Cum influențează sezonul Berbecului fiecare semn zodiacal din 21 martie - 19 aprilie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor DIEGO SANCHEZ
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor DIEGO SANCHEZ

Previziuni pentru fiecare zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Acesta este sezonul tău și, așa cum se întâmplă cu toate anotimpurile Berbecului, te vei simți puternic și adunat, precum zeul războiului după care este numit semnul tău. Oamenii se vor uita la tine pentru răspunsuri și este în natura ta să oferi ajutor. Mintea și intelectul tău vor fi exploatate de prieteni și colegi în această perioadă; oamenii au încredere în ideile și opiniile tale. Este un sezon puternic pentru tine, Berbec, și le vei arăta celor din jurul tău cât de genial poți fi.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Când Taurul este afectat de Berbec, să spunem că este sezonul petrecerilor. Ai petrecut destul timp în întuneric - fie că se referă la iarnă sau la o stare de apatie reprimată, nu mai contează. Te-ai trezit și ești gata de distracție. Și să nu credeți că distracția nu poate duce la ceva productiv. Cu siguranță că poate în cazul tău. Așteaptă-te la o distracție de zile mari, urmată de o promovare la locul de muncă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Și tu vei simți un val de putere în vene, dar fiindcă ești Gemeni, te vei îndoi de ea până la inexistență. Aceasta este marea ta șansă, Gemeni; nu trebuie să te îndoiești de acest lucru. Îngăduie-ți bucuria care vine spre tine. Influența Berbecului bate la ușa ta chiar acum, așa că nu sta pe canapea ignorând-o de frică. Acesta este momentul tău de a străluci, dar trebuie să te lași să mergi înainte. Nu mai este timp pentru îndoieli și autojudecăți dure, așa că ieși acolo și lasă-i să te vadă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să simți un sentiment de nemulțumire în timpul sezonului Berbecului, Rac, iar acest lucru ar putea fi de fapt impulsul pentru o mare schimbare. Ai evitat schimbarea pentru o vreme; ți-a fost în minte și știi că lucrurile nu pot rămâne așa cum au fost. După sezonul Peștilor, Berbecul îți va da acel imbold în direcția corectă. S-ar putea să simțiți un fulger de încredere în sine - folosiți-l și lucrați-l în avantajul vostru pozitiv.

Leu (23 iulie - 22 august)

Visele mari au fost întotdeauna în centrul a ceea ce te face să funcționezi, Leu, iar acum, mai mult ca oricând, vei dori să manifești acele vise mari. Influența energiei Berbecului îți va lucra simțul acțiunii; timpul pentru visare a trecut, iar acum este timpul să lucrezi. Acest sezon se va axa pe ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat, iar propriul tău simț natural de a dori împlinirea te va duce până la obiectiv. Așadar, fă-ți un obiectiv acum și nu te opri până nu ajungi în vârf.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Totul este bine în lumea ta în timpul sezonului Berbecului, Fecioară. Vine un sentiment de mulțumire; tu, chiar tu, cu greu poți să crezi, dar totuși există: pace. În mod ironic, atunci când zeul războiului Berbec tranzitează în lumea ta, are un efect liniștitor asupra ta. Poate că te simți mai încrezător în alegerile tale și vei simți cu siguranță spiritul schimbării. Berbecul în viața ta, în acest moment, nu poate decât să-ți aducă claritate.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te-ai simțit niciodată cu adevărat confortabil în timpul influenței Berbecului, iar această perioadă nu va schimba acest tipar. Berbecul scoate la iveală ce e mai rău în tine, Balanță, și vei observa. Te vei schimba în bine, deoarece te vezi ca pe o persoană cu un mare potențial de bine, dar Berbecul va scoate la iveală partea rea, iar asta este ceva cu care va trebui să lucrezi. Încearcă să rămâi optimist. Ieși din carapacea ta și fă un compliment cuiva. Va fi plăcut să fii amabil.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Berbecul afectează Scorpionul  într-o singură mișcare vioaie. Acestea fiind spuse, atenție, Scorpion: acest lucru va scoate la iveală cele mai întunecate gânduri ale tale. Ferește-te de depresie în această perioadă, dar încearcă, de asemenea, să eviți să îți descarci frustrarea pe trecătorii nevinovați. Te vei simți mai ostil acum decât oricând înainte. Bazează-te pe spiritualitatea ta pentru a te ajuta să treci la zile mai ușoare și mai fericite.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai avut niciodată o problemă în a adopta influențele colegilor semne de foc, iar acest lucru nu este diferit. Berbecul îți scoate la iveală războinicul interior și, chiar dacă acel războinic interior tinde să devină leneș, nu și de data aceasta. Îi vei apăra pe cei slabi și vei lupta împotriva celor opresivi. Vei vedea clar ce este corect și ce este greșit și vei face alegerile corecte în ceea ce privește modul de a proceda. Lumea are nevoie de tine acum, Săgetătorule.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă până acum te simțeai ambițios și orientat spre succes, așteaptă să simți forța Berbecului asupra sufletului tău curajos. Așteaptă-te la proiecte mai mari și la obiective mai mari pentru a fi create și la care să lucrezi în timpul acestui tranzit, Capricorn. Vei fi înflăcărat și pasionat de tot ceea ce te implici, ca să nu mai spunem că unitatea ta contagioasă îi va afecta pe ceilalți într-un mod productiv. Întotdeauna ai fost o persoană ambițioasă, iar cu Berbecul care te susține, practic nu există nimic pe care să nu-l poți realiza.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În timpul sezonului Berbecului, Vărsătorule, vei lupta lupta pentru lupta cea bună, pur și simplu pentru că este corect - și este timpul. Oricum s-ar aplica acest lucru în cazul tău, urmează o luptă în calea ta, una pentru care ești bine pregătit și pe care o vei câștiga. Este un sezon bun pentru tine, dar înțelege că nu va dura mult timp. Apucă tot ce poți din superputerea Berbecului înainte de a se termina.

Pești (19 februarie - 10 martie)

În timp ce Berbecul este foarte diferit de Pești, aceste două semne sunt, de asemenea, foarte apropiate în zodiac, ceea ce înseamnă că există trăsături încrucișate pe care le vei experimenta puternic în timpul acestui sezon zodiacal. Vei descoperi că nu vei da înapoi la fel de ușor și că, dacă trebuie să spui ceva, o vei face. Comunicarea va fi mai ușoară pentru tine în această perioadă, așa că spune ce vrei să spui și gândește-te la ceea ce spui, Pești. În acest moment, ai urechile oamenilor, așa că spune-ne ceva bun.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel