Cum putem scăpa de durerile de cap fără medicamente. Lidia Fecioru: "Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite"

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem să scăpăm de durerile de cap, fără medicamente. 

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un leac pentru a scăpa de durerile de cap fără a lua medicamente.

"Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată.

Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare.

Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate. Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară. 

Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă, frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru, despre ceaiul care scade temperatura şi te scapă de răceală

"Acum este perioada brusturelui. Important este să nu culegem planta mare, ci să luăm rădăcinile plantelor mici pentru a face acest ceai. Pentru prepararea lui trebuie să folosim rădăcina proaspătă, nu cea bătrână.

Este foarte bună pentru tot ce înseamnă parte reumatică, osteoporoză, pentru cei care sunt purtători de virus hepatic sau în urma accidentelor vasculare.

Se ia rădăcina, se spală, se usucă şi se toacă mărunt, mărunt. Se pune o lingură la două pahare de apă. O lingură de plantă la 250 ml de apă. Se fierbe 10 minute la foc mic şi se lasă două ore la infuzat.

Acest ceai se bea dimineaţa, pe stomacul gol. Ceaiul este preluat imediat de către sânge. Bem toată cantitatea de ceai în ziua respectivă. După ce fierbe, mai rămân în jur de 300 de ml.

Acest ceai de brusture îl puteam face oricând. Este bun şi atunci când avem temperatură. Ne scade şi temperatura şi ne trece şi răceala.", a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

 Ceaiul de stafide, LEAC pentru dezintoxicarea ficatului și pentru curăţarea sângelui


"Acesta este un leac pentru dezintoxicarea ficatului şi pentru curăţarea sângelui.


Stafidele sunt strugurii uscaţi. Acestea îşi menţin dulceaţa. Se pun două pahare de apă şi 250g stafide. Apa o punem la fiert şi o lăsăm să fiarbă. După ce a fiert apa, adaugăm şi stafidele. 

Fierbem 5-6 minute, la fic mic. Oprim, iar apoi lăsăm ceaiul până a doua zi la infuzat. Se bea dimineaţa. 

Este foarte bun pentru tot ce înseamnă curăţarea sângelui şi a ficatului. Reface celulele creierului.

Curele naturiste se fac, de regulă, timp de trei luni", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Băutura care întărește sistemul imunitar

"În aceasă ediție voi oferi un leac pentru noi, femeile. Pentru a avea un echilibru hormonal în perioada de menopauză, premenopauză sau după nașterea unui copil este bine să bem câte un pahar de lapte cu curcuma", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

"Se mai numește și laptele de "aur". Acest amestec de lapte și curcuma reglează balanța hormonilor, îmbunătățește digestia și întărește sistemul imunitar. Totodată, este bun și pentru răceală.

Pentru rețeta lapte de "aur" avem nevoie de:

200 ml lapte caldjumătate de lingură de praf de curcuma

Putem pune și puțină miere. Este bine să-l bem seara, înainte de culcare", a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience