Cum ne influențează cifra destinului. Astrolog Nicoleta Ghiriș explică: "Pot ajunge în sfera discuțiilor și a bârfelor"/ EXCLUSIV

Data publicării:
Numere, sursa pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: Numere, sursa pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum ne influențează cifra destinului.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a devăluit, pentru Spectacola, ce însemnă fiecare număr în parte, dar și cum ne influnțează aceste numere destinul.

"În momentul în care întâlnim un om al destinului 1, este vorba despre inițiere. Este vorba despre o persoană care o să vrea să facă ceva direct, fără ajutrul cuiva. Este posibil să fie și impetuos. Numărul 1 ne aduce activitate.

Numărul 2 o să ne audcă întotdeauna colaborare. Acesta este cuvântul potrivit pentru numărul 2. Este vorba de a se gândi. Sunt oameni care se gândesc înainte de a face un pas. Ei pot să fie și bănuitori sau schimbători. Există și atribute pozitive și atribute negative.

Numărul 3 ne aduce către sfera de cunoaștere. Aceste numere sunt asociate anumitor planete, iar numărul 3 este asociat planetei Jupiter și ne aduce multă efervescență. Sunt oameni care vor să petreacă foarte mult. Este o viață a petreceri, dar și a cunoștințelor multiple, a prieteniilor.

Numărul 4 ne aduce spre sfera oridinii, a disciplinei și a muncii. De-a lungul anilor și astrologii, și numerologii spun că viața 4 este viața cea mai grea dintre toate pentru că este o viață destinată muncii, dar dacă știm cum să înaintăm prin ea s-ar putea să devină folositoare.

Numărul 5 este numărul schimbării, numărul oamenilor care sunt buni comercianți. O să găsești în numărul 5 foarte mulți oameni care sunt buni vânzători. Numărul 5 este asociat cu planeta Mercur. Este un număr care aduce schimbarea, dar putem foarte ușor să cădem în iresponsabilitate, impulsivitate.

Numărul 6 este asociat planetei Venus. Este un număr care ne duce cu gândul la familie. Când vezi numărul 6 este vorba despre familie, este vorba despre relații. De asemenea, pot ajunge foarte ușor în sfera discuțiilor inutile, a bârfelor. 

Numărul 7 sunt oamenii care sunt mai introverțiți, dar sunt aplecați foarte mult spre spiritualitate, sunt oameni care au anumite veleități, oameni care simt lucruri, simt momente. Numărul 7 aduce mare apropiere de divinitate.

Trebuie să avem mare grijă când avem numărul 8, deoarece sunt oamenii care sunt predestinați  să aibă bani și să fie înstăriți, însă trebuie un echilibru al banilor. Nu este bine ca numărul 8 să își blocheze banii de-a lungul vieții. Dacă este mult prea zgârcit o să-i blocheze, iar dacă este o personaă care are mâna largă, iar o să-i blocheze. Trebuie o atenție extraordinară asupra venturilor. Trebuie să fie foarte chibzuiți, iar când au bani foarte mulți, ar trebui să dea și celorlalți, dar nu membrilor familiei.

Numărul 9 sunt oamenii altruiști, sunt oamenii care ar trebui să se ocupe de evoluția celorlalți, oameni care sunt înclinați într-o ajutorare și trebuie să realizeze că ei dețin calități de curaj. Trebuie să fie luptători, dar și altruiști ca să nu devină egoiști." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel