Cum îți dai seama că un bărbat e gelos, în funcție de zodie. Taurul te controlează, Capricornul te ignoră, iar Scorpionul devine un adevărat detectiv

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Damir Spanic
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Damir Spanic

Mulți bărbați își ascund gelozia, în timp ce alții tună și fulgeră la cel mai mic gând că ai  putea avea ochi pentru altcineva. Iată cum recunoști gelozia partenerului tău, în funcție de zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Atunci când un bărbat Berbec devine gelos, se transformă total. Sigur, este emoțional și are o personalitate nu foarte subtilă, dar acest lucru este nou și înfricoșător pentru amândoi.

Gelozia nu este ceva ce Berbecul simte des, dar atunci când o simte, îi este greu să o țină sub control. Cu siguranță nu va ieși direct și nu îți va spune că e gelos, dar îți poți da seama după cum își schimbă atitudinea.

Berbecul va începe să devină posesiv cu tine, iar dacă te împotrivești, va deveni defensiv și se va certa cu tine pentru a încerca să se apere. Per total, Berbecul devine pur și simplu dezordonat când este gelos, ceea ce nu este un aspect bun la el.

 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Când Taurul nu este gelos, este afectuos și lipicios (într-un mod bun) - gândește-te: mesaje de bună dimineața și o mulțime de sărutări și îmbrățișări cu "mi-e dor de tine" când ești plecată.

Dar ceea ce îl face gelos pe un bărbat Taur are ca rezultat încercarea de a păstra totul pentru el, deoarece nu acesta este genul de iubit pe care vrea să fie. Cel mai bun mod de a-ți da seama dacă este gelos în secret este să iei trăsăturile sale normale de iubit și să le ridici cu vreo 20 de trepte.

În loc să fie genul drăguț de lipicios cu care ești obișnuită, Taurul devine autoritar și băgăreț. În loc de mesaje de bună dimineața, așteaptă-te ca el să-ți trimită mesaje în mod constant, întrebându-te ce faci și unde ești, la orice oră din zi.

De asemenea, va deveni teritorial, ca și cum te-ar deține și vrea ca toți ceilalți bărbați din cameră să știe asta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii nu au absolut nicio problemă în a face față micilor certuri și neînțelegeri în relația sa. Tot ceea ce îl interesează este să scoată la iveală tot ceea ce vă deranjează pe amândoi, astfel încât să puteți trece peste asta.

Dar atunci când este gelos în secret, asta îl scoate complet din joc; simte că nu poate să spună lucrurilor pe nume, de teamă că ceea ce îl face gelos, este adevărat.

Atunci când un bărbat Gemeni este gelos, el tinde să reflecte atitudinea ta. Cât despre Gemenii vorbăreți cu care ești atât de obișnuită? Acum este complet închis în sine și abia dacă va vorbi cu tine pentru că nu știe ce va ieși pe gură.

Evident, acest lucru va începe să te deranjeze, dar dacă încerci să aduci vorba despre asta, el va glumi pe seama asta și va ridica din umeri. Este foarte greu să îi faci pe Gemeni să recunoască faptul că sunt geloși în secret.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul tinde să aibă emoții foarte mari în fiecare zi, dar când are de-a face cu o gelozie secretă, aceste emoții devin și mai nebunești și mai greu de gestionat.

Este atât emotiv, cât și distant în această perioadă, ceea ce poate fi destul de derutant pentru tine, dar este un coșmar absolut pentru el. Așteaptă-te ca el să-ți spună că nu-i pasă dacă nu vrei să ieșiți vineri seara, apoi să se răzgândească imediat și să vă faceți planuri împreună.

Racul va fi, de asemenea, incredibil de pasiv-agresiv, ceea ce tinde să fie cel mai mare indiciu al său atunci când este gelos în secret. S-ar putea să se poarte ca un protector exagerat pentru a încerca să-ți arate că îi pare rău pentru comportamentul său, dar se va transforma în acest monstru pasiv-agresiv în momentul în care simte că gelozia se strecoară din nou.

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Atunci când un bărbat Leu este gelos, se convinge că este gelos doar pentru că există un motiv real pentru care ar trebui să fie gelos. El crede că este atât de încrezător în emoțiile sale încât nu are cum să se înșele în privința sentimentelor sale.

Când Leul este gelos în secret, vei observa că starea lui de spirit se va schimba de la optimist și iubitor, la de-a dreptul nepoliticos.

Pe lângă faptul că este nepoliticos și iute la mânie, Leul are tendința de a deveni excesiv de dramatic. Asta înseamnă să  batjocorească și să își dea ochii peste cap ori de câte ori persoana pe care este gelos o abordează într-o conversație, să plângă și să te acuze că nu îl iubești.
De asemenea, are tendința de a minți și de a-ți spune că este doar stresat la serviciu sau îngrijorat de altceva. Așteaptă-te să ai de-a face cu un Leu gelos care se comportă ca și cum ar avea șase ani în loc de vârsta lui reală.

 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pentru Fecioară, gelozia este o emoție confuză și dură, cu care nu vrea să aibă de-a face niciodată în relația sa. Încearcă să nu-i pese, dar Fecioarei îi pasă de orice.

Atunci când Fecioara se simte geloasă, reacția sa imediată este să o ascundă.

Caută semne că devine distant sau tăcut, pentru că va dori să se retragă în gândurile sale și să încerce să își dea seama singur. Nu este sănătos să nu comunicați ca să puteți rezolva împreună, dar ai răbdare pentru că vrea să se organizeze înainte de a veni la tine.

Bineînțeles, aceasta este reacția lui la cam tot ceea ce simte negativ, așa că așteaptă-te ca Fecioara să fie mult mai puțin atentă și grijulie cu tine și cu relația voastră. Simte că trebuie să-și pună dragostea în așteptare până când va ști ce se întâmplă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța se folosește de gelozie ca de o stratagemă pentru a te apropia de el. Crede că dacă îți arată câ este mult este mai bun decât oricine altcineva de care ai putea fi interesată, vei înceta să mai faci lucruri care să îl facă gelos.

Acest lucru pare confuz, dar în mintea lui crede că este vina ta că se simte gelos. Acest lucru este un mare semn de întrebare pentru Balanță, deoarece de obicei nu este atât de copilăros, dar emoțiile negative precum gelozia îl transformă într-un copil.

Balanța va fi, de asemenea, mult mai afectuoasă cu tine la început. Acest lucru este pentru a încerca să te facă să fii mai afectuoasă cu el (și mai puțin prietenoasă cu cel pe care este gelos). Dacă acest lucru nu funcționează, Balanța va începe să flirteze cu toți cei pe care îi întâlnește, chiar dacă tu ești cu el.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este niciun secret că Scorpionul este extrem de emoțional, iar când vine vorba de un bărbat Scorpion gelos, acesta tinde să aibă o reacție destul de  serioasă. Chiar dacă îi spui că nu este nevoie să fie gelos, el va dori să își dea seama singur de asta.

La început, se va înfuria - nu te aștepta ca Scorpionul să vorbească cu tine despre asta sau să devină distant în timp ce își dă seama ce simte; așteaptă-te să se înfurie, și repede.

Până când va afla singur că sentimentele sale de gelozie sunt total nefondate, Scorpionul va face ceea ce fac toți iubiții nebuni: devine paranoic. Ar putea crede că trimiți mesaje altor băieți, când nu este așa, și probabil se va convinge că trebuie să te supravegheze mai bine.

Este un comportament nebunesc, dar Scorpionul trebuie să lucreze la modul în care își gestionează emoțiile. În plus față de toate acestea, furia lui îl va transforma într-o persoană mai secretoasă decât este deja.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un lucru pe care un bărbat Săgetător îl urăște este să se simtă gelos. Este genul de persoană care nu vrea niciodată să fie legat sau să se compromită, așa că atunci când devine gelos, crede că este din cauză că se implică prea mult în relația sa.

La început, el va fi în negare. Nu vrea ca nimic în viață să îl tulbure, așa că această nouă emoție este greu de acceptat pentru el. Odată ce acceptă că este gelos, va încerca să fie dezinvolt în legătură cu asta - asta înseamnă să facă glume, să ridice din umeri sau să pretindă că ești "nebună".

Bineînțeles, pentru că Săgetătorul urăște să fie nevoit să treacă singur prin emoții noi și înfricoșătoare, se va speria un pic. Ce se întâmplă dacă într-adevăr îți place altcineva? Ce se întâmplă dacă gelozia lui nu dispare niciodată și trebuie să fie tipul care devine gelos pentru nimic?

Aceste gânduri intruzive îi înoată prin cap chiar acum și nu poate suporta prea mult. Așteaptă-te să devină puțin emotiv - fie că este sub formă de iritare sau depresie - până când se scutură și își amintește că nu are de ce să fie gelos.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă îi aduci vorba de gelozie Capricornului, sunt șanse destul de mari ca el să spună imediat ceva de genul: "Gelozia este o emoție stupidă. Eu nu aș fi niciodată gelos".

Dar Capricornul este om la fel ca noi toți și nu se poate abține întotdeauna de la ceea ce simte pe moment. Iar când, inevitabil, simte gelozia, exteriorul său impenetrabil va începe să se destrame.

Un Capricorn gelos este cel care se trezește cu un sentiment de amărăciune în legătură cu tot ceea ce are legătură cu dragostea. Probabil că va bombăni și se va plânge mult, pentru că dacă poate deveni gelos, nimic nu mai contează.

Împotriva bunului său simț, va deveni, de asemenea, mai suspicios cu privire la tine și la ceea ce faci atunci când el nu este prin preajmă. Și, în timp ce este suspicios și supărat, va fi și mai puțin intenționat să aibă grijă de relația lui și să se ocupe de nevoile partenerului său: tu.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului nu-i place să se simtă gelos, deoarece acest lucru contravine la tot ceea ce reprezintă: iubire liberă și fericire.

Gelozia îl face în primul rând pe Vărsător să se simtă inconfortabil și sunt șanse ca el să se prefacă că habar nu are despre ce vorbești dacă aduci în discuție gelozia lui. De fapt, este atât de bun la a se preface că ceva nu îl deranjează încât ai putea fi chiar convinsă că el chiar nu este gelos.

Deși s-ar putea să nu recunoască nimic cu voce tare, creierul lui se întrece în gânduri de a te pierde și de a-și ruina relația, totul pentru că este gelos. Are tendința de a se gândi prea mult la lucruri, fie că vrea sau nu, așa că așteaptă-te să fie mai tăcut decât de obicei și puțin mai nervos.

Gelozia lui nu durează, de obicei, foarte mult timp, dar tot poate pune presiune asupra relației voastre.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Deși este adevărat că Peștii pot fi sensibili și nesiguri uneori, atunci când un bărbat Pești este gelos, aceste emoții sunt amplificate.

Dintr-o dată, el se simte ca și cum ar trebui să concureze cu altcineva pentru afecțiunea ta, chiar dacă acest lucru ar putea fi neadevărat. Dar pentru Pești, el se convinge că gelozia lui se datorează faptului că pur și simplu nu este un iubit atât de mult.

De asemenea, el devine mult mai retras când este în preajma ta. Acesta este modul lui de a te anunța că, dacă preferi să fii cu altcineva, nu te va opri.

S-ar putea să fie enervant pentru tine să ai de-a face cu acest tip de Pești - un semn care face mereu pe victima - dar puțină dragoste și afecțiune repară tot și îți dovedește că nu vrei pe altcineva.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel