Cum îți vor transforma Eclipsa de Soare și conjuncția Jupiter-Venus viața în următoarele ȘASE luni. Previziuni fiecare ZODIE/ASCENDENT

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ross Findon
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ross Findon

Horoscop. Astăzi avem două evenimente importante: Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Taur și conjuncția Venus-Jupiter în semnul Peștilor.

Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Taur de pe 30 aprilie are menirea să seteze o nouă destinație pentru următoarele șase luni. Pentru fiecare dintre noi într-un domeniu.

Iar conjuncția Venus-Jupiter din semnul Peștilor ne oferă vehiculul/instrumentul pentru a obține ce ne dorima/a ajunge la destinație.  

Berbec/Ascendent în Berbec

Renunțarea la unele obiceiuri toxice, iertarea, împăcarea, inspirația vor fi instrumentele care te vor ajuta să îți îmbunătățești zona financiară. Cu alte cuvinte, cu cât înveți să renunți la ce nu îți face bine, cu atât vei câștiga mai mulți bani în următoarea jumătate de an. De la micile vicii până la relațiile nepotrivite. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei fi un alt om peste șase luni dacă vei reuși să ceri ajutorul, să îl primești și să ai mai multă încredere în planurile tale. Nu doar să îți faci calcule. Ci să te mai lași purtat de intenții și dorințe. Sănătatea primează. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Peste jumătate de an poți fi un om mult mai ușurat din multe puncte de vedere. Și asta pornește de la modul în care te raportezi la autoritate. Astrele te invită să nu mai pui pe nimeni pe piedestal dacă nu merită. Mai degrabă, să te consideri cea mai importantă persoană din viața ta. 

Rac/Ascendent în Rac

Viitorul sună bine, mai ales cel de la finalul anului. Dar va suna și mai bine dacă vei călători, vei accepta viziunile celorlalți, dacă vei dori să te îmbunătățești, să cunoști și alte civilizații. Schimbarea mentalității îți va deschide orizonturile. 

Leu/Ascendent în Leu

Dorințele tale profunde își cer drepturile. Dacă le vei da ascultare, peste jumătate de an, vei fi mult mai sigur pe tine din punct de vedere profesional. Vei ști ce carieră să alegi, ce schimbări să faci și care îți este menirea. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Peste jumătate de an poți fi un om mai învățat, mai corect, sau chiar mai călător. Și totul începe de la relația cu partenerul. O vacanță împreună vă va transforma radical. Și mă refer în primul rând la o drum cât mai departe de casă. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel