Cum reacționează fiecare semn zodiacal atunci când cineva plânge. Unii îți râd în nas

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Cu toții gestionăm emoțiile în mod diferit, mai ales când vine vorba de tristețe și plâns. Unele persoane se descurcă bine, vorbesc cu cealaltă persoană și o calmează. Dar mai sunt și cei care fug în direcția opusă pur și simplu pentru că nu știu ce să spună. Iată cum va gestiona fiecare semn zodiacal lacrimile tale.

Berbec

Această zodie încearcă să dezamorseze situația, așa că instinctul lor natural este să îți râdă în nas.

 

Taur 

De cele mai multe ori nu știu cum să gestioneze situația, așa că sentimentul de disconfort este punctul lor forte atunci când vine vorba de cineva care plânge în fața lor.

 

Gemeni

Ei sunt cei care au o abordare foarte practică în viață și vor spune întotdeauna că lacrimile tale nu vor rezolva nimic!

 

Rac

Acest semn zodiacal super emoțional va plânge cu tine dacă te vede în lacrimi. Povestea sau situația ta se va infiltra în capul lor și atunci va rezona cu tine.

 

Leu

Acest semn zodiacal obsedat de sine  va reuși totuși să facă totul despre el însuși. Îți vor asculta problema, o vor relaționa cu ei înșiși și la final vor vorbi despre ei înșiși și despre cum au înfruntat-o etc.

 

Fecioară

Mulți indivizi sub acest semn zodiacal își închid emoțiile, așa că sunt capabili să spună că lacrimile tale le-au stricat cămașa și apoi să plece.

 

Balanță

Semnul veșnic diplomat va face doar o față tristă și va avea o abordare echilibrată.

 

Scorpion

Reacția lor instinctivă va fi că cum poți să plângi cu voce tare și să-ți arăți slăbiciunea!

 

Segetător

Se vor răzbuna în numele tău dacă te vor vedea plângând.

 

Capricorn

Nu, ei nu o vor exprima. Se vor scuza pur și simplu.

 

Vărsător

Acest semn zodiacal poate fi foarte rece și necruțător. Un Vărsător are tendința de a nu se lăsa păcălit și de a nu arăta niciun fel de remușcări. Uneori nici măcar nu-și dau seama de tristețe.

 

Pești

Peștii sunt niște evazioniști în multe situații. Această zodie nu poate face față ca alții să fie triști în jurul lor, așa că au tendința de a-l ignora pe cel care varsă lacrimi. Ei blochează emoțiile pentru că știu că pot cădea adânc în ele dacă cedează.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel