Cum influențează Luna Nouă și Luna Plină din noiembrie semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Thula Na
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Thula Na

 În această lună, vom vedea o Lună Nouă în Scorpion pe 13 noiembrie și o Lună Plină în Săgetător pe 27. Aceste fenomene vin și cu o influență asupra fiecărui semn zodiacal. 

Berbec 

Un pic de disperare vine odată cu luna noiembrie 2023, iar tu vei dori foarte mult să îți pui ordine în treburile tale. Vă simțiți împrăștiat, dar impulsionat. Vrei să realizezi ceva măreț și nu simți că ai făcut asta încă... asta pune presiune pe tine. Această presiune, bineînțeles, vine din partea ta. Ești nemulțumit de starea creativității tale și ai de gând să faci schimbări majore. Știți cum să vă reajustați gândirea și abia acum încercați să evitați extremele. Ar putea fi timpul să practicați o gândire de "cale de mijloc". Nici prea departe încoace, nici prea departe încolo. Luna noiembrie te pune în căutarea unui echilibru adecvat.

Date și momente de reținut: Amintiți-vă că această lună tinde să vă tragă în jos energia Berbecului, așa că faceți-vă o favoare și adoptați o atitudine pro încă de la început. Asta înseamnă să profiți de "liniștea și pacea" cosmică a primelor zile din noiembrie, deoarece nu sunt în joc forțe ostile. Acesta este momentul perfect pentru a-ți stabili intențiile și a merge pe partea pozitivă.

Începând cu 1 noiembrie, stabiliți-vă intenții pozitive și refuzați gândurile negative pe care credeți că ar putea veni. Privește spre 8 noiembrie pentru un upgrade serios în viața ta amoroasă. Așteptați-vă să vă "certați" cu o rudă în jurul datei de Lună Nouă din 13. Dacă vă simțiți lipicios sau nevoiaș, veți fi pe mâini bune, deoarece cineva vă poate ajuta, dacă sunteți suficient de curajos să cereți.

Taur 

Sunteți mulțumit de ceea ce ați realizat până acum în timpul anului. Acum, nu vrei decât să stai liniștit și să savurezi momentul. Te-ai descurcat bine și te simți bine în pielea ta. Luna noiembrie te face să planifici și să raționezi pentru a manifesta ceea ce îți dorești în viitor. Viața ta amoroasă merge bine și nu ai de ce să-ți faci griji în această privință. Vor fi sărbători și ieșiri în oraș în această lună. S-ar putea să sfârșești prin a fi acea persoană care aduce petrecerea. Ești bine iubit și foarte bine îngrijit în această perioadă. O lună bună pentru tine, Taur, mai ales cu Luna Plină care are loc în semnul tău zodiacal.

Date și momente de reținut: Dacă vă puteți elibera ceva timp în zilele de 8 și 9 noiembrie pentru a lucra la viața personală - sănătatea mentală și spirituală - atunci v-ați face o favoare serioasă, deoarece tranzitele vă întâmpină.

Pe 10 noiembrie, este ca și cum tranzitele astrologice îți spun: fă-o, Taur - îți asigurăm spatele. Așa se întâmplă și pe 13 și pe 15. Te așteaptă o lună bogată în romantism și dragoste, așa că asigură-te că te prezinți pentru toate acestea.

Gemeni 

Deși ți-ar plăcea să crezi că luna noiembrie îți va acorda o pauză de la muncă, știi că nu este așa, deoarece luna aceasta te face să muncești mai mult ca niciodată. Cu toate acestea, este în regulă, deoarece acesta este genul de muncă pentru care te-ai angajat și, într-un fel, nu face decât să afirme că ești un muncitor harnic, care câștigă bani buni și este pe drumul spre succes. S-au dus zilele în care luna noiembrie reprezenta o pauză la locul de muncă. Pentru tine este chiar opusul. În timp ce munca este solicitantă, este la fel de plină de satisfacții și te simți minunat în legătură cu viața ta în această perioadă. Îți vei lua concediu la momentul potrivit. Vei face ceea ce trebuie să faci deocamdată și totul este în regulă.

Date și momente de reținut: În jurul datei de 11 a lunii, vei înțelege în sfârșit de ce ești unde ești.

Acest lucru vă va inspira sau vă va da înapoi cu o sută de pași. Iată cum stă treaba: când Luna Nouă va sosi pe 13, veți fi în plină putere. Îți poți folosi mintea pentru a te conduce acolo unde vrei să ajungi, așa că nu te îndoi de tine, mai ales în timpul Lunii Noi. Ceea ce gândești este ceea ce devii, așa că ține cont de asta și manifestă-te spre succes.

Rac 

Atunci când îți intră un gând în minte, nu-l lași să plece, mai ales dacă îl poți vedea până la destinația finală. Vei petrece o mare parte din luna noiembrie constrâns de un gând despre care știi că te va duce la succes. Ceea ce este, de asemenea, minunat este că vei avea parte de sprijinul și dragostea cuiva care înseamnă cel mai mult pentru tine. Deși știi că ceea ce încerci să realizezi este un efort solitar, te simți excepțional să ai pe cineva de partea ta, iar luna noiembrie îți va arăta că nu ești mult timp iubit, ci că iubirea ta de sine este un motor excelent pentru realizări.


Date și momente de reținut: Ai toate oportunitățile din lume care ți se oferă în această lună, Racule, dar trebuie să fii deschis și conștient de la 11 la 13 noiembrie.

Tranzitele din această lună sunt cele de care doar zodia ta poate profita din plin. Vorbim despre viața ta amoroasă și despre modul în care îți comunici nevoile persoanei cu care ești implicat. Acest lucru ți-ar putea schimba viața, dar trebuie să ai curajul de a fi persoana care știi că ești. Treci la treabă, Rac.


Leu 

Vei descoperi că prieteniile sunt totul pentru tine în cursul lunii noiembrie 2023. Deși s-ar putea să te cerți cu unul sau doi prieteni, vei fi în contact cu ideea că acești oameni merită cu adevărat să fie prețuiți. Nu trebuie să te joci cu ei, așa cum făceai odată, pentru că ai început să te maturizezi și acum iei cu adevărat în considerare sentimentele oamenilor. Luna noiembrie te face să te simți contrariat pentru că ai spus ceva urât cuiva, ceea ce îți permite foarte ușor să îți ceri scuze. Luna aceasta te face să lași deoparte orice sentimente rele. Relațiile se vor relua și corectitudinea va prevala.

Date și momente de reținut: Pe 15 noiembrie, vei vedea o schimbare în viața ta sentimentală și, în funcție de cum percepi schimbarea, ei bine, așa va arăta rezultatul pentru tine.

Primești o a doua șansă, mulțumită stelelor. De asemenea, te presează să acționezi.  Ai o Lună Plină în Săgetător care ar putea să-ți îmbunătățească viața amoroasă... dar, culmea este că trebuie să recunoști că are nevoie de un "lifting". Dacă poți să admiți asta, atunci vei avea succes.

Fecioară 

Simțiți că v-ați confruntat cu un an infernal, iar acum sunteți aproape gata să eliberați toată energia negativă acumulată și să vă distrați. La urma urmei, suntem în noiembrie; în mintea ta, este timpul să lași totul baltă și să parcurgi anul cât mai bine. Vei constata că câteva dintre problemele tale financiare se aplanează de la sine.

Că vei primi un ajutor în acest departament, ceea ce te îngrijora atât de mult nu mai are atât de multă greutate. Această lună, deși nu este una cu totul "ușoară" din punct de vedere mental, îți va aduce speranță și liniște. Nu vei avea parte de altceva. Tu creezi această situație și o faci cu succes.

Date și momente de reținut: Încă de la începutul acestei luni, te vei reține atunci când vei cere ceea ce crezi că ți se cuvine.

Acest lucru este legat de muncă și, pe măsură ce anul avansează, simțiți că aveți dreptul la mai mult decât ați primit până acum. De aceea, datele de 20 și 23 noiembrie sunt super esențiale și pentru tine. Trebuie să-ți dai curajul peste cap și să le spui că meriți să fii respectat, iar respectul, în acest caz, înseamnă bani.

Balanță 

Este vorba despre perspectivă pentru tine în luna noiembrie a acestui an, deoarece o schimbare de opinie te face să te simți mult mai bine în legătură cu ceva care ar putea avea legătură cu viața ta amoroasă. Este posibil să fi fost blocat într-o mentalitate care părea să te ducă doar în jos. Acum, că ai avut această schimbare de conștiință, te simți bine în legătură cu viața și cu viitorul. Luna noiembrie te face să gândești în moduri în care nu credeai că poți și te vei surprinde cu o nouă atitudine de deschidere. Acest lucru va funcționa pentru tine, Balanță.


Date și momente de reținut:  Această lună poate fi una dintre cele mai bune luni ale anului și știi asta, dar ideea este să nu devii prea arogant în legătură cu asta, pentru că aroganța este pedepsită pe 22 noiembrie și lovită pe 28 noiembrie.

Asta înseamnă că cosmosul este în favoarea ta, Balanță, acționând cu integritate și grație, mai degrabă decât cu presupunerea că ți se datorează ceva sau că ești cumva mai îndreptățit decât alții. Rămâi umil și vei trece prin noiembrie ca o stea strălucitoare.


Scorpion 

În loc să privești viitorul ca pe ceva care va necesita multă muncă pentru a reuși, s-ar putea să descoperi că luna noiembrie îți rezervă o gândire inovatoare. Această lună este despre idei mărețe și, deși unele ar putea fi radicale sau pur și simplu "nebunești", simți că vrei să riști și să mergi oricum. Noiembrie îți scoate la iveală latura îndrăzneață, care vine și cu o aplecare spre neconvențional. Nu te mulțumești să continui cu aceeași rutină și noiembrie te inspiră să atingi stelele... conform propriilor tale reguli.

Date și momente de reținut: Având în vedere că ai petrecut cea mai mare parte a lunii noiembrie în zodia ta solară, te simți destul de bine în viață, dar știi și că te-ai alergat pe tine însuți.

Veți constata că nivelul de energie va începe să scadă în jurul datei de 22, când intră în acțiune Săgetătorul. Acest lucru este bun și vă va ajuta în viață, deoarece trebuie să o luați mai ușor. Privește spre 24 și 27 pentru o injecție de rapel cosmic.

Săgetător 

Deși crezi cu tărie în momentul ACUM, vei descoperi că luna noiembrie aparține viitorului, deoarece acesta este singurul lucru la care te gândești. Sunteți un vizualizator creativ și intenționați să manifestați ceea ce aveți în minte prin intermediul afirmațiilor și mantrelor. S-ar putea chiar să fii dificil de luat cu tine în această lună, deoarece ești aproape complet absorbit de fantezia ta pentru viitor. Este în regulă pentru că nu ai nevoie de aprobarea nimănui. Aveți o viziune și o concentrare de Săgetător și vă veți realiza ceea ce v-ați propus. Noiembrie acționează doar ca un interval de timp pentru a câștiga putere cu intențiile tale.

Date și momente de reținut: Până acum, totul e bine cu această lună.

Cu toate acestea, ați putea dori să ridicați puțin miza, meditând atât în timpul evenimentelor de Lună Nouă, cât și de Lună Plină, deoarece s-ar putea să vă simțiți deosebit de "magic" în jurul acestor date, care cad pe 13 și 27. Ești în elementul tău în acest moment, iar capacitatea ta de a-ți manifesta visele este ieșită din comun, așa că profită de toate acestea și FII MAGICIANUL care știi că ești.

Capricorn 

Există ceva foarte special în legătură cu modul în care te ocupi de lucruri în această lună, Capricorn. Vei fi remarcat și lăudat pentru că faci continuu lucrurile "bine" atunci când acestea ar fi putut merge prost. Ești, în mod special, 'reparatorul', noiembrie scoate acest lucru la iveală în tine. Deși acest lucru ar putea însemna în cele din urmă mai multă muncă pentru tine, ești singura persoană care poate scoate ce e mai bun din asta și care poate ieși cu zâmbetul pe buze. Da, s-ar putea ca uneori să te simți obosit și să ai nevoie de o pauză serioasă, dar adevărul este că realizarea este natura ta. Vei găsi modalități creative de a realiza tot ceea ce ai nevoie în această lună. Frumos!  Date și momente de reținut: Dacă energia vă împotmolește în această lună, trebuie să rămâneți treaz și conștient în preajma Lunii Noi din 13 noiembrie.

Cu Mercur în cuadratură cu Saturn cu doar câteva zile mai devreme, s-ar putea să fi obținut o afacere importantă. Chiar dacă este grozav, s-ar putea să vă înghesuie. Tocmai de aceea trebuie să rămâi conștient. Vulnerabilitatea ta este exact lucrul de care altcineva caută să profite... nu-i lăsa să intre.

Vărsător 

În timp ce viața amoroasă de vis nu se întâmplă conform planului în această lună, nu te simți deloc rău. Simți că luna noiembrie 2023 este aici pentru ca tu să îți dai seama de următoarea mișcare. În dragoste și romantism, lucrurile au mers încet pentru tine. Credeai că va fi o schimbare, un ... upgrade, până acum.

Și totuși, se întâmplă același lucru, același lucru. O altă persoană s-ar putea simți frustrată, dar tu ai încredere în univers și crezi că schimbarea se va produce și că intențiile tale pozitive îți vor aduce dragostea pe care o dorești. Luna noiembrie este plină de speranță pentru tine, în ciuda șanselor.

Date și momente de reținut: Vei descoperi că luna noiembrie îți scoate cu adevărat la iveală cele mai bune abilități de comunicare. Cu toate acestea, ar trebui să blochezi câteva date solide pentru a-ți prezenta ideile, deoarece mai multe aici beneficiază de farmecul tău și de capacitatea ta de a te face înțeles.

Priviți 10, 15 și 18 noiembrie ca pe niște zile în care nu faceți nicio greșeală în a le spune oamenilor ceea ce trebuie să știe. Pe 18, vei observa că ești mai confruntativ decât de obicei, iar aceasta, Vărsătorule, este o zi de care trebuie să profiți.

Pești 

Noiembrie s-ar putea să nu fie luna ta preferată, deoarece vine cu amintiri din trecut și cu presiunea de a face ceva uimitor în viitor. Apreciezi că mai este atât de mult până când vei simți fericirea la care tinzi, dar acesta este și un moment în care te poți întoarce în tine și să te gândești la lucruri. Știi că vrei să mergi înainte, dar ești pe deplin conștient că, pentru a progresa, trebuie să abordezi anumite lucruri din trecut. Odată ce aceste lucruri sunt rezolvate, puteți merge mai departe în mod liber. Te așteaptă o lume de bine ... și știi că acest lucru este adevărat.

Date și momente de reținut: Pe 11 noiembrie, s-ar putea să vă aflați în conflict cu un membru al familiei care v-ar putea arunca într-o serioasă depresie. cel mai bine este să mergeți cu expresia: "Ei bine, sunt doar oameni". Acesta va fi un punct important pentru tine în această lună, Pești. Nimeni nu este perfect și va trebui să te confrunți cu asta. Vei constata că cele mai liniștite zile vor cădea pe 8, 15 și 27 noiembrie. Nu uita că, chiar dacă te duelezi cu o rudă, totul se va pune la loc, pentru că suntem doar oameni, nu?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel