Cum iubesc femeile din zodiac

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Dragostea nu a fost niciodată ușor de înțeles, pentru că fiecare persoană o trăiește într-un mod diferit. Dacă vrei să știi cum iubește fiecare femeie în funcție de semnul său zodiacal, iată secretele pentru toate cele 12 semne. 

Cum iubesc femeile în funcție de zodia lor?

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Femeile Berbec sunt ușor de remarcat. Subtilitatea nu face parte din caracterul acestei femei din zodiac, dar cine are nevoie de asta atunci când transmite atât de multă expresivitate?

Este o femeie foarte caldă, iubeşte cu foc, exact ca elementul semnului său. Are mereu nevoie de stimulare, aventură, de acţiune pentru că dacă ai plictisit-o, sunt mari şanse să nu o mai vezi.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Dacă vrei un exemplu evident de încredere și angajament total în relaţii şi în ţeluri de viaţă, nu mai ai nicio îndoială: femeile Taur sunt ceea ce cauţi!

Ele ar putea reprezenta fidelitate absolută. Le poţi cuceri cu tot ce reprezintă lux, bunăstare, de la cadouri, la cine romantice şi parfumuri scumpe, întrucât simţurile lor sunt activate de tot ce este mai bun şi mai frumos.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Cea mai fascinantă și eterică 'vrăjitoare' de cuvinte. Cine ar putea cineva să reziste farmecelor acestei femei din zodiac? Dacă vrei să știi cum iubeşte femeia Gemeni, hai să dezvăluim adevărul: versatil și unic.

Interesul acestei femei este stârnit doar dacă întâlneşte un egal în conversaţie, care să facă faţă unor subiecte interesante, unor jocuri de cuvinte şi să aibă o cultură generală vastă ca să o impresioneze cu lucruri pe care nu le ştia. Slabe şanse, întrucât îi place să înveţe câte puţin din toate.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Este blândețea în persoană. La femeile Rac poţi vedea cele mai bune maniere și nu poţi să nu te simţi măgulit de atenţia pe care ţi-o acordă. Acestea au mare grijă de tot ceea ce iubesc.

Femeia Rac cere angajament şi siguranţă deplină de la partenerul ei, întrucât se simte în elementul ei când este într-un mediu stabil şi cald.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel