Detox sufletesc. Paul Tukaram dezvăluie cum ne putem schimba viața: „Te obligă cumva să te întorci în tine, să fii atent la tine”

Data publicării:
Paul Tukaram, captură video YouTube
Descriere foto: Paul Tukaram, captură video YouTube

Fiecare dintre noi se confruntă cu haosul cotidian şi ne dorim să schimbăm anumite aspecte pentru a avea un stil de viaţă echilibrat și lipsit de stres și pentru a trăi viața pe care ne-am dorit-o dintotdeauna.

Invitat în podcastul ’’Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, Paul Avram Tukaram, antreprenor, speaker, mentor și autor, a discutat despre dezvățarea personală, despre mecanismele minții și a dezvăluit metodele prin care putem elimina ce este toxic din viața noastră prin intermediul detoxului spiritual.

În timpul discuției, Mihai Morar a afirmat faptul că ‘’mulți spun că nu există sănătate fără cele trei componente: psihică, corporală și spirituală.’’ Ca urmare, Paul Tukaram, a subliniat faptul că trebuie să existe această aliniere.


‘’Nu ai cum să ai echilibru. El nu e niciodată perfect, de asta se numește echilibru, pentru că este în mișcare. Echilibrul acesta nu este țeapăn, nu este o masă. Când mergi pe sfoară, se numește că ești în echilibru, asta înseamnă că ești în mișcare, nu că stai lemn. Dacă stai lemn, te duci. Când ești în echilibru, înseamnă că te miști, te balansezi de pe o parte pe cealaltă, astfel încât să compensezi mișcările. Dacă ție ți-e frică, ești în frică non-stop, ferească Dumnezeu să simt ceva, ferească Dumnezeu să mă doară ceva, păi ești mort deja! De aceea spun, dacă ajungi în momentul ăla, sentimentul ar fi recomandat să fie: AM TRĂIT! Asta ar fi tot. Plec cu feeling-ul ăsta: Băi, chiar am trăit! Am făcut toate tâmpeniile posibile, am dat-o în bară în toate felurile, am reușit în toate felurile. Nu contează la ce nivel ai ajuns. Experiența în sine este cea care îți arată cât de satisfăcut sau nesatisfăcut ești de ceea ce s-a întâmplat”, a explicat Paul Tukaram în cadrul podcastului ’’Fain&Simplu’’ moderat de Mihai Morar.


Cea mai importantă componentă a detoxului sufletesc

Întrebat despre importanța și beneficiile detoxului sufletesc, Paul Tukaram a precizat că cea mai importantă componentă este de fapt chiar eul nostru.

‘’Cea mai importantă este faptul că te aduce în tine. Te obligă cumva să te întorci în tine, să fii atent la tine. Să stai în tine cât mai des posibil”,  a declarat Paul Tukaram în cadrul podcastului.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel