Cum s-a afișat Alexandra Stan, după ce Emanuel Necatu a confirmat despărțirea /FOTO

Data publicării:

Emanuel Necatu a confirmat despărțirea de Alexandra Stan. Cum s-a fotografiat frumoasa artistă?

Alexandra Stan și Emanuel Necatu și-a spus adio după doar câteva luni de la căsătorie. Vestea a fost confirmată de bărbat, pe pagina lui de Instagram acolo unde a publicat un mesaj cu subînțeles. 


„În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat el.


Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și imediat au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au ținut departe relația de lumina reflectoarelor, iar fanii au fost foarte surprinși când au aflat că vedeta s-a așezat la casa ei. 


Însă fericirea nu a durat prea mult și în ultima perioadă au apărut zvonuri cum că relația celor doi ar fi greu încercată, după ce artista a șters de pe rețelele de socializare fotografiile în care apărea alături de soțul ei. 


Chiar dacă nu au vrut să comenteze zvonurile apărute în spațiul public, Alexandra Stan s-a fotografiat fără verighetă, spre surprinderea fanilor.

 


Cum l-a cunoscut Alexandra Stan pe cel care urma să îi devină soț


„Am avut o perioadă mai nasoală eu. Am fost la Survivor și când m-am întors venisem cu multe idei, să fac multe chestii și nu reușeam să fac proiectele pe care mi le doream. S-a îmbolnăvit motanul meu și eu fiind cu chestiile astea cu spiritualitatea, cu energetic, o prietenă mi-a zis de el, că el era terapeut și făcea curățări energetice și nu numai.


Mai mult vorbește cu tine, te ajută, e consilier de dezvoltare personală. Te ajută să îți găsești drumul și să îți dai seama, să îți ierți părinții, chestii de genul ăsta.


Fiind eu tristă și deprimată, prietena mea mi-a spus „uite, cred că ar trebui să îl cunoști pe băiatul ăsta, Emanuel, cred că te-ar ajuta”. M-a întâlnit cu el de câteva ori, m-a ajutat, într-adevăr”, a povestit Alexndra Stan în podcastul lui Damian Drăghici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel