Cum îți schimbă Semnul de Mercur al revenirii solare felul în care gândești în fiecare an

Data actualizării: | Data publicării:
unsplash, autor Ben White
Descriere foto: unsplash, autor Ben White

Harta ta natală în astrologie îți poate spune despre personalitatea ta generală în viață, dar dacă vrei să afli cum te afectează fiecare an în parte, astrologia întoarcerii solare este cea mai bună alegere. Spre deosebire de semnul tău natal Mercur, care dezvăluie stilul tău natural de comunicare și modul în care gândești și procesezi informațiile, plasamentul tău Mercur de întoarcere solară se referă la modul în care gândești și comunici pe parcursul noului tău an personal care începe în ziua ta de naștere.

Întoarcerea solară Mercur în Berbec

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Berbecului, mintea ta va fi capabilă să conecteze punctele mai repede decât de obicei și să-ți exploateze mai bine latura intuitivă. Vei fi mai deschis la aventuri intelectuale și la încercarea de lucruri noi. Desigur, curiozitatea ta poate duce uneori la gafă și greșeli, dar energia Berbecului este extraordinar de bună în a-ți debloca curajul. Așa că nu fiți surprinși dacă blocajele voastre creative devin brusc inexistente și vă treziți ieșind în evidență din mulțime ca un regizor creativ cu sete de nou.

Întoarcerea solară Mercur în Taur

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Taurului, mintea și inteligența ta vor fi preocupate de chestiuni financiare și de cum să-ți stabilizezi veniturile și averea. Dar vei fi mai interesat de tehnici verificate și testate decât de scheme excentrice. Unele persoane cu acest plasament caută mentori, cărți, podcast-uri și alte resurse care să le ajute în această privință. De asemenea, este posibil să devii puternic interesat de îmbunătățirea vocabularului și a cunoștințelor tale despre lumea financiară și despre arena investițiilor.

Întoarcerea solară Mercur în Gemeni

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Gemenilor, vei avea un an bun din punct de vedere intelectual. Dacă sunteți student, vă va fi mai ușor să acumulați cunoștințe și să obțineți note bune la teste. De asemenea, veți fi curioși în legătură cu noile progrese și idei care vă pot deschide noi uși. Spiritul și umorul tău pot deveni izbitor de ascuțite, de asemenea. Iar dacă te-ai confruntat cu probleme de comunicare, te vei găsi mai bine sau vei da peste resurse care te ajută să devii un comunicator mai bun.


Mercur de întoarcere solară în Rac

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Racului, mintea ta va fi foarte atentă la curenții emoționali din interiorul tău și la lumea din jurul tău. Îți va fi mai ușor să citești printre rânduri, să faci diferența între adevăr și minciună și, de asemenea, să știi când cineva are nevoie de ajutor chiar și atunci când spune că este bine.

Modul în care vă veți apropia de ceilalți și îi veți ajuta nu va fi unul emoțional și plin de compasiune, cel puțin nu în sensul tradițional al acestor cuvinte. În schimb, tactica dvs. va avea ca scop rezolvarea cât mai rapidă a problemelor. Te poți gândi la aceasta ca la diferența dintre a fi un terapeut care urmărește să-ți rezolve traumele emoționale și un prieten care îți permite să-ți descarci sentimentele pe el și să continui să te complaci în obiceiuri și tipare proaste.

Întoarcerea solară Mercur în Leu


Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal Leu, vei avea nevoie de recunoaștere pentru inteligența și contribuțiile tale, altfel se va dezlănțui iadul. Dar asta nu este neapărat un lucru rău - acest plasament conferă multă încredere în capacitățile intelectuale și face din acțiunile inteligente o sursă de mândrie și de înaltă stimă de sine. Nu vă veți mulțumi să gândiți ca toată lumea pedestră. Dorința de a ieși din mulțime și de a avea succes va fi primordială. La fel va fi și dorința de a se implica intelectual cu oameni pe care îi consideră "mai buni din punct de vedere calitativ" decât restul.

Întoarcerea solară Mercur în Fecioară

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal Fecioară, mintea îți va fi cel mai bun prieten pe parcursul anului. S-ar putea să nu-ți dorești să ieși în evidență din mulțime (deoarece acest lucru ar putea sta în calea proceselor tale), dar vei avea neapărat nevoie de recunoaștere pentru contribuțiile tale. Există și un aspect umanitar în acest plasament, dar nu așa cum se vede în cazul Vărsătorului. Veți dori să vă angajați mintea pentru a vă rezolva problemele, deoarece acestea vă vor irita la culme. Și dacă consecința este o viață mai bună pentru alți oameni, atunci este o situație în care toată lumea câștigă.

Întoarcerea solară Mercur în Balanță

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Balanței, vei fi un profesionist absolut în a lucra cu mulțimea, fie că este vorba de o adunare familiară, de o conferință sau în timpul unui eveniment de networking. Vei ști instinctiv ce să spui când să îți faci noi prieteni și să îi faci pe oameni să colaboreze cu tine. Acest plasament facilitează și obținerea de oportunități și contracte, mai ales dacă aveți un loc de muncă în domeniul vânzărilor sau dacă doriți să avansați în carieră sau în poziția socială într-un fel sau altul. De asemenea, energia Balanței te face mai conștient de multiplele aspecte ale unei situații, așa că vei fi mai puțin predispus să jignești pe cineva sau să iei părți inutile în timpul unui astfel de an.

Întoarcerea solară Mercur în Scorpion

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Scorpionului, mintea ta va tânji după o stimulare intelectuală de tip profund. Conversațiile superficiale te vor irita, prezentările și cărțile cu jumătate de normă te vor enerva, iar misterele nerezolvate îți vor ocupa mintea în mai multe feluri. S-ar putea chiar să ți se schimbe gusturile în materie de divertisment în acel an, cu o nevoie profundă de a urmări sau de a consuma lucruri care te duc în găuri de iepure intense.

"Pentru că așa am spus eu" va fi cel mai enervant lucru pe care ți-l poate spune cineva când ai un astfel de plasament al lui Mercur. Vei avea nevoie să înțelegi de ce, ce, unde, cum și tot ceea ce se află între ele.

Întoarcerea solară Mercur în Săgetător

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, mintea ta va fi curioasă în legătură cu lumea și se va simți nesatisfăcută dacă rămâi în partea ta de "baltă". Explorarea unor locuri noi, interacțiunea cu oameni noi (mai ales dacă îți sunt străini într-un fel sau altul), învățarea unor limbi noi și consumul de conținut pe care nu l-ai mai încercat până acum sunt toate indicate aici. Acest plasament poate transforma rapid o persoană în înțeleaptă și curioasă din punct de vedere mondial, chiar și în chestiuni de politică, socio-economie și alte chestiuni serioase.

Întoarcerea solară Mercur în Capricorn

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Capricornului, mintea ta va fi extrem de ascuțită și concentrată pe parcursul anului. Nimeni nu va reuși să vă distragă atenția dacă nu doriți să fiți distras.

De asemenea, te vei găsi preocupat să "construiești lucruri" în mintea ta, fie că este vorba de schița unui proiect creativ, de un plan pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel, de cum să-ți îmbunătățești condițiile de viață și multe altele. Inteligența dvs. va fi metodică și orientată spre obiective. Analizele costurilor și beneficiilor vor deveni o obișnuință pentru tine, fie în viața personală, fie în altă parte.

Întoarcerea solară Mercur în Vărsător

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Vărsătorului, mintea ta va căuta în mod constant descoperiri fascinante la care să se gândească și cu care să se implice. Cu cât ideea este mai excentrică, cu atât mai multă bucurie îți va aduce o conversație despre ea sau te vei gândi la modul în care implementarea unei astfel de idei ar putea afecta societatea și viitorul nostru colectiv.


Conversațiile tale vor lua, de asemenea, o direcție mai filozofică și futuristă, cu interese care variază de la transumanism, la inteligență artificială, la locuirea la mare adâncime și multe altele. (Și asta doar în acest deceniu).

Întoarcerea solară Mercur în Pești

Atunci când Mercur de întoarcere solară se află în semnul zodiacal al Peștilor, mintea ta va funcționa în moduri care pot părea confuze și chiar ilogice pentru majoritatea oamenilor, dar va exista o calitate profund intuitivă pe care doar câțiva o vor înțelege. Acest plasament te poate face să te remarci cu adevărat ca și creator, consumatorii operei tale neputând înțelege cum faci ceea ce faci, dar fiind totuși profund fascinați de ea.

Abilitățile psihice adormite pot ieși, de asemenea, la suprafață în timpul unui astfel de an. Iar dacă știi deja că ai daruri extrasenzoriale, îți va fi mai ușor să le canalizezi atunci când ai revenirea solară Mercur în Pești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel