Cum ne putem influența destinul. Cristina Demetrescu: „Destinația de pornire este de foarte multe ori și contactul cu karma ta”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură YouTube

Cristina Demetrescu a dezvăluit cum ne putem influența destinul. 

Cristina Demetrescu a fost invitata lui Radu Țibulcă „VIN DE-O POVESTE”, acolo unde a vorbit despre destin, dar și cum ni-l putem influența. 

Cum ne putem influența destinul

„Destinul este ca un drum. Ideea este cât de departe poți să ajungi pe drumul tău. Un destin împlinit înseamnă un destin valorificat. Prin această intuiție pe care noi o avem și prin felul în care noi simțim că trebuie să facem anumite lucruri, indiferent cât ne este de greu și oricât ne-ar scoate pe noi din zona de confort, plecând de la emoțiile pe care le avem și de la felul în care simțim, luăm niște decizii. Luăm niște decizii și vrem, la un moment dat, să facem niște pași. Imaginează-ți că destinul acesta este ca un drum pe care tu îl faci, de exemplu, de la București până la Suceava. Liberul arbitru este dat de rutele pe care tu poți să ajungi din orașul în care pleci, până în orașul în care ți-ai propus să ajungi. Destinul are două puncte: o destinație de pornire și o destinație de oprire. Destinația de pornire este de foarte multe ori și contactul cu karma ta, a părinților tăi, karma cu care tu vii dintr-o viață anterioară, lucruri pe care tu dorești să le depășești într-o oarecare măsură. Adică, nu dorești să te scalzi permanent în aceleași blocaje. De foarte ori, viața unor oameni este cea mai grea atunci când se nasc și când spun că, copilăria lor a fost extraordinar de urâtă cu tot felul de lipsuri, cu tot felul de necazuri, cu tot felul de abuzuri, violență, părinți alcoolici. De foarte multe ori se nasc într-o copilărie oribilă, care nu ar trebui să fie peisajul de educație al niciunui copil. Cu toate astea, ei se nasc în baza karmei lor. Este vorba că o ia din punctul în care a lăsat-o de unde au venit. Oamenii ăia evoluează în timp și de foarte multe ori oameni care spun că au trecut prin tot felul de necazurile când erau mici și adolescenți, ajung mai departe decât ăia care se nasc într-o karmă bună. Asta înseamnă că această idee de zonă de confort, dacă tu te naști într-o familie bogată cu părinți care îți asigură lux, case, bani, mașini, cu siguranță vei lupta mai puțin. ”, a spus Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu: „Sunt, intr-adevăr, oameni care se rătăcesc”

„Ideea asta cu banii este că ei nu reprezintă lucruri de care tu trebuie să te condiționezi, ci reprezintă practic un motor prin care lipsurile respective te pot duce către evoluție. Și pleci din punctul respectiv și mergi și mai faci un pas și mai ai un feedback și mai ai un sentiment că, la un moment dat, drumul ocolit de unde ai plecat tu s-a intersectat în mod fericit cu punctul bun și realizezi că ai mers pe destin. Asta îți creează un sentiment de bine, un sentiment chiar de fericire, pentru că tu ai ajuns la destinație, chiar dacă ai luat-o pe ocolite și ai întârziat puțin, dar ai avut puterea să te repui pe destin. Interesant ar fi ca această repunere să se facă și în timp util, pentru că mai există și un factor temporal, pentru că intervine în viața noastră și ne spune că mai avem de trăit de aici până aici, iar în timpul tău trebuie să faci un anumit lucru.Uneori, ne prelungim viața prin lucruri bune. Alteori, se prescurtează viața prin direcții complicate în care intrăm și de multe ori nu urmăm drumul nostru. Felul în care noi simțim că mergem pe destinul nostru este ca o rută. Necesită curiozitate, dorință de a căuta, explorare și simți atunci când apar acele semne cu care te intersectezi și care te fac să înțelegi că tu acolo trebuia să fii. Sunt, într-adevăr, oameni care se rătăcesc. Oamenii ăia simt prin toate stările lor, prin penitențele prin care intră, prin închisorile în care intră, prin felul în care totul devine stil de jur-împrejurul lor, prin pierderile pe care le au, prin felul în care niciun vis din ceea ce și-au pus în cap nu se realizează, prin felul prin care cedează prea ușor. Este foarte complicat, dar nu toată lumea își trăiește destinul, nu toată lumea și-l împlinește. Tocmai de aceea Biblia, religia spune că tu poți să te mântuiești și poți să îți împlinești destinul, într-un final, când nu ai luat nicio decizie în sensul bun, prin sacrificiu, suferință, umilință. Ți se mai dă o șansă. Dacă nu îți convine, ai căi: calea de a lupta, de a învăța, de a continua să mergi, indiferent ce se întâmplă. ”, a mai spus astrologul, pentru sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel