Cum își vor împărți Ioana și Ilie Năstase bunurile materiale după divorț: „Nu există partaj…”

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD

După numeroase despărțiri și împăcări, Ioana și Ilie Năstase au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, noi detalii ies la iveală legate despre divorțul celor doi soți.

De-a lungul timpului, în căsnicia Ioanei cu Ilie Năstase au existat tot felul de neînțelegeri. Cu toate astea, au reușit de fiecare dată să îngroape securea războiului. Nimeni nu se aștepta ca cei doi soți să ia decizia de a merge pe drumuri separate. Spre surprinderea tuturor, Ioana a fost cea care a anunțat că mariajul dintre ea și Ilie Năstase a ajuns la final.

 

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că aceasta experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana pe rețelele de socializare.

După ce s-a afat că cei doi divorțează, prietenii apropiați ai cuplului au făcut declarații neașteptate despre aceștia.  Se pare că apropiații Ioanei nu au susținut-o niciodată în relația cu Ilie Năstase, mai ales după ce acesta a fost violent cu ea. 

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”, au declarat apropiați ai  Ioanei Simion pentru impact.ro.

 

Cum își vor împărți Ilie Năstase și Ioana Simion averea după divorț

 

Toată lumea se întreabă cum își vor împărți cei doi bunurile materiale. Potrivit sursei citate mai sus, Ioana și Ilie Năstase nu au nimic material pentru care să se judece sau certe.

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!”, a mai precizat sursa amintită anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel