Cum gestionezi un conflict în funcție de Zodie. Află cum se ceartă și cum se împacă fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor o Ryan Snaadt
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor o Ryan Snaadt

Zodiile au o serie de trăsături interesante. Iată cum se manifestă acestea atunci când vine vorba despre situații de natură conflictuală. 

Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ca să puteți înțelege mai bine cum gestionați un conflict, nu vă uitați, deci, doar la poziția Soarelui, ci verificați-o și pe cea a lui Marte și mai ales pe cea a lui Mercur (planeta comunicării), în acest fel, veți înțelege mai ușor care este felul în care gândiți.

Cum se ceartă și cum se împacă fiecare Zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cearta apare din senin, cuvintele sunt aruncate la nimereală, este extrem de impulsiv totul și pare un rollercoaster de nervi. Berbecul spune cam tot ce are de spus, indiferent dacă te rănește sau nu. Deși se aruncă în conflicte, nu prea le poate gestiona cu succes și pe cât de repede se ceartă, pe atât de repede se împacă. E posibil să îți aducă flori după sau să se comporte natural, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Taur/ Ascendent în Taur

O să îți spună verde-n față ce îl frământă și probabil că îl frământă de ceva timp. Taurii nu își doresc conflicte în lumea lor, au nevoie de stabilitate, de aceea dacă apelează la ceartă, chiar cred că pot rezolva ceva în acest mod. O ceartă cu un Taur nu va fi plăcută, cu siguranță. Aceștia aruncă vorbe dureroase. Împăcarea va depinde mult de contextul dat și de ce îi iese. Nu ține morțiș să facă el primul pas.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Uite o persoană cu care ar fi cel mai bine să nu intri în conflict. O să te zăpăcească, o să îți răstălmăcească toate cuvintele, o să aducă tot felul de idei chiar în miezul discuției, sau o să își amintească de alte certuri mai vechi. Nu ține ranchiună, asta este sigur. Deci, poți fi sigur de împăcare în cazul Gemenilor, nu or să te țină minte, au altele pe cap; nici nu vor da prea multă importanță împăcării.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel