Cum influențează echinocțiul de toamnă horoscopul lunar al fiecărui semn zodiacal începând cu 1 - 30 septembrie 2023

Sursa foto: unsplash, autor Simon Berger
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Simon Berger

Echinocțiul de toamnă vine cu câteva schimbări semnificative pentru câteva zodii. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nimeni nu știe mai bine decât tine prin ce ai trecut pentru a ajunge aici, iar tu plănuiești să faci din septembrie 2023 o lună de reînnoire spirituală totală. Pentru prima dată după o veșnicie, simți că te-ai vindecat. Se întâmplă, Berbec.

Ai scăpat de sclavia care te-a ținut în trecut, iar acum ești gata să faci din această lună cea în care îți scoți "noul sine" la un test drive. Dă-te la o parte, lume. Berbecul s-a întors în bloc. Nu știi de durere. Vezi doar lumină strălucitoare și bucurie în față.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce te-a reținut în acest an este acum un lucru de domeniul trecutului, deoarece te vezi ca un mișcător și un agitator. Știi unde ai greșit și nu ai nicio intenție de a da înapoi. Septembrie 2023 te pune din nou pe partea "pozitivă", ceea ce înseamnă că nu poți vedea lucrurile decât cu ochelari cu bulină.

Vin schimbări mari, iar tu le accepți din toată inima, în loc să te ferești de ele. Îi inspiri pe cei din jurul tău și, deși ești abia în fazele de început ale acestei noi și luminoase transformări, nu vezi decât succese pentru tine în viitor, care practic se garantează de la sine.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Aceasta ar putea fi luna în care te îndrăgostești, Gemeni. Dacă sunteți deja cu cineva, vă puteți aștepta ca luna septembrie 2023 să vă ducă viața amoroasă la un nou nivel. Te simți serios în legătură cu persoana cu care ești pentru prima dată. Acesta este sufletul tău pereche, dragostea vieții tale.

Nu ai de gând să îi lași să plece. Trebuie să îi tratezi cum trebuie. Nu te-ai mai simțit atât de sincer de... o veșnicie și îți place acest sentiment. Îți dă un scop și te ajută să te perfecționezi ca persoană de caracter. Aceasta este o lună foarte pozitivă pentru tine, Gemeni.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Deși prețuiești încrederea mai mult decât orice altceva, îți dai seama, de asemenea, că încrederea necesită timp. Nu se întâmplă doar cu un click. Există cineva în viața ta și, în cursul lunii septembrie 2023, această persoană te va face să te întrebi dacă este demnă de încrederea ta. Acest lucru va necesita timp și răbdare, dar se pare că merită efortul și așteptarea. Fii răbdător cu ei și încearcă să nu cauți aspectele negative. Ceva grozav este pe cale să se întâmple.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Aceasta ar putea fi luna în care îți schimbi viața, deoarece multe obiceiuri pe care ți le-ai permis până acum sunt pe cale să se încheie. Pe parcursul lunii septembrie 2023, vei face legea... dar această "lege" nu este pentru ca ceilalți să o respecte. Aceasta este strict pentru tine, iar cuvântul "strict" nu este unul pe care să îl iei cu ușurință.

Știi unde ai greșit și nu vei mai accepta încă un moment de comportament greșit din partea ta. În această lună te face să faci o întoarcere totală. Te vei schimba în bine și te vei iubi și aprecia pentru că ai fost suficient de curajos să te privești în oglindă.

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Această lună este despre dragoste și romantism pentru tine, Fecioară, și, deși s-ar putea să te împotrivești ideii, nu vei putea lupta împotriva acestui sentiment, deoarece dragostea preia controlul în timpul lunii septembrie 2023. Ai o conexiune cu cineva pe care nu o poți contesta.

Vei descoperi că ceea ce voi doi împărtășiți valorează greutatea sa în aur și că o dragoste atât de prețioasă trebuie onorată. Vei fi umilit în această lună, deoarece îți vei da seama că ai parte de ceva bun în această viață. Recunoștința joacă un rol enorm în viața ta de toamnă.

Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Fidelă semnului tău zodiacal și anotimpului care se apropie, vei simți că septembrie 2023 te-a adus la zi în ceea ce privește cunoașterea cine ești, pentru ce ești aici și ce să faci cu viața ta. Aceasta a fost întotdeauna o lună progresivă și îți place activitatea care vine cu ea.

Simți că ești stabil din punct de vedere financiar și sentimental în această perioadă. Ești nonșalant când vine vorba de orgoliile celorlalți și te îndepărtezi de afacerile nedorite. Aceasta este o lună "fără drame" pentru tine și ce poate fi mai bine?


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Septembrie 2023 te va face să faci o cercetare intensă a sufletului, deoarece ai învățat că anumite acțiuni nu mai funcționează în viața ta. Te maturizezi și nu ești obișnuită cu asta... dar această nouă maturitate descoperită funcționează pentru tine, iar ceea ce vei observa în această perioadă este că nu mai suferi. S-ar putea să nu observi când a avut loc vindecarea emoțională, dar te vei simți mult mai bine pe măsură ce te apropii de partea cealaltă, ca și cum lucrurile s-au așezat brusc la locul lor.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Înfrângerea nu este un cuvânt din vocabularul tău și, chiar dacă ai trecut prin momente grele în viață, te poți folosi de durere pentru a te ridica deasupra tuturor. Septembrie 2023 te pune în contact cu recunoștința, deoarece acum știi că tot ceea ce ai îndurat a făcut parte dintr-un plan cosmic pentru a te duce în locul de măreție.

Energia Balanței funcționează bine asupra ta și te pune în mișcare. Te simți echilibrat și în largul tău. În loc să lași lucrurile să te afecteze, faci din orice lucru ajutorul tău. Ești un alchimist în luna septembrie 2023. Transformi metalul de bază în aur strălucitor.

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nimeni nu se biciuiește pe sine înapoi ca tine, Capricorn și, în luna septembrie a anului 2023, vei fi singura persoană care își ia viața de frâu și profită de zi ... sau mai degrabă, de lună. Ți-ai acordat timpul necesar pentru a te vindeca, iar acum că toamna a venit, ești gata să faci tot ce este necesar pentru a-ți readuce viața în "zona fericită". Așa să fie, dacă asta înseamnă muncă grea și să te pierzi în acte creative. Sunteți aici pentru a vă trăi viața, nu pentru a o privi de pe margine. Acțiunea și energia guvernează luna ta, iar toate acestea sunt pozitive.

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Septembrie 2023 te va face să te strecori în spațiul tău privat pentru a crea capodopere. Vei petrece mult timp singură, dar nu este vorba de a fi singură. Este vorba despre brainstorming și creație. Te cunoști bine și știi cum distragerea atenției poate duce la inactivitate dacă nu ești atent.

Așadar, vei profita de propensiunea acestei luni pentru acțiune și singurătate și îți vei valorifica la maximum talentele în intimitatea lumii tale. Actele creative vor fi numeroase și vei fi mulțumit de creațiile tale.

Pești 
(19 februarie - 20 martie)


În timp ce ești prea fericit să fii productiv și creativ, deoarece septembrie 2023 scoate la iveală acest impuls în noi toți, ești la fel de fericit să sărbătorești cu prietenii vechi. Vei constata că mai multe persoane din trecutul tău sunt "din nou în oraș" și, sincer, acest lucru te bucură nespus de mult.

Tu și partenerul tău romantic sunteți prea fericiți să vă distrați cu prietenii din afara orașului și s-ar putea să simțiți că luna septembrie este aici pentru a aduce petrecerea la ușa voastră. Dragoste, râsete și mult zâmbet au loc pentru tine în luna septembrie 2023.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 sep 2023, 22:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience