Cum întreținem accesoriile pentru a ne bucura de ele cât mai mult timp. Secretele dezvăluite de Adina Buzatu

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, captură TV/ Kanal D/ 40 de întrebari
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, captură TV/ Kanal D/ 40 de întrebari

Adina Buzatu, una dintre cele mai apreciate și cunoscute creatoare de modă de la noi din țară, a dezvăluit cum întreținem accesoriile pentru a ne bucura de ele cât mai mult timp. 

Adina Buzatu a dezvăluit câteva secrete esențiale pentru întreținerea accesoriilor și menținerea lor în stare impecabilă. Fiind mereu activă pe rețelele sociale, Adina Buzatu nu a evitat niciodată să împărtășească sfaturile sale în modă cu cei care o urmăresc.

Cum întreținem accesoriile pentru a ne bucura de ele cât mai mult timp

Potrivit creatoarei de modă, accesoriile de calitate adaugă un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute. Aceasta subliniază importanța alegerii unor materiale fine, precum mătasea naturală, și a realizării manuale a accesoriilor, cum este cazul papioanelor.

„Accesoriile adaugă un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute, cu condiția să fie de bună calitate, din mătase naturală, realizate manual, realizate și înnodate manual, ca în cazul papionului.

Pot fi din in, din stofă de lână și așa mai departe, când e vorba de cele fashion, pentru bărbații care vor să le poarte ziua. Dar când vorbim de cele elegante, întotdeauna sunt din mătase naturală, realizate manual, cusute manual, extrem de fine și de bune calitativ”, a spus Adina Buzatu.

Creatoarea de modă recomandă ca accesoriile să nu fie duse duse la curățătorie pentru a nu le deteriora. Mai mult, în cazul în care pătați accesoriile, Adina Buzatu recomandă utilizarea spray-urilor speciale care se aplică imediat după producerea petei sau varianta, din popor, cu sare care ajută la absorbția lichidului.

„Nu le stricați la curățătorie! Când le dați la curățătorie cereți să nu vi le calce, să le curețe în măsura în care se poate. Cât mai ușor și să nu le calce.

Aveți grijă ca atunci când le purtați să nu le pătați. Dacă, totuși, o faceți există spray-uri speciale care se dau imediat după ce ai făcut pata și practic se șterge.

Mai există varianta aia băbească cu sare. Când ai dat un pic de ulei, atunci poți pune multă sare. Sarea fiind hidrofilă absoarbe lichidul și ai mari șanse să-ți salvezi cravata înainte s-o duci la curățătorie”, a spus Adina Buzatu.

 

@trendsbyadinabuzatu Cum intretinem accesoriile?????????‍♂️ #TRENDSbyAdinaBuzatu ♬ original sound - Adina Buzatu

Citește și: Cum alegem sacoul potrivit pentru corpul nostru. Adina Buzatu: „Evită o astfel de variantă. Nu îți va veni bine deloc” / Video

Cum curățăm corect pantofii

Recent, Adina Buzatu a oferit un alt sfat important, curățarea corectă a pantofilor, pentru a le prelungi durata de viață. Creatoarea de modă recomandă utilizarea unei substanțe potrivite, cum ar fi spirt sau o soluție specială bifazică.

„Întotdeauna, pantofii trebuie curățați cu o substanță de curățare. Poate să fie spirt sau o soluție specială bifazică de demachiere a pantofilor. Cum te demachiezi pe față, la fel demachiezi și o pereche de pantofi înainte să-i dai cu cremă.

Așadar, secretul pentru a-ți menține pantofii într-o formă impecabilă constă în curățarea cu atenție folosind o substanță potrivită și în aplicarea unei creme de calitate, potrivite culorii și tipului de material al pantofilor. Prin adoptarea acestui ritual de îngrijire, poți să prelungești durata de viață a perechii tale preferate și să păstrezi aspectul lor impecabil în orice moment.

Eu prefer crema transparentă, pentru că avem zeci sau sute de culori de pantofi și este greu să avem toate acele culori de cremă.

Dacă vorbim de un pantof de culoare clasică, cum ar fi maron sau negru sau bordo, atunci poți să îți iei cremă în culoare”, a dezvăluit Adina Buzatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel