Cum le face față Cătălin Botezatu fanelor înfocate: „Le-am dat afară cu Poliția. Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot”

Cătălin Botezatu a dezvăluit cum gestionează momentele în care este asaltat de către fane. 

Cătălin Botezatu este în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Celebrul designer a fost mereu curtat de tot felul de domnișoare, care voiau să-i fure inima. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost niciodată atât de copleșit de iubire, încât să pășească și în fața altarului. Relații au fost multe însă, după cum recunoaște chiar el. 

Cum le face față Cătălin Botezatu fanelor înfocate

Chiar dacă nu a reușit până acum să rămână într-o relație, Cătălin Botezatu recunoaște că este asaltat de femei la tot pasul. Creatorul de modă recunoaște că foarte multe fane au întrecut limita fiind nevoit chiar să apeleze la oamenii legii ca să scape de ele. 

„Multe, enorm de multe, de la fane normale și educate, până la fane și femei nebune, măritate, obsedate sexual și multe altele. (n.r. îi dau mesaje) Sunt unele pe care le-am dat afară din anumite locații publice cu poliția. Asta nu pot să fac, îl cunoaște o lume întreagă, dar le-am blocat. (n.r. numărul de telefon) Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot.

Asta este, îți asumi! Eu sunt onorat că am fane, dar nu sunt onorat de femeile și de fanele nebune, care nu au o limită. Fac orice crezând că pot intra în grațiile mele sau în patul meu, ca să o spunem pe românește, ceea ce e foarte greu. Mă respect și sunt foarte selectiv, asta e tot ce pot să spun despre mine', a declarat designerul, potrivit ego.ro.

Cătălin Botezatu, despre femeile care i-au marcat viața

Celebrul designer a dezvăluit care sunt femeile care i-au marcat existenta. Cătălin Botezatu a recunoscut că mama sa și-a pus amprenta în dezvoltarea și educațua sa. De asemenea, vedeta a precizat că Dana Opșitaru a fost marea sa iubire, dar și femeia care l-a inițiat în viață. 

„Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice.

Însă toate femeile din viața mea mi-au marcat cu precădere viața emoțională, nu pot spune că mi-au marcat parcursul profesional. Admir foarte multe femei din România, de succes, însă nu pot spune că una mi-a marcat viața cu adevărat.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva!

Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel

ătălin Botezatu a scos acum la iveală faptul că nu a fost cea mai sinceră persoană în poveștile de iubire, pentru că în aproape toate a ales să-și înșele partenera. 

''Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni'. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.

”Nu m-am uitat nici o clipă înapoi”

După mai multe experiențe de genul acesta, designerul povestește însă că și-a primit, la rândul său, pedeapsa, iar infidelitatea s-a întors împotriva lui.

‘’Nu m-am uitat nici o clipă înapoi. A fost un şoc foarte puternic pentru ea şi pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit şi eu pedeapsa. Persoana pentru care îmi curmasem cursul firesc al vieţii m-a înşelat la mai puţin de şase luni cu cel mai bun prieten al meu…A fost unul din momentele care mi-au marcat viaţa. Am rugat-o cu cerul şi cu pământul să nu păstreze copilul. Nici până azi nu ştiu dacă ea a făcut acel avort”, a mai recunoscut el.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iul 2023, 07:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience