Cum îți dai seama că subconștientul lucrează în favoarea ta. Lidia Fecioru explică: "Abia atunci ne va merge bine pe toate planurile"

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt semnele care își arată că subconștientul lucrează în favoarea ta.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum ne dăm seama că subconștientul lucrează  în beneficiul nostru.

"Subconștientul dacă este plin de probleme nu e bine. Adică avem o minte care este ca o maimuță obraznică cu o bombă în mână. Așa și cu subconștientul. Trebuie să-l lăsăm de multe ori liniștit. Niciodată nu se odihnește. De aceea avem și coșmaruri, pentru că subconștientul este încărcat cu fricile noastre.

Puterea subconștientului este foarte mare și de foarte multe ori, ne culcăm și nu ne simțim bine. Ziceam noi să numărăm ca să intrăm în starea Alfa. Trebuie să-i dăm comandă, pentru că el, în timpul nopții, ne poate ajuta să ne treacă unele stări. 

Putem aduce corpului o armonie foarte bună. De foarte multe ori, suntem agitați, nimic nu ne merge, totul este pe dos. Chestia este că pentru a ne-o băgăm în subconștient și ne rămâne acolo. 

Unui om cu o minte liniștită, vei vedea că toate îi merg strună. Deci, nu are nicio problemă. Îi vin banii când îi trebuie, nu e stresat și nu se gândește la probleme. Efectiv, citește o carte fără să-i fugă gândul în alt loc", explică Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

 

Ce ne poate bloca subconștientul

"Frica, ne poate bloca subconștientul. De aceea, trebuie să scăpăm de frici. Când puterea subconștientului funcționează în beneficiul nostru, dispar fricile, pentru că el le va bloca. Și nu se va întâmpla nimic. Ne poate bloca inclusiv succesul. Că spunem că îmi e frică și nu te duci și faci niște pași pentru că îți este frică. 

Mai vedem oameni foarte calmi. De un calm olimpian. Asta vorbește despre puterea subconștientului care crește. Crește și se dezvoltă, dar trebuie să-l lăsăm și să nu-l blocăm nici cu frică, nici cu invidie sau orice îl poate influența. 

 

Există perioade când nu ne merge treaba. Trebuie să încercăm să fim liniștiți, să nu intrăm în panică și în disperare. Ca altfel, intervine haosul. Când intervine haosul la revedere", spune bioenergoterapeutul.

 

Lidia Fecioru: "Oamenii cu subconștient sănătos, dorm sănătos"

"Coșmarurile sunt încărcătura subconștientului. Seara, nu trebuie să ne culcăm cu grijile de la serviciu și cu altele. Trebuie să-L lăsăm pe Dumnezeu acolo. Rugăciunea înainte de somn și se rezolvă. E binevenită. Trebuie să facem rugăciuni, dar să adormim cu ea. Nu după să începi să-ți aduci aminte de ce ți-a făcut unul și altul. 

Stima de sine scăzută este și ea un produsul fricii. Asta înseamnă încrederea pe care o avem în noi. 

Foarte important este succesul. Totul merge bine și se așează la un nivel foarte bun, atunci când subconștientul nostru este într-o fază spirituală foarte bună.

Noi trebuie să avem credință și încredere. Nimic fără Dumnezeu. Noi nu suntem nici habotnici, dar trebuie să ai o credință. Nu poți trăi în interior cu cineva care îți face rău. De aceea, trăim cu Dumnezeu în interiorul nostru.

Noi, păstrăm în interior o forță de nemăsurat. Sunt oameni care au succes în carieră. Îți dai seama cât își hrănește subconștientul cu treaba asta, dar în rest viața e vraiște. De ce? Pentru că nu se concentrează pe viață în sine, ci doar pe o singură chestie. 

Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine, pe interiorul nostru. Abia atunci vom merge pe toate planurile bine", mai spune Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel