră. Am venit de la Craiova. Am făcut atunci, să putem da de pomană mâncare de dulce, cum se spune, și nu de post. A fost dezlegare la pește, așa că am împărțit pește, ouă și brânzeturi", a declarat, pentru fanatik, fiul cel mare al cântăreței Ileana Ciuculete.

Citește și: Brigitte Sfăt, mesaj dureros pentru Florin Pastramă. Vedeta este dezamăgită: „După tot ce am făcut pentru tine, de ce eu?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iun 2022, 16:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience