Cum i-a greșit Smiley Ginei Pistol, încă de la prima întâlnire:" Ținusem eu minte că e ceva cu „C”"

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol anunța, de curând, că renunță defintiv la televiziune, preferând să își concentreze atenția pe viața de familie și pe fiica ei Josephine. Anunțul vedetei a întristat fanii emisiunilor pe care le găzduia, Chefi la cuțite și America Express. Dar nici ei nu i-a fost ușor, aceasta luându-și la revedere de la o bucată importantă din viața ei, cu lacrimi în ochi.

Apariția lui Josephine în viața cuplului Smiley – Gina Pistol, avea să îi schimbe acesteia, definitiv, percepția asupra carierei ei.

”În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Că și pentru voi și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cutite și cu o echipa de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, s-a destăinuit frumoasa blondă pe contul ei de Instagram.

Totodată, ea a ținut să precizeze și că nu va mai petrece prea mult timp pe rețelele de socializare:

”Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cat pot! Vă pup, Gina”, și- a luat ea la revedere,  de la admiratorii ei.

Smiley plecat la Londra

În timp ce Gina se ocupă cu atâta dedicare, de creșterea fiicei lor, Smiley duce o viață mult mai activă. Acesta s-a deplasat la Londra pentru producția unor piese noi și nici el nu prea a avut timp de stat pe rețelele sociale, intrând destul de rar și doar pentru a împărtăși membrilor comunității lui, detalii din viața lui profesională.

Greșeala de la prima întâlnire 

Asta nu ar fi o noutate, deoarece dintotdeauna, cuplul Gina – Smiley s-au remarcat prin discreție și cumpătare atunci când a fost vorba despre viața lor privată. Acesta, însă, a dezvăluit de curând, un episod delicat de la începuturile relației lor, care a ajuns viral pe TikTok.

Astfel, la începutul relației lor, artistul ar fi vrut să o impresioneze pe frumoasa blondă, cu un buchet din florile ei preferate. Doar că, îndrăgostit și un pic neatent, acesta a încurcat denumirea florilor și s-a trezit cu un buchet de flori, care nu au avut efectul scontat.

„Prima oară, în primul an când i-am luat flori, ținusem eu minte că e ceva cu „C”, și i-am luat crizanteme(în loc de crini)”, a mărturisit el, la un post de radio.

                                                                                                                                                                                          



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel