Cum promovezi un brand de produse. Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, vine cu cele mai bune sfaturi/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Angel Răducanu
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Angel Răducanu

Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, a dezvăluit cele mai bune sfaturi care ne ajută la promovarea unui brand de produse. 

Industria de înfrumusețare cuprinde saloane care oferă servicii de specialitate, artiști fiscalizați și școli de formare profesională. Este un segment mic pentru piața muncii, dar în același timp este în creștere, cererea venită dinspre public este și ea în creștere și clar este nevoie de consiliere din exterior pentru ca schimbul de informație să fie eficient. Angel Răducanu este un cunoscut consilier în domeniul financiar. El a învățat să dezvolte zonele de „beauty". A creat grupuri de lucru cu specialiști care lucrează în industria de beauty și îi învață metode de marketing. 

Angel Răducanu, cele mai bune sfaturi care ne ajută la promovarea unui brand de produse

Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, a fost invitat la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, acolo unde a dezvăluit cum să ne promovăm proriul brand de produse. 

„În primul rând, trebuie să cunoști foarte bine produsele. În al doilea rând, trebuie să cunoști către cine se adresează, pentru că nu toate produsele sunt pentru toată lumea. Este foarte important să te uiti la regulile de promovare ale acelei companii. Poate să fie companie publică care vine și îți spune orice sau poate să fie o companie care funcționează doar prin recomandare. În momentul în care tu începi să folosește acele rujuri, cu siguranță vei fi întrebat care este treaba cu ele, de unde sunt. Există și posibiliatea ca cineva să vină într-un grup și să vorbească despre anumite produse și nu neapărat că este om de vânzări. Compania ajută, pentru că ei fac în spate studiile necesare ca să ajungă la zi cu ele, iar oamenii care fac parte din această companie trebuie să rămână la zi cu tot ce apare, penru a știi ce să vorbească despre. Oamenii cumpără de la oameni, ceea ce înseamnă că transferul de informații este întotdeauna mai puternic decât vânzarea clasică, în care eu vin neapărat să vând niște produse despre care nu știu nimic sau nici nu le-am folosit. ”, a dezvăluit Angel Răducanu. 

Campanie de prevenire a acneei


Thea Haimovitz s-a specializat în tratarea acneei. Acneea este o afecțiune a pielii care se manifestă agresiv, apar pustule dureroase care se extind și care nu trec niciodată fără un tratament personalizat. Acneea nu are vârstă și are nevoie de o abordare specială pentru a fi tratată. Mai mult decât atât, prevenția poate face minuni în cazul acneei. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, cu sprijinul DC News, Spectacola și al lui Angel Răducanu, își propun o campanie de prevenire a acneei, la nivel național.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel