Cum îți influențează numele viața și destinul. Numerologul Adam Stavarache: „Are o mare putere. Trebuie să-l alegi cu înțelepciune”

Data publicării:
Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe
Descriere foto: Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe

Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit ce semnifică mai exact numele și cu ce încărcătură vine în viața fiecăruia dintre noi.

Chiar dacă pare că numele nu are nicio semnificație mai profundă în viața noastră și este ales de către părinți doar după anumite criterii pe care fiecare le stabilește în propria familie, se pare că acest detaliu, aparent minor, îți poate influența, de fapt, destul de mult viața. Astfel, dacă și tu te-ai întrebat mereu ce înseamnă numele pe care-l porți și ce poți atrage cu el, mai jos găsești explicațiile numerologului Adam Stavarache. 

„Mulți m-ați întrebat ce înseamnă numele sau de ce atragem numele. Trebuie să știți că el ne influențează soarta, destinul și caracterul, ne influențează imaginea pe care ne-o creăm. Nu este una cu ceea ce suntem noi numele, dar ne face să devenim una cu ceea ce este numele, adică o știință a noastră se adaptează la vibrația energetică a numelui, de aceea uneori percepem anumite nume copilăroase și anumite nume destul de dure, pragmatice, pentru că acea persoană se adaptează inconștient numelui pe care îl poartă și adaptându-te numelui pe care îl porți inconștient, devii una cu numele tău, una cu soarta numelui.”, a explicat numerologul Adam Stavarache, printr-un videoclip realizat pe TikTok.

Citește și: Cum îți poți îmbunătăți viața folosindu-te de numărul apartamentului în care locuiești. Sfatul unui numerolog / video

„Numele îți influențează soarta și destinul”

Așadar, atunci când părinții aleg numele pentru copiii lor ar trebui prima dată să se gândească la lucrurile pe care își doresc să le atragă în viața micuțului, care poate avea parte de o sortă și un destin strălucit, datorită caracteristicilor importante care vin odată cu numele în viața sa. 

„De aceea, eu spun că atunci când alegi un nume pentru o companie, pentru un copil, îl alegi cu o mare înțelepciune, ținând cont de data nașterii și de ceea ce vrea părintele să manifeste în viața copilului. Cel mai important este data de naștere. Așadar, numele îți influențează soarta și destinul, dar și personalitatea ta. El chiar are o mare putere și  cei care știu lucrul acesta îmi pot confirma.”, mai spune acesta.

Citește și: Care sunt datele de naștere care pot câștiga la loto. Numerolog: Ei trebuie să-și încerce norocul neapărat! / video

@adamstavarache #adamstavarache #spiritualitatepractica #numerologie #dezvoltarepersonala #numerologieromania #artok #agentietiktok ♬ Epic Motivational - Viongga Music

Cum te influențează data nașterii viața

Și data nașterii are un impact semnificativ asupra lucrurilor negative sau pozitive care îți vin în viață. Totuși, în funcție de cum gestionezi tu aceste provocări, poți avea parte de un trai extrem de fericit și plin de beneficii sau nu, explică numerologul.

„În numerologie, ziua de naștere reprezintă softul tău. Practic, ai ales această zi de naștere ca tu să înveți anumite lecții pe acest cod. Lecțiile le poți trăi într-un mod pozitiv ca fiind percepute, dar pot fi percepute și negativ. Cel mai important este să-ți duci energia corect pe softul cu care tu ai venit, adică a zilei tale de naștere, pentru că soarta, viața ta se va îmbunătăți.”, a mai explicat el.

VEZI și: Ce meserie ți se potrivește în funcție de data în care te-ai născut? Iată câteva exemple de la Andreas Adam Stavarache!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel