Cum își arată Gemenii dragostea față de alte semne zodiacale, conform astrologiei

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Nu toată lumea își arată dragostea în același mod. Unii sunt direcți, iar alții sunt puțin mai timizi în legătură cu ceea ce simt. Zodia Gemeni este populară pentru personalitatea ei extrovertită, distractivă și adaptabilă, iar acest lucru se manifestă în dragoste într-un mod puternic.

Cunoscuți ca fiind gemenii zodiacali ai astrologiei, un semn Gemeni este adesea văzut ca având o personalitate "duală" care poate atrage sau respinge oamenii. Prietenul sau iubitul tău din Gemeni poate părea persoana populară, are tone de prieteni, ceea ce îi face pe mulți oameni să fie admirați de ea. În dragoste, un Gemeni nu face excepție de la personalitatea ei extrovertită și plină de viață, deoarece relația va trece prin multe curse de roller coaster.

Se știe că un Gemeni nu se angajează pe deplin până când nu găsește persoana perfectă care îi va respecta dorința de libertate și personalitatea. Cu toate acestea, fiți atenți că un Gemeni se poate plictisi ușor și are o dorință pentru mai multe lucruri, iar dragostea nu face excepție.


Să primești dragostea unui Gemeni este o faptă admirabilă și nu ar trebui să o iei de bună. Semnul zodiacal primăvăratic te va face cu siguranță să te îndrăgostești de ea la nesfârșit pentru că se va adapta pentru a se înțelege cu tine.

Vrei să afli cum își etalează dragostea un semn zodiacal Gemeni? Iată cum își arată dragostea zodia Gemeni față de celelalte semne zodiacale, conform astrologiei:

Berbec

Atât zodia Berbecului, cât și cea a Gemenilor adoră să simtă un val de adrenalină în urma unor lucruri care îi vor ține în priză. Pentru zodia Berbec, este ideea de a câștiga o competiție. În ceea ce privește Gemenii, este pentru că îi scoate din plictiseală. Un Geamăn este întotdeauna dispus la orice are în minte Berbecul. Gemenii îi vor arăta dragostea Berbecului oferindu-i acestuia o provocare pe care să o urmărească, ceea ce va alimenta focul Berbecului de a câștiga. Fie că este vorba de lupta pentru atenția Gemenilor sau de încercarea de a o triumfa într-un joc, nu va exista niciodată un moment de plictiseală atunci când un Gemeni și un Berbec sunt împreună.

 

Taur

Un Taur este cunoscut pentru perseverența, stabilitatea și răbdarea sa. Acest lucru poate fi interpretat ca fiind încăpățânat pentru unii oameni, dar asta este ceea ce îi conferă unui Taur independența sa. Un Geamăn îi va arăta dragostea Taurului învățându-l pe Taur că schimbările nu trebuie să fie un lucru rău. Acest lucru îl poate ajuta pe Taur să iasă din carapacea sa, să se elibereze și să se distreze.

 

Gemeni

Cine cunoaște un Gemeni mai bine decât ea însăși? Un Geamăn în pereche cu un alt Geamăn nu poate decât să apese pe butoanele potrivite în situații tensionate. Gemenii își arată dragostea față de alți Gemeni prin faptul că sunt capabili să citească amănunțit persoana. Gemenii vor ști exact ceea ce își dorește cealaltă persoană. Așa că poți avea întotdeauna încredere în părerea Gemenilor cu privire la ce carte să citești sau ce melodie să asculți.

 

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru angajamentul lor puternic, loialitatea și personalitatea lor grijulie. Așa că va trece probabil ceva timp până când un Rac se va atașa de un Geaăn care are probleme de angajament. Cu toate acestea, o relație între cei doi poate fi destul de benefică și atașantă dacă ambele părți își deschid mintea pentru a învăța unul de la celălalt. Gemenii își vor arăta dragostea față de un Rac angajându-se în conversații profunde și filozofice. Contrar credinței, un Geamăn poate fi, de fapt, destul de serios și grijuliu, ceea ce poate deschide ușile pentru discuții profunde.

 

Leu

Leii se bucură să fie în centrul atenției, iar un Geamăn va atrage în mod natural atenția spre el, ceea ce determină un echilibru sănătos în relația lor.  Un Geamăn îi arată dragostea unui Leu oferindu-i lumina reflectoarelor pe care și-o dorește. Leii iubesc viața și se așteaptă mereu la distracție, pe care știu că un Geamăn le-o va oferi întotdeauna.

 

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute ca fiind persoane foarte analitice, care respectă regulile în mod corespunzător. Sunt genul de persoane care au la ei un planificator și se asigură că totul decurge conform planului. Din acest motiv, este foarte probabil ca Fecioarele să fie șeful de promoție de la școala ta care a absolvit cu doi ani mai devreme. Un Geamăn își arată dragostea față de o Fecioară, permițându-i Fecioarei să decidă pentru ei atunci când este cazul. Acest lucru poate părea un pic copleșitor, dar Gemenii sunt cunoscuți ca fiind destul de indeciși, în timp ce o Fecioară adoră să ia decizii și să le execute.

 

Balanță

Balanțele sunt cunoscute pentru că se înțeleg bine cu majoritatea semnelor zodiacale, deoarece tind să fie mediatori și să judece corect o situație. Gemenii cu siguranță nu sunt imuni la farmecul unei Balanțe. Un Geamăn își arată dragostea față de o Balanță rămânând mereu alături de Balanță. Odată ce un Geamăn și o Balanță formează o relație, vor fi de nedespărțit. Acest lucru se datorează faptului că Balanțele și Gemenii urăsc să fie singuri și, în cele din urmă, vor gravita unul spre compania celuilalt. Atunci când un alt semn spune "nu", o Balanță poate conta întotdeauna pe un Geamăn să spună "da".  Și datorită naturii imparțiale a Balanței, este ușor pentru Gemeni să se confeseze Balanței și să nu se simtă judecați.

 

Scorpion

La prima vedere, un Scorpion și un Geamăn nu au aproape nimic în comun. Un Scorpion este mai rezervat și cel mai probabil este persoana misterioasă și tăcută de la o petrecere. În schimb, socialul Gemeni probabil că stă de vorbă cu un grup de prieteni pe care tocmai și i-a făcut. Cu toate acestea, ambele semne au (pe nedrept) o reputație proastă în cadrul comunității zodiacale din motive diferite, Un Geamăn își va arăta dragostea față de Scorpion, fiind înțelegător cu caracterul ei. Un Scorpion este de obicei stereotipat ca fiind "manipulator" și "secretos". În realitate, Scorpionilor le este greu să aibă încredere în oameni, așa că poate părea snob. În comparație, Gemenii sunt judecați pentru că sunt "trișori", dar pur și simplu iubesc cu adevărat să fie în preajma unor oameni diferiți. Un Geamăn va ști să nu judece o carte după copertă sau, în acest caz, să nu judece pe cineva după semnul ei.

 

Segetător

Săgetătorul cu spirit liber este cunoscut pentru simțul umorului, curiozitatea și ideile sale filozofice. Comnbinați un Săgetător și un Geamăn și nu veți intra niciodată într-o cameră tăcută. Sociabila zodie Gemeni își va arăta dragostea față de un Săgetător ajutându-l pe acesta să găsească un răspuns la orice întrebări . Pentru Săgetătorul căruia îi place să călătorească, un Geamăn nu spune niciodată nu pentru o excursie prin oraș.

 

Capricorn

Capricornul responsabil este cel mai bine cunoscut pentru natura sa practică, ambițioasă și disciplinată, care este aproape opusul complet al Gemenilor. Capricornii, care preferă timpul solitar, ar putea chiar să considere Gemenii ca fiind destul de copleșitori. Cu toate acestea, Capricornii vor beneficia să învețe un lucru sau două de la Gemeni pentru a reduce stresul. Semnul Gemeni îi va arăta iubire semnului Capricornului învățându-l pe acesta din urmă să se lase liber. Capricornii sunt predispuși la stres din cauza ambițiilor lor mari și a personalității rigide care îi face să uite uneori de prieteni și de familie. Timpul petrecut singuri este bun, dar totul trebuie făcut cu moderație.

 

Vărsător

Zodia Vărsător este cunoscută pentru intelectul ei, rezolvarea problemelor și bunele abilități sociale, ceea ce se potrivește foarte bine cu Gemenii. Un Vărsător și un Geamăn împreună vor fi capabili să cucerească orice le este aruncat în față. Un Geamăn  își va arăta dragostea față de un Vărsător ajutându-l să găsească o soluție la o problemă. Fie că este vorba de rezolvarea unui cub Rubix sau de găsirea unui leac pentru cancer, se vor întâmpla lucruri minunate atunci când un Geamăn și un Vărsător sunt împreună.  

 

Pești

Peștii sunt recunoscuți pentru actele lor altruiste și pentru personalitatea lor prietenoasă. Când te gândești la  Pești, cu siguranță îți vine în minte imaginea unui pompier care se grăbește să intre într-o groapă cu flăcări pentru a salva pe cineva. Cu toate acestea, zodia Pești poate fi prea încrezătoare în ceilalți, astfel că un Geamăn ar putea profita involuntar de aceasta. Un Geamăn își arată dragostea față de un Pește oferindu-i o perspectivă asupra vieții amoroase a Gemenilor, ceea ce poate suna uneori ca o scenă desprinsă dintr-o telenovelă spaniolă. Acest lucru se datorează faptului că Peștii visează adesea să evadeze din realitate și este un romantic fără speranță. Chiar dacă un Pești și un Geamăn pot avea viziuni diferite asupra vieții, un Pești va aprecia întotdeauna povestea unui Geamăn.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel