Cum îndepărtezi petele de ojă de pe haine. Cele mai bune soluții

Data publicării:
Cum scapi de petele de ojă, sursa pixabay
Descriere foto: Cum scapi de petele de ojă, sursa pixabay

Este atât de ușor să îți murdărești hainele când îți faci unghiile! Dar știi cum să îl îndepărtezi? Citește mai departe pentru a afla cele mai bune soluții pentru a scăpa de petele de ojă de pe haine.

Fie că te grăbești sau se pare că nu ai o mână sigură, să te murdărești de ojă este o greșeală destul de frecventă. Din fericire, există o varietate de modalități de a îndepărta petele nedorite de lac de unghii - nu trebuie decât să citești acest ghid despre cum să îndepărtezi lacul de unghii de pe haine și să alegi metoda potrivită pentru tine. 

Soluțiile vor fi diferite în funcție de tipul de țesătură care a fost pătată, dar fiecare metodă este la fel de eficientă și va îndepărta lacul de unghii de pe haine fără să lase urme de deteriorare. Asigură-te doar că verifici întotdeauna eticheta de îngrijire de pe haină pentru a identifica tipul de material de care este vorba.

Atunci când folosiți substanțe precum dizolvantul de lac de unghii pentru a scăpa de petele de pe haine, este important să le spălați bine după aceea pentru a îndepărta orice reziduu. Folosiți un detergent cu proprietăți de combatere a petelor și verificați mai întâi eticheta de îngrijire a hainelor.

Veți avea nevoie de:

Pânză sau un tampon
Dizolvant de lac de unghii cu acetonă

Folosiți dizolvant de lac de unghii cu acetonă pe o bucată mică de țesătură. Luați apoi dizolvantul de lac de unghii cu acetonă și testați-l pe o bucată mică de țesătură care nu este vizibilă atunci când purtați haina, pentru a vă asigura că nu se scurge culoarea.

Înmuiați o cârpă cu acetonă și tamponați pe zona respectivă. Este recomandat să evitați să folosiți mișcări energice pentru a nu deteriora fibrele. Repetați cu o cârpă curată dacă pata rămâne. Dacă pata rămâne, încercați să folosiți o cârpă sau un tampon curat și repetați procesul. După ce ați terminat, lăsați țesătura să se usuce, potrivit cleanipedia.com

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel