Cum manifești banii în viața ta. Trucuri pentru abundență

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Manifestarea banilor constă în a spune universului că vei primi abundență în viitor. Prin manifestarea banilor, îi spui universului că tu crezi în tine și că vei reuși, vei câștiga bani și vei avea succes în carieră.

Lucrul numărul unu care îi împiedică pe oameni să manifeste bani este faptul că nu cred în ei înșiși și că banii vor veni la ei. Trebuie mai întâi să crezi că vei avea succes financiar înainte ca banii să vină în calea ta.Potrivit antrenorului de responsabilitate și leadership Christine Hourd, manifestarea banilor necesită o schimbare de mentalitate, de la a observa ceea ce îți lipsește la a aprecia abundența pe care o ai în viața ta.

"Pe măsură ce observi mai mult din ceea ce ai, creând o listă de cinci lucruri pentru care să fii recunoscător în fiecare zi, vei începe să observi mai multe oportunități de a atrage bani", explică ea. "Oamenii devin mai atrași de tine și vei începe să vezi mai multe cazuri de bani care curg."


Odată ce crezi în tine, poți încerca diferite metode de manifestare a banilor.

Cum să manifești bani

1. Renunță la credințele limitative și fă din manifestarea banilor un joc

Legea atracției constă în a crede mai întâi în interior că ai deja abundență, astfel încât frecvența ta să ajungă la o vibrație la care vei continua să atragi mai mulți bani. Renunțarea la credințele limitative, cum ar fi că banii nu pot cumpăra fericirea sau că banii nu cresc în copaci, este primul pas. În schimb, vedeți banii așa cum sunt cu adevărat: o sursă de bogăție accesibilă și nelimitată pe care o puteți folosi în orice mod doriți. Pentru ca manifestarea banilor să fie și mai ușoară, Abraham Hicks a creat un joc care te ajută să vizualizezi și să dai un impuls manifestării tale, abordând-o cu o mentalitate pozitivă.

Pentru a juca, puneți o sumă de bani în buzunar și păstrați-o acolo. În loc să o cheltuiți fizic, cheltuiți-o mental, gândindu-vă la toate lucrurile pe care teoretic ați putea să le cumpărați cu ea. Acest lucru vă permite să simțiți "libertatea pe care o simțiți atunci când aveți prosperitatea în vârful degetelor "acum". Acest lucru mărește vibrația acelui gând și sentiment, care, la rândul său, atrage mai mult la tine, deoarece, conform Legii atracției, ești recompensat de univers pentru recunoștința și atitudinea ta pozitivă, potrivit yourtango.com


2. Metoda 333

Ronnie Ryan, un antrenor de Dragoste și Cosmic spune că metoda ei preferată de manifestare este un proces de 3 zile numit metoda 333.

"Scrii ceea ce îți dorești sub formă de afirmație, care este o declarație pozitivă în limbaj la timpul prezent, ca și cum s-ar întâmpla acum sau s-a întâmplat deja", explică Ryan. De exemplu, dacă ai o datorie de 500 de dolari pe care trebuie să o plătești, ai putea scrie: "Sunt recunoscător pentru că am manifestat 500 de dolari în plus în viața mea, ceea ce mi-a permis să-mi plătesc datoria și m-a ajutat să mă simt abundent și lipsit de stres".

"După ce ai redactat afirmația, petrece timp simțind cum va fi succesul tău", continuă Ryan. "Sentimentul este combustibilul de manifestare."

Dar metoda nu se oprește aici.

"Scrieți apoi afirmația de 33 de ori în fiecare zi, timp de trei zile la rând, și asigurați-vă că vă simțiți succesul în timp ce faceți acest exercițiu", explică Ryan. "Vă recomand să începeți cu o cantitate mai mică și să creșteți. De exemplu, încearcă să manifești 100 sau 500 de dolari înainte de a încerca să obții 10.000 de dolari. Dobândirea unei experiențe pozitive te ajută să crezi și mai mult că manifestarea este complet posibilă!"

Cea mai importantă parte a acestei metode este să te asiguri că scrii la timpul prezent (ca și cum s-ar fi întâmplat deja) și să te asiguri că proiectezi recunoștință.

3. Folosiți cristale pentru a manifesta bani

Cristalele au puteri speciale care ajută la protejarea, vindecarea sau atragerea anumitor lucruri în viața ta, cum ar fi dragostea, banii și fericirea. Cristalele utilizate în mod obișnuit pentru a atrage bani sunt citrinul portocaliu și pirita. Pirita, cunoscută și sub numele de aurul proștilor, este un cristal frumos, negru și rece. Citrinul portocaliu este un frumos portocaliu strălucitor care are o varietate transparentă de cuarț și o claritate și durabilitate ridicată.

Potrivit lui Keya Murthy, hipnoterapeut clinic și antrenor spiritual de viață, atunci când manifestarea se face cu ajutorul cristalelor: "Veți avea nevoie de 8 cristale care vor fi așezate într-un cerc îndreptat spre interior, ca și cadranul unui ceas. În centrul cercului puneți o imagine sau o scrisoare scrisă în cuvinte care să descrie ceea ce aveți nevoie de bani. Acesta trebuie păstrat într-un loc sacru, departe de ochii rătăciți ai oricui altcuiva."

Odată ce grila ta este amplasată, "vizitează-ți grila ori de câte ori dorești. Meditați în fața ei. Oferiți-i lumină, flori, tămâie sau orice simțiți că trebuie să o hrăniți, și întotdeauna cu dragoste", spune Murthy. "Încet-încet, orice este cererea ta va începe să se manifeste".

Atunci când folosiți cristale, nu uitați să le clătiți sub apă și nu uitați să le încărcați în fiecare lună, de preferință sub lună nouă, pentru a le maximiza puterea.

Recitește afirmații despre bani

Recitarea afirmațiilor despre bani este o modalitate puternică de a pune în univers că vei primi bani și te vei simți abundent. Cu ajutorul afirmațiilor despre bani, trebuie mai întâi să vă schimbați mentalitatea și să vă permiteți să credeți că sunteți demn de succesul și bogăția pe care le doriți. Apoi trebuie să vizualizați banii și să intrați într-o mentalitate de abundență, crezând că banii vor veni spre voi și să vă vizualizați fericit și împlinit. Apoi ești gata să repeți afirmațiile despre bani.

Printre cele mai puternice afirmații care te pot ajuta să te îndrepți spre visele tale se numără acestea:

"Bogăția curge constant în viața mea".
"Sunt un magnet de bani".
"Nu există limite în ceea ce privește suma de bani pe care o pot face."
"Atrag bani în fiecare zi."
"Sunt abundent din punct de vedere financiar."
Potrivit lui Stacey Bremner, consilier matrimonial și de cuplu, concentrarea pe sănătatea ta mentală și pe faptul că te simți fericit și mulțumit în fiecare zi ar trebui să facă, de asemenea, parte din practica ta.

"Încrederea că dorințele noastre sunt auzite și că se lucrează la ele este primordială, deoarece rezultatele pot dura multe luni până să apară uneori", spune Bremner. "Distracția este și în surpriză! Universul nu reușește niciodată să mă surprindă în modurile creative și neașteptate în care apar manifestările mele."


6. Metoda de manifestare 369

Metoda de manifestare 369 se bazează pe semnificația numerelor sacre 3, 6 și 9, care sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind o cheie a universului. Există câteva modalități de a utiliza această metodă, una dintre cele mai simple fiind de doar trei pași:

Pasul 1. Scrieți de 3 ori focusul dumneavoastră.

Pasul 2. Scrie-ți intenția de 6 ori.

Pasul 3. Scrie de 9 ori acțiunea specifică pe care vrei să o manifești.

În acest caz, focusul tău ar fi banii, intenția ta este să primești mai mulți, iar acțiunea este ca banii să fie depuși în contul tău bancar.


7. Metoda de manifestare 5x55

Tehnica de manifestare 5x55 funcționează similar cu cele menționate anterior. Atunci când efectuați această tehnică trebuie să rămâneți concentrat doar pe cererea dumneavoastră și să vă centrați mintea. Asigură-te că te concentrezi pe manifestarea mai multă bogăție în viața ta. Metoda de manifestare 5x55 funcționează prin scrierea a ceea ce vrei să manifești de 55 de ori timp de 5 zile. Dacă continui să vezi numere de îngeri care se repetă, cum ar fi 111, 222, 333 sau 1111, după ce ai început metoda, atunci manifestarea ta este foarte aproape de a deveni a ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel