Cum s-a cunoscut Anda Adam cu logodnicul ei. Yosif Eudor Mohaci a făcut primele declarații despre relația cu artista: ”A avut ceva deosebit”

Data actualizării: | Data publicării:
Anda Adam și Yosif Mohaci, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anda Adam și Yosif Mohaci, sursa foto Instagram

Yosif Eudor Mohaci, logodnicul Andei Adam a făcut primele declarații cu privirea la relația pe care o are cu artista. Bărbatul a dezvăluit cum a cucerit-o pe blondină.

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor, iar acum ea trăiește o poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci.  Ba mai mult, Anda Adam a primit deja inelul de logodnă și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Artista spune că relația lor de iubire merge din ce în ce mai bine și nu de puține ori au fost comparați cu cel mai cunoscut cuplu de la Hollywood. 

„Stau bine, eu cu Yosif chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck, deci ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoşi”, spunea Anda Adam pentru Click!. 

 

Yosif Eudor Mohaci, primele declarații despre relația cu Anda Adam

 

Recent, logodnicul Andei Adam a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu blondină. Acesta a povestit cum a reușit să o cucerească pe logodnica sa. Cei doi s-au întâlnit la o pensiune din Brașov, acolo unde cântăreața era împreună cu prietenele sale, toate cu copiii lor. El a văzut-o de la depărtare pe cântăreață și s-a dus imediat la ea, reușind să o cucerească cu felul în care vorbea, dar și cu aspectul său fizic.

”Ne-am cunoscut într-un restaurant la o pensiune din Brașov. A avut ceva deosebit, când am văzut-o m-am dus direct la ea, era cu niște prietene la masă, toate cu fetițe și m-am dus direct și m-am pus lângă ea”, a spus Yosif Eudor Mohaci într-o emisiune TV.

 

Anda Adam a mărturisit că a fost vrajită pe loc de ochii lui. Cu toate astea, artista nu și-a făcut prea multe speranțe, crezând că este ceva trecător.

”S-a așezat lângă mine, vorbea cumva stricat și mi-a zis << Bună, eu sunt din Franța>> (...) A știut ce își dorește. Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie cu ochii deschiși la culoare, am zis wow, mi-a dat așa puțin, ca să mă exprim așa, m-a julit, mi-a dat cu virgulă. Am crezut că e o chestie de moment, pur și simplu că se bagă în seamă”, a spus Anda Adam în emisiune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel