Cum îţi dai seama că te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Uneori, chiar şi cel mai mic şi întâmplător lucru îți face inima să bată cu putere. Am fost cu toții acolo: în momentul în care un sentiment de admiraţie sau un flirt se transformă în dragoste. Îndrăgostirea începe cu lucrurile mărunte, precum acel moment în care cineva își aminteşte cum îţi place să serveşti cafeaua sau îți trimite mesajul perfect, la momentul potrivit.

Iubirea nu este întotdeauna ușoară – poate ai fost îndrăgostit de multe ori înainte, dar de fiecare dată a fost o experienţă diferită. Iată indiciile care îţi spun că te-ai îndrăgostit de cineva, potrivit zodiei tale.

BERBEC: Când anulează planuri pentru tine

Berbec, îți dorești pasiune mai mult decât orice și vrei să fii întotdeauna prima prioritate a partenerului/ei (la fel cum ești primul semn al zodiacului). Ai toate senzațiile activate când vezi că partenerul tău își anulează planurile doar pentru a petrece timp cu tine. Puncte bonus dacă doar pierzi timpul urmărind un film, apoi vă sărutaţi după o bătaie cu perne.

TAUR: Când vă treziţi împreună şi observi că miroşi a parfumul lui / ei

Taur, semnul tău se referă la simțuri, fie că este vorba de miros, gust sau atingere. Deși s-ar putea să fii precaut în dragoste (cel puțin la început), odată ce simțurile sunt stimulate, te îndrăgosteşti imediat. Când îți dai seama că recunoști mirosul iubitei tale / iubitului tău – și că miroși ca această persoană după ce a plecat – ştii clar că te-ai îndrăgostit.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel