Cum învață zodiile și cum ar trebui, de fapt, să învețe. Detalii neștiute despre modul ideal de studiu al fiecărui semn zodiacal

Sursa foto: unsplash, autor Siora Photography
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Siora Photography

Fiecare semn zodiacal are niște trăsături interesante. Vedeți mai jos cum se manifestă acestea atunci când nativul respectiv este implicat în procesul de învățare, dar și cum ar trebui anume să învețe pentru rezultate mai bune.

Cum ne pregătim de perioada tezelor, a sesiunilor, dar și a examenelor, ne-am gândit să vă oferim mai multe detalii despre cum pot fi motivate zodiile în acest sens. 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul va fi motivat să învețe din greu, dar asta nu pentru că ar fi înnebunit după studiu, ci mai degrabă pentru că îi place competiția și își va dori cu orice preț să ia nota cea mai mare, să fie primul care înțelege. E posibil să găsească mijloace ieșite din comun pentru a reține anumite lucruri. I-ar fi mai ușor dacă ar fi mai disciplinat, mai calm și ar avea mai multă răbdare cu conceptele.

Taur/ Ascendent în Taur

Conservator și hotărât, Taurul va fi extrem de implicat în procesul de învățare. Îi va lua mai mult timp decât celorlalți deoarece va trebui să insiste asupra anumitor detalii. Prin încăpățânarea specifică s-ar putea să vrea să memoreze mai mult decât să înțeleagă, deși cel mai ușor i-ar fi dacă ar aborda ce are de învățat într-un mod practic, mai flexibil și cu ceva mai multă spontaneitate. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii improvizează pe parcurs, nu stau ei să se uite la toate detaliile și sar de la o idee la alta. S-ar putea să abordeze materia cu superficialitate. Pentru că nu au suficientă încredere în ei, s-ar putea să abandoneze destul de repede cartea și să se apuce de orice altceva. Procesul ideal de învățare care i-ar ajuta pe Gemeni să aibă succes ar trebui să includă mai întâi o doză de relaxare și apoi ceva structură, un program bine definit și o listă pe care să o urmeze cu sfințenie. 

Rac/ Ascendent în Rac

Melancolic și sentimental, Racul va aștepta să vină cineva să studieze alături de el. S-ar putea să nu se poată concentra apoi la ce are de făcut și să lase totul pentru mai târziu ca să își petreacă timpul cu familia. Modul ideal de a învăța al Racilor ar trebui să conțină o porție zdravănă de încredere în forțele proprii și o mai mare deschidere către natura logică a conceptelor. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 mai 2022, 16:24 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience