Cum îți dai seama că are sentimente pentru tine, în funcție de semnul său zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Casey Horner
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Casey Horner

Cum să-ți dai seama dacă te place? Ei bine, fiecare tip este diferit, așa că au moduri diferite de a-și exprima sentimentele pentru tine, iar asta poate avea legătură cu astrologia. 

Semne că un bărbat Berbec are sentimente pentru tine

Întotdeauna pasional și înflăcărat, poți ști că bărbatul Berbec va face tot ce-i stă în putință pentru a se asigura că știi lucruri despre el. El va încerca întotdeauna să fie în apropierea ta atunci când se îndrăgostește și va încerca să ducă lucrurile la nivelul următor cât mai repede posibil.

Semne că un bărbat Taur are sentimente pentru tine

Bărbații Taur pot fi adesea foarte blânzi atunci când te doresc. Aceștia se vor asigura întotdeauna că îți fac complimente și cadouri pe măsură ce afecțiunea lor pentru tine crește. Vei simți o căldură constantă, deoarece îți vor da de înțeles că sunt dispuși să te susțină și să te protejeze. Apoi, dacă vor începe să îți spună glume doar pentru a te face să râzi, să știi că băiatul tău Taur este total atras de tine.

Semne că un bărbat Gemeni are sentimente pentru tine

Atunci când tipul tău Gemeni începe să te placă, expresia lui creativă va fi la cote maxime. Vei fi bombardată cu povestiri, cântece sau poezii romantice care exprimă exact ceea ce simte pentru tine.  Pe măsură ce se îndrăgostește mai mult de tine, ar putea încerca să se retragă, deoarece personalitatea dublă a Gemenilor îl poate face să facă opusul a ceea ce este normal, dar cu siguranță va reveni cu toate conversațiile capricioase pentru care este cunoscut.

Semne că un bărbat Rac are sentimente pentru tine

Bărbații Rac sunt adesea foarte sentimentali și emoționali. Cu toate acestea, ei pot fi foarte reticenți în a-și împărtăși sentimentele cu tine, mai ales în comparație cu semne mai directe, cum ar fi Berbecul.El îți va arăta că îi pasă într-un mod aproape sâcâitor și te poți baza pe el să te întrebe dacă ai mâncat sau dacă ți-ai programat acea programare la doctor pe care ai neglijat-o. Atunci când este pregătit să-și exprime emoțiile, o va face cu o abordare autentică, iar tu vei fi copleșită și încântată de emoții

Semne că un bărbat Leu are sentimente pentru tine

Deși le place să fie în centrul atenției, atunci când un bărbat Leu te dorește, se va asigura și că ești în centrul afecțiunii sale. Va face gesturi mărețe pentru a-ți atrage atenția și își va etala abilitățile cu orice ocazie pe care o are. Când, în sfârșit, te va lăsa singură, îți va oferi o latură atât de dulce a lui încât vei fi surprinsă și fericită să știi că acest tip nu este întotdeauna pentru a se da mare.

Semne că un bărbat Fecioară are sentimente pentru tine

Deși sunt cunoscuți pentru faptul că sunt foarte critici cu ceilalți, atunci când bărbații Fecioară te plac, vor fi mai puțin critici cu tine și mai calzi. Va asculta lucrurile pe care le spui și îți va oferi o perspectivă adesea bogată, pe care poate nu ai luat-o în considerare. Timiditatea lui se va topi treptat și vei fi alături de o persoană care este dispusă să te servească și să te susțină ori de câte ori ai nevoie de el.


Semne că un bărbat Balanță are sentimente pentru tine

Bărbații Balanță sunt unii dintre cei mai romantici din zodiac. Ei nu vor fi obtuzi precum Fecioarele sau Taurii, iar tu vei fi prima care va ști dacă îi place de tine. Ei te vor complimenta deschis și te vor copleși cu cadouri și flori. La fel ca și în cazul Racului, acest tip te va copleși cu emoții, așa că ar fi bine să îți aduci umbrela.

Semne că un bărbat Scorpion are sentimente pentru tine

Adesea considerați pentru iscusința și atracția lor, atunci când bărbații Scorpion sunt îndrăgostiți de tine, te vor privi cu atenție, lăsându-te să știi că leșină după tine. Este posibil să devină puțin posesivi pe măsură ce afecțiunea lor crește, dar, cu suavitatea lor blândă, va părea doar o ușoară supărare decât o problemă legitimă. Vor face tot ce le stă în putință pentru a te cuceri și nu se vor teme să fie afectuoși sau blânzi în orice moment al zilei.

Semne că un bărbat Săgetător are sentimente pentru tine

Bărbații Săgetător au probleme în a păstra secrete și, la fel ca Balanțele, își vor arăta deschis afecțiunea pentru tine. Vor fi rapizi în a-ți face cunoscut ceea ce simt, dar, spre deosebire de Scorpionul suav, o vor face într-un mod atât de ciudat încât s-ar putea să ți se pară simpatic sau adorabil. Nu fi surprinsă dacă îți va cere să te ia cu el într-o aventură romantică care cu siguranță vă va face inimile amândurora să bată și să vă curgă emoțiile.

Semne că un bărbat Capricorn are sentimente pentru tine

Muncitorii profund dedicați ai zodiacului nu sunt cunoscuți pentru a-și arăta emoțiile la fel de ușor ca alte semne. De fapt, ei sunt mai interesați de logică și de muncă decât de orice comunicare sau interacțiune romantică. Așadar, atunci când acest tip începe să te plaseze ca prioritate și să își rearanjeze tot programul pentru a petrece timp cu tine, să știi că te simte cu adevărat și că vrea să ducă lucrurile la nivelul următor.

Semne că un bărbat Vărsător are sentimente pentru tine

Deși pot părea distanți și distanți la început, bărbații Vărsător au adesea dorințe romantice profunde. Atunci când te plac, te vor invita la mai multe evenimente și s-ar putea să îi găsești vorbind cu alții mai mult decât cu tine, dar când te interesezi de cei din jur despre ce simte pentru tine, vei afla că este nervos și se teme să nu o dea în bară din cauza afecțiunii pe care o are pentru tine.

Semne că un bărbat din Pești are sentimente pentru tine

Deși adesea pot părea că visează cu ochii deschiși, atunci când bărbații Pești te plac, vor începe să dea dovadă de o mare consecvență în ceea ce te privește. Vei deveni o parte din toate planurile lor și te vei trezi întâlnindu-te cu ei la intervale regulate.
Va da dovadă de o mare grijă față de tine și de atâta afecțiune încât nu vei putea să nu te simți decât flatată de această manifestare subtilă și intimă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel