Cum recunoști ZODIILE. Cele mai proeminente trăsături fizice ale semnelor zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Cum recunoști zodiile. Foto Usplash/ Caroline Veronez
Descriere foto: Cum recunoști zodiile. Foto Usplash/ Caroline Veronez

Zodia în care te-ai născut poate să îți creioneze nu doar modul în care gândești și te porți, dar și felul în care arăți. Iată care sunt cele mai proeminente trăsături fizice ale semnelor zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pentru că ești atât de competitiv și iubești activitățile în aer liber, cel mai probabil ai un fizic slab și atletic. Dacă te-ai născut sub această zodie, cel mai probabil ești bronzat din cauza drumețiilor, a curselor sau a faptului că alergi tot timpul. Indiferent de culoarea ochilor tăi, oamenii pot vedea focul din ochii tăi și, de asemenea, ai un zâmbet arogant și asta pentru că ești mereu gata pentru următoarea provocare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Poate că nu ești cea mai înaltă persoană, dar cu siguranță ești cea mai robustă. Ești o persoană dură și musculoasă. Totul depinde de faptul dacă ești un Taur mai agresiv sau unul mai relaxat. Pe lângă asta, îți place să te îmbraci în haine la modă, dar confortabile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești o persoană căreia îi place să își schimbe aspectul din când în când. Fie din cauza unei despărțiri, a unui nou loc de muncă, a unui nou sezon sau a unei simple invitații într-un loc nou. Nu ai o estetică clară, dar ceea ce rămâne neschimbat sunt ochii tăi vii și mâinile expresive.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dintre toate semnele, tu ești cel cu față de copil. Ai o piele moale, obraji dolofani și ochi rotunzi și strălucitori. Emiți o vibrație inocentă ori de câte ori te văd oamenii. Ai acea privire îmbrățișabilă. Așadar, chiar dacă nu ești văzut ca un bebeluș, tot poți să emani acea vibrație maternă/paternă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Emiți o vibrație grandioasă... și acesta este un mod frumos de a spune că oamenii pot simți că ești îndrăgostit de tine însuți. Părul tău este des și frumos, ochii tăi sunt profunzi, iar corpul tău este în mod natural robust. Ai, de asemenea, acest comportament care îi face pe ceilalți să înțeleagă că nu trebuie să te supere.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă ești femeie sub acest semn, ai un look modest. Dacă ești bărbat, ești obsedat de a fi bine ras. Nu ai chef să faci schimbări îndrăznețe și ai tendința de a rămâne la culoarea naturală a părului tău. Înclini spre o viață curată, ceea ce te ajută să îți menții un aspect zvelt.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Ești considerată a fi blândă și corectă. Așadar, indiferent de înfățișarea ta reală, emiți întotdeauna un comportament blând și prietenos. Aveți părul moale, ochii mai deschis și, poate, un ton mai deschis al pielii. Nu ai o constituție robustă și îți schimbi greutatea cu aceeași grație cu care îți schimbi părerile.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aveți ochi ascuțiți și pătrunzători, care privesc adânc în sufletele oamenilor. aveți tendința de a avea ochii mai închiși la culoare și părul și mai închis la culoare. Scorpionii umblă cu un zâmbet pe față aproape tot timpul, așteptând momentul perfect pentru a arunca o lovitură sau o replică. Scorpionii sunt, de asemenea, aproape întotdeauna îmbrăcați pentru a impresiona.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Ești destul de competitiv și cu un aspect agresiv. Îți place să fii în aer liber, dar dragostea ta pentru provocări are mai puțin de-a face cu provocarea celorlalți. În mod natural, ai membre foarte musculoase datorită faptului că te provoci mereu să fii mai bun. Oamenii își pot da seama că ești Săgetător doar după mușchi.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Oamenii ar trebui să își poată da seama că ești Capricorn doar dintr-o singură privire.  Ai pomeții ascuțiți și fața lungă. Fie că ești femeie sau bărbat, arăți ca unul dintre acele personaje negative de film. Aveți, de asemenea, brațe și picioare puternice.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești considerat un mic rebel. Ești cel care poartă culori vibrante de păr... și care are piercing-uri sau tatuaje ciudate. Ești, de asemenea, unul dintre cele mai înalte semne de horoscop. Nu ești cel mai puternic, din punct de vedere fizic. Dar, oamenii îți pot vedea încrederea în sine în orice ținută pe care decizi să o porți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Corpul tău este moale și flexibil. Se datorează faptului că ești un semn de apă, nu ai mulți mușchi, dar nici nu ești fragil. Mâinile și picioarele tale sunt mici și delicate. În ceea ce privește fața ta, toate trăsăturile sale sunt distanțate uniform, exact ca un pește adevărat.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel