Cum l-a surprins Theo Rose pe Cătălin Botezatu în cadru unui eveniment. Artista le-a povestit fanilor totul: "El îmi știe retardul"

Data publicării:
Theo Rose și Cătălin Botezatu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Theo Rose și Cătălin Botezatu, sursa instagram/ colaj foto

Theo Rose le-a povestit fanilor cum a reușit să îl suprindă pe Cătălin Botezatu la un eveniment monden. Internauții s-au amuzat copios.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste. Recent, vedeta a fost premiată pentru activitatea ei în cadrul Galei Performanței și Excelenței. Spre deosebire de cei premiați care au avut pregătit un discurs, Theo Rose a mers la eveniment total nepregătită. Cu toate astea, artista a improvizat și a susprins pe toată lumea cu declarațiile ei, mai ales că totul a pornit de la Cătălin Botezatu. 

 „Dacă vă zic, crăpați de râs. Vedeam că toți oamenii care veneau să își ia premiul aveau un discurs pregătit sau erau oameni cu experiență, știau cum să spună, cu mulțumiri, cu din alea.

M-am gândit, uite mă, nu m-am pregătit și eu de acasă să zic și eu câteva vorbe deștepte aici la oamenii aceștia, să-i impresionez. Am venit așa, nu știu să zic nimic. Și când mă uitam așa prin sală l-am văzut pe Cătălin Botezatu. El îmi știe retardul și dacă îi zic că nu am chiloți pe mine leșină de râs. Următorul gând a fost să tac din gură, să nu mă fac de râs.

N-am chiloți astăzi. Așteptam cu nerăbdare să spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, într-adevăr, an pentru care am muncit mult. Știu că Dumnezeu m-a înzestrat cu câteva calități importante”, a povestit Theo Rose legat de momentul de pe scena evenimentului, pe Instagram.

 

Theo Rose, infectată cu COVID-19, pentru a doua oară

 

Theo Rose le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că de câteva zile a început să resimtă simprome de răceală. Motiv pentru care, și-a făcut mai multe teste rapide de depistare COVID-19. Două dintre acestea au ieșit negativ, însă al treilea, efectuat noaptea trecută, a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta a mers și la un centru de testare PCR, unde i-au fost prelevate probe pentru testare. Ea a primit rezultatul testului PCR astăzi, iar acesta a confirmat că este infectată cu virusul SARS-COV-2.

Oameni buni,

Zilele trecute nu m-am simtit prea bine. Am simtit ca ma ia o raceala, drept urmare am stat acasa, cu scopul de a face o pauza vocala pentru a putea onora cantarile de saptamana asta.
Aseara am facut un test rapid, care a iesit pozitiv. La orele 3:00 ale diminetii am plecat sa ma testez la o sectie de testare pcr non-stop. Astazi am primit rezultatul, care este pozitiv.
Va aduc asta la cunostinta, pentru ca ar fi fost o perioada cu multe evenimente, poate ultima atat de plina din acest sezon si ar fi fost extraordinar atat pentru mine cat si pentru trupa mea sa le putem onora.
Ma simt ok, din fericire simptomele nu difera cu mult fata de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru ca da, am mai fost infectata o data.
Imi cer scuze fata de oamenii care ma asteptau sa le cant si ma bucur totodata ca am actionat la timp si nu am imbolnavit pe nimeni. Aveti grija de voi si de ai vostri!”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel