Cum îți dai seama dacă mai are sentimente pentru fosta iubită, în funcție de semnul său zodiacal

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Atunci când te întâlnești cu cineva nou, este normal să vrei să știi dacă are sentimente pentru fosta lui iubită. Iată cum îți dai seama de acest lucru, în funcție de semnul său zodiacal.

Pentru unii oameni, să treacă peste un fost iubit este floare la ureche. Pentru alții, însă, a renunța nu este la fel de ușor. Poate că ești prea familiarizat cu relația sau îți lipsește să ai pe cineva lângă tine. Poate că ești pur și simplu genul de persoană care nu suportă să fie singură. 

Pentru unele semne zodiacale și foștii lor iubiți poate fi mai dificil să își îngroape sentimentele. Și, în loc să meargă mai departe, încep să se simtă izolați și singuri - chiar și în compania altcuiva. 

Oricare ar fi motivul, s-ar putea ca tu să fii cea care încă mai are sentimente pentru fostul tău, chiar și atunci când începi o nouă relație. Iar dacă tipul cu care te întâlnești în prezent încă se mai resimte după despărțire, s-ar putea să te întrebi: Mai are încă sentimente pentru fosta lui iubită?  După cum probabil ți-ai dat seama, nu este întotdeauna evident.

Bineînțeles, dacă îi cunoști semnul zodiacal, îl poți folosi în avantajul tău și poți învăța cum să-ți dai seama dacă mai are sentimente pentru fosta lui iubită.
Poate că acțiunile sale nu sunt evidente la început, dar există modalități de a-l înțelege mai bine, datorită astrologiei.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecilor le este dor de fosta iubită? Depinde de modul în care vorbesc despre această situație.  Berbecul joacă rolul clasic al ipocritului atunci când încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită. Se va strădui să îți spună că nu se mai gândește sau nu îi mai pasă de ea, dar, din anumite motive, are atât de multă animozitate față de ea. Este supărat pe modul în care s-a despărțit de el atât de brusc, pe faptul că pare să fi mers mai departe atât de repede și că ea este mai fericită decât el. Opusul de a avea încă sentimente pentru fostul tău iubit nu este să fii supărat pe el - este să nu-ți pese deloc. Doar pentru că el spune că nu-i pasă, nu înseamnă că asta simte cu adevărat. Dacă nu poate să tacă  sau să nu mai spună lucruri rele despre ea, înseamnă că nu a trecut peste. Pe scurt, dintre toate semnele de foc, Berbecul nu trece repede peste. Secretul lor pentru a trece peste despărțiri este să își distragă atenția cu... altcineva.  Dar Berbecii sfârșesc întotdeauna singuri pentru că sunt atât de insistenți, motiv pentru care se simt ca o epavă emoțională după o despărțire. 

 

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Din toate punctele de vedere, Taurul și-a uitat fosta iubită din momentul în care relația se termină. Nu se mai gândește la ea, nu mai vorbește cu ea și este total fericit fără ea... cu excepția unui mic lucru: ea este încă un contact în telefonul lui și este încă prietena lui pe rețelele de socializare. Durează doar două minute să îți ștergi fosta iubită din telefon și să o scoți de pe cronologia ta. Dacă o rogi, s-ar putea să facă exact asta. Dar dacă găsește scuze sau îți spune că îi este prea lene să scape de numărul ei de telefon, înseamnă că nu a uitat-o încă. De fapt, s-ar putea să spere că, dacă nu va funcționa cu tine, ea ar putea dori să îl primească înapoi. Așa că o ține acolo. Un Taur își depășește fosta iubită procesându-și emoțiile cu prietenii - și, potențial, cu tine. De obicei, se simt emoționali și abătuți după o despărțire, dar nu sunt genul care să se complacă în negare și autocompătimire.

 

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenilor le este dor de fostul lor iubit? Dacă da, îți poți da seama.  Atunci când totul merge ca pe roate într-o relație pentru Gemeni, nu are absolut nicio problemă în a vorbi despre trecutul său într-un mod sănătos. Acest lucru înseamnă, de obicei, să recunoască faptul că tu ești mult mai bună pentru el. Bineînțeles, dacă vorbește prea mult despre fosta lui, sau nu vorbește deloc, înseamnă că nu a trecut peste ea. Nu există niciun motiv pentru care să vorbească atât de mult despre fosta lui; îl face să pară că există o afacere neterminată între ei. În orice caz, dacă modul în care vorbește despre fosta lui soție te neliniștește, probabil că nu este un semn bun. Gemenii de obicei trec peste o despărțire petrecând timp cu ei însuși, așa că s-ar putea să fie și el distant.

4. Rac ( 21 iunie - 22 iulie) 

Racului îi este greu să treacă peste foștii săi iubiți, ceea ce nu este întotdeauna un lucru rău. Nu îi place să se despartă de ceva care a fost foarte important pentru el, pentru că este foarte greu pentru inima lui. Bineînțeles, el știe și că viața înseamnă să mergi mai departe și orice Rac normal ar fi fericit de o nouă șansă la dragoste. Dacă Racul tău, totuși, nu a rupt-o total cu fosta lui iubită, înseamnă că nu a uitat-o. S-ar putea să mai răspundă la mesaje de la ea sau să se mai comporte ca și cum nu vrea să-i frângă inima, dar acestea sunt doar scuze pentru el de a nu merge mai departe. Cel mai bine este să nu te implici prea mult cu el. Un bărbat Rac și fostele sale iubite ar putea păstra încă legătura. Dar dacă vrei să continui să te întâlnești cu el, s-ar putea să trebuiască să îl accepți așa cum este. Un bărbat Rac își depășește fosta iubită prin găsirea unei conexiuni emoționale profunde cu cineva nou. Dacă te contactează și te face să te simți specială, probabil că a trecut peste fosta lui iubită și este pe deplin dedicat relației voastre.

5. Leu (23 iulie - 22 august)

Leilor le este dor de fosta iubită? Nu îi este dor de fosta lui atât de mult cât îi lipsește atenția. Leul are o viață socială ocupată, ceea ce înseamnă că feed-urile sale din social media explodează mereu. Și înseamnă că are cel puțin 500 de urmăritori pe fiecare cont de social media, așa că este probabil ca cel puțin câțiva dintre ei să fie foști. Și, deși nu este întotdeauna un lucru rău să rămâi prieten cu fosta  prietenă, dacă el încă flirtează cu ea și rămâne conectat pe rețelele de socializare, înseamnă că nu s-a terminat între ei. Poate că el spune că nu are sentimente pentru ea, dar social media nu minte. Dacă încă mai există etichetarea fotografiilor, mesaje directe și invitații la petreceri, înseamnă că încă mai are sentimente pentru ea. Leul trece peste o despărțire făcând lucruri noi și cunoscând oameni noi, cool și interesanți și, deși s-ar putea ca tu să fi fost cea de care s-a îndrăgostit, ar putea fi, de asemenea, o relație de ricoșeu pentru el.

6. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt experte în stabilirea limitelor - distanțarea pentru foștii lor este modul în care îi depășesc. Așa că, dacă nu vezi sau nu te întâlnești cu un fost, este un semn bun. Fecioarei îi place să aibă un grup strâns de familie și prieteni, dar tot depășește o limită atunci când încearcă să-și aducă fostul în acest cerc interior.  Sărbătorile sunt, de obicei, cele mai bune perioade ale anului pentru Fecioară. Este șansa lui de a petrece timp cu oamenii de care este cel mai apropiat, inclusiv cu tine. Desigur, dacă încă mai are sentimente pentru fosta lui, sărbătorile ar putea fi un moment ciudat pentru el. Sunt șanse ca el să se gândească la toate acele amintiri pe care le-au avut și să se simtă singur. Te are pe tine, da, dar asta nu este suficient.

7. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să nu pară că Balanța încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită, dar dacă te uiți cu atenție, îți vei da seama că totul se află în modul în care acționează. Noile relații înseamnă să îți faci obiceiuri noi, dar Balanța este prea prinsă de fosta lui că tot ce vrea să facă este să se agațe de vechile obiceiuri. Balanța trece peste o despărțire cuplându-se cu persoane la întâmplare și distragând atenția de la golul din inima sa. Se simt destul de abandonați după despărțiri, nu mai este nevoie să spunem, iar tu ai putea fi cea pe care a pus ochii.  

8. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionilor le este dor de fostul lor iubit? Cel mai probabil, dar numai pentru că se simt distruși emoțional după o despărțire.  Scorpionul este un partener feroce și loial, iar atunci când se desparte de cineva, simte că pierde o parte din el însuși atunci când fosta lui pleacă. S-ar putea să încerce din răsputeri să își lase fosta în trecut, dar este doar un om și nu este întotdeauna atât de ușor pentru el. Atunci când Scorpionul încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită, el tinde să devină gelos ori de câte ori aude lucruri despre noua ei relație sau chiar când o vede în public. Ar putea încerca să dea din umeri, dar simte că încă are acțiuni în viața ei. Este meschin, dar este o modalitate evidentă de a afla dacă mai simte ceva pentru ea. Singurul mod în care un Scorpion poate trece peste o despărțire este dacă ei sunt cei care o inițiază.

9. Săgetător (22 noiembrie - 19 decembrie)

Dacă Săgetătorul este prieten cu fosta lui iubită, înseamnă că încă mai are sentimente pentru ea. De acord, Săgetătorul este prietenos cu aproape toată lumea, dar există cu siguranță o diferență între a fi politicos cu un fost iubit și a fi în continuare cu el. Unii oameni pot fi prieteni cu foștii lor pe o bază pur inocentă, dar pentru Săgetător, nu este atât de simplu. Atunci când rămân prieteni cu cineva, este pentru că există ceva ce împărtășesc și pe care nu vrea să îl piardă. Singurul mod în care Săgetătorul trece peste o despărțire este să o scoată pe fosta lui din viața lui, definitiv.

10. Capricorn (20 decembrie - 19 ianuarie)

Un bărbat Capricorn încă îndrăgostit de fosta lui iubită este mai ușor de depistat decât ai putea crede. Capricornul înțelege că, dacă noua sa parteneră ar fi încă prietenă cu fosta, ar avea o problemă cu asta. Așadar, el încearcă să nu rămână prieten cu fosta lui. Și el trece peste o despărțire distanțându-se de fosta lui. Atunci când Capricornul se întâlnește cu cineva, familia ei începe să se simtă ca și familia lui.

11. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este greu de spus dacă Vărsătorul și-a uitat cu adevărat fosta iubită, deoarece este mereu prietenos cu oamenii pe care îi cunoaște.. De fapt, ar putea chiar să iasă direct și să îți spună dacă se întâlnește cu fosta lui în public. Acestea fiind spuse, ideea lui despre ce este în regulă între foști și ideea ta despre ce este în regulă între foști ar putea fi total diferită. Dacă încă mai are sentimente pentru fosta lui, vei ști după cum se dă peste cap să o ajute atunci când are nevoie. Da, are și ea prieteni care o pot ajuta, dar faptul că ea îi poate cere și el va fi acolo când o sună spune multe despre sentimentele lui pentru ea. 

12. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștilor le este dor de fosta lor iubită? Bineînțeles că da!  Peștii sunt foarte sentimentali care trec greu peste foștii săi. Nu este din lipsă de încercări, dar încă mai sunt unele lucruri pe care nu este suficient de puternic pentru a le lăsa în trecut... nu până când nu-și va uita complet fosta, adică. Atunci când Pești încă mai au sentimente pentru fostele lor iubite, au tendința de a păstra obiectele ei mult timp după ce aceasta a plecat.  Peștii sunt emotivi după o despărțire, dar trec peste asta înconjurându-se de prieteni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel