Cum poți să decojești un ou fiert în mai puțin de trei secunde. Cel mai eficient truc

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez

Ne place să mâncăm ouă fierte, dar poate fi plictisitor să le decojim.Uneori coaja se desprinde foarte ușor, dar de cele mai multe ori nu suntem atât de norocoși. Cu toate astea, există un truc care vă ajută să decojiți ouăle de coajă în câteva secunde. 

Există o mulțime de sfaturi despre cum să faci decojirea unui ou ușor de făcut, dar niciunul nu este la fel de uimitor ca cel pe care îl avem pentru tine astăzi. Deseori auzi că ouăle trebuie să fie proaspete, sau că nu ar trebui să fie proaspete, sau că ar trebui să le treci sub apă rece imediat după ce le scoți din oală. Indiferent de tipul de trucuri pe care le încerci, decojirea unui ou rămâne de cele mai multe ori doar un coșmar. Dar cu acest truc acesta va fi un lucru de domeniul trecutului pentru totdeauna, potrivit tips-and-tricks.co

Decojirea unui ou fiert  nu a fost niciodată atât de ușoară! Iată ce trebuie să faceți: 

Se pune oul fiert într-un pahar cu apă, acoperim gura paharului cu mana, după care îl agităm. În câteva secunde, coaja va dispărea de pe ou. 

Ouă maronii și ouă albe: Care este diferența și care dintre ele este bun pentru pierderea în greutate

Nu există nicio diferență de gust sau nutrițională între ouăle albe și cele maronii. Singura diferență constă în culoarea cojii. Ouăle maro au pur și simplu un pigment în coajă pe care ouăle albe nu îl au. Culoarea cochiliei ouălor spune însă despre rasa de găină care le-a depus. Ouăle maro sunt depuse de rasele mai închise la culoare, în timp ce cele albe sunt depuse de rasele albe.

Ouăle maronii sunt mai scumpe decât cele albe, deoarece găinile sunt crescute mai igienic și hrănite cu hrană sănătoasă, în comparație cu cele albe. Deși din punct de vedere științific nu există nicio diferență între ouăle maro și cele albe, rasa de găină, tipul de hrană și prospețimea pot face ca cele maro să aibă un gust diferit față de cele albe. Când vine vorba de pierderea în greutate, atât ouăle maro, cât și cele albe vă oferă aceeași cantitate de nutrienți. Așadar, nu prea contează pe care dintre ele le luați de pe raionul de la piață.

Cum ajută ouăle la pierderea în greutate

Bogate în proteine, consumul de ouă dimineața vă poate ajuta să rămâneți mai sătulă până după-amiază. Vă împiedică să vă înfruptați din alimente nesănătoase și crește sațietatea. Consumul după antrenament vă poate ajuta să vă reparați mușchii și să construiți mușchi slabi. Proteinele pot ajuta, de asemenea, la creșterea metabolismului și la accelerarea procesului de pierdere în greutate. Atunci când includeți ouăle în dieta dvs. încercați să aveți ouă întregi, în loc de doar albușul. De asemenea, încercați să nu consumați mai mult de trei ouă într-o zi, chiar și atunci când încercați să pierdeți kilograme, potrivit timesofindia.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel