Cum ne alegem costumul de baie corect, în funcție de forma corpului. Iselin Dimitri, sfaturi prețioase pentru doamne și domnișoare/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Iselin Dimitri, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum ne alegem costumul de baie corect, în funcție de forma corpului.

 Costumul de baie este un must-have pentru orice femeie în sezonul cald și nu numai. Dacă în vacanța de vară te răsfeți bronzându-te și bucurându-te de nisipul fin, dar și de valurile mării, când temperaturile de afară scad te poți relaxa la o piscină interioară. Așadar, indiferent de preferințele tale, costumele de baie sunt accesoriul indispensabil. Totuși, cum îl alegi în funcție de siluetă? 

Iselin Dimitri, designer vestimentar, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit cum să ne alegem costumul de baie potrivit pentru conformația corpului nostru. Iselin ne-a mărturisit că noile colecții conțin costume de baie care se potrivesc fiecărei siluete în parte. 

„Este momentul perfect pentru costume de baie. Noi am scos deja colecția de costume de baie, care se încadrează în toate trend-urile, așa cum v-am obișnuit, dar și pentru toate siluetele. Anul acesta ne-am gândit să facem pentru toate siluetele. Anul trecut am avut mai puține modele, dar acum ne-am gândit să mulțumim pe toată lumea.”, ne-a spus Iselin Dimitri, designer vestimentar. 

Cum ne alegem costumul de baie corect, în funcție de forma corpului

”Corpul în formă de pară-  Corpul în formă de pară este caracterizat de un bust mai mic, o talie mică, dar mai voluptos în zona șoldurilor. Ca atare, avem și costume de baie care să evidențieze acest aspect. Ca să mulțumim această siluetă, putem aduce în zona bustului un costum de baie care are puțin volum, ca să suplinim lipsa volumului în zona bustului, iar în partea de jos, un slip mai decupat și, eventual, cumva pe talie, ca să de-a senzația de înălțime, de lungimea picioarelor. 

Corpul în formă de măr- Forma de măr este caracterizată de un bust generos și un abdomen cu un plus de kilograme, în zona abdomenului. Pentru această formă cel mai indicat este să optăm pentru un costum de baie întreg și cu decupaje în zona laterală, ca să mascăm partea din față și să atragem atenția în zona laterală. Dacă nu vrem un costum de baie întreg, putem opta și pentru un costum de baie din nouă piese care să conțină un chilot înalt care să mascheze zona abdomenului și un top cu susținere. Din moment ce avem un bust generos, putem opta pentru un sutien cu cupă, care să ofere susținerea de care avem nevoie pentru sâni.

Corp în formă dreptunghiulară sau atletică- La un corp atletic putem opta pentru mai multe variante. Din moment ce este un corp bine definit, putem opta și pentru un costum de baie format din două piese, cât și pentru o singură piesă. Decupajele le putem alege în funcție de cum dorim. În cazul în care avem sânii mici, putem opta pentru volum în partea de sus, dacă avem șoldurile mai mici, putem opta pentru volum în partea posterioară, la fel și în zona slipului. Putem opta pentru un costum de baie cu push-up, care oferă foarte mult volum în partea de sus, iar chilotul este decupat. Putem opta și pentru tanga, chilot normal. Indiferent de situație, un corp atletic permite acest lucru. Mai sunt și costumele de baie dintr-o singură bucată, cu decupaj în zona abdomenului”, a mai spus Iselin Dimitri. 

Vezi întregul interviu mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel