Cum gestionează fiecare semn zodiacal dezamăgirea, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Dezamăgirea este ceva despre care învățăm de la o vârstă foarte fragedă: sentimentul de a fi dezamăgit, de a nu fi ajutat de cineva, de a nu-ți fi respectat promisiunile, de a nu-ți fi împlinit visele și chiar de a te dezamăgi pe tine însuți. Pe măsură ce creștem, avem moduri diferite de a face față dezamăgirii. Semnele zodiacale atunci când sunt dezamăgite sunt diferite, în funcție de modul în care fiecare individ face față eșecurilor și apoi le depășește.

 Când ești copil, este posibil să reacționezi la dezamăgire printr-un acces de furie sau o cădere emoțională. Când crești poți încerca să te prefaci că dezamăgirea nu te-a afectat. Uneori, chiar ne folosim dezamăgirea pentru a ne motiva să muncim mai mult și să ne ajustăm concentrarea.

Acțiunile noastre și modul în care ne confruntăm cu tulburările emoționale sunt puternic influențate de semnele noastre zodiacale, iar acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de modul în care mergem mai departe atunci când am fost dezamăgiți.

Iată cum fac față semnele zodiacale dezamăgirii:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Optimismul inerent al Berbecului nu le permite să stea mult timp cu gândul la aspectele negative. Acești indivizi sunt pentru a merge mai departe și a găsi altceva pe care să se concentreze. Ar putea fi participarea la un anumit tip de competiție, să facă ceva care îi scoate din zona de confort sau să înceapă un nou proiect. Dacă Berbecul se aruncă în ceva care îl pasionează, nu se va agăța prea mult de o dezamăgire.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Persoanele din Taur sunt perseverente, așa că o dezamăgire nu le va scoate de pe drumul cel bun. După ce au experimentat o dezamăgire, Taurii își vor arăta puțină compasiune și bunătate, astfel încât să se vindece și să meargă mai departe. Ei știu că lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa cum își doresc, dar asta nu ar trebui să însemne să se oprească pur și simplu. Ia-ți timp pentru a-ți procesa sentimentele, dar nu le lăsa să-ți blocheze planurile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este foarte util pentru Gemeni să discute cu un prieten sau cu cineva în care au încredere după o dezamăgire. Dacă Gemenii își păstrează sentimentele în interior, nu este bine pentru ei; aceste sentimente pot ieși la suprafață în viitor și pot provoca daune. Gemenii sunt inteligenți și poate fi util să vorbească despre o situație sau o persoană care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lor. Este bine pentru ei să caute indicii pe care vor sfârși prin a se simți dezamăgiți, dar pe care nu le-au sesizat la momentul respectiv.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este foarte important ca Racul să își simtă emoțiile. Sunt extrem de sensibili, iar dacă nu procesează lucrurile din punct de vedere emoțional, acest lucru le-ar putea afecta comportamentul și luarea deciziilor. Racul are nevoie să se afle într-un spațiu sigur și să aibă un sistem de sprijin. Dacă își interiorizează sentimentele de dezamăgire, ar putea duce la emoții precum furia și tristețea intensă și le-ar fi și mai greu să își revină.

Leu (23 iulie - 22 august)

La fel ca majoritatea dintre noi, Leii sunt dezamăgiți în fiecare zi în sute de feluri, dar nu se lasă doborâți. Ei se concentrează pe viitor și continuă să meargă mai departe și știu că oamenii se uită la ei pentru a fi îndrumați; trebuie să fie conștienți de influența lor asupra celorlalți. Leii trebuie să fie puternici - nu doar pentru ei înșiși, ci și pentru oamenii care îi admiră. Dezamăgirea face parte din procesul de obținere a ceea ce îți dorești și de creare a unor schimbări pozitive, așa că Leul este dispus să plătească acest preț.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele știu că dezamăgirea face parte din viață. Atunci când sunt dezamăgiți, caută lecția, se adaptează și continuă să crească. Pentru acest semn zodiacal, aproape totul poate fi reparat sau îmbunătățit. Cheia este să găsești lecțiile de care ai nevoie, chiar dacă acestea nu sunt evidente. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele pot lua destul de greu o dezamăgire, dar, în cele din urmă, vor încerca să-și schimbe perspectiva asupra ei. Balanța o va reîncadra și va încerca să îi ia din importanță. Cel mai bine este ca Balanța să nu privească dezamăgirea ca pe un absolut, ci ca pe ceva mai fluid. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt mult mai sensibili decât vor ca oamenii să creadă și au tendința de a-și ascunde sentimentele. Atunci când sunt dezamăgiți, acel sentiment de pierdere sau de dezamăgire se poate transforma uneori în furie sau răzbunare. Scorpionilor nu le place să se simtă ca și cum nu pot face nimic pentru a schimba o situație. Ei iau măsuri pentru a se simți mai bine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru a trece peste dezamăgire, Săgetătorul își face planuri. Trebuie să poată avea ceva de așteptat și nu le place să se simtă blocați într-un cerc nesfârșit de dezamăgire și frustrare. Săgetătorul se uită spre lucrurile și experiențele care sunt garantate că îi vor face fericiți și se concentrează asupra lor. Pentru ei, este vorba de a lua puterea de la dezamăgire și de a o îndepărta. Scorpionii sunt maturi, echilibrați și se străduiesc să păstreze controlul. Ei nu cred în a se autocompătimi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt practici și înțelepți, iar dacă s-ar lăsa afectați de fiecare dezamăgire pe care o trăiesc, nu ar ajunge nicăieri. Capricornii încearcă să nu petreacă prea mult timp disecând o dezamăgire; în schimb, ei învață ce pot din ea, pun în practică aceste lecții și lucrează pentru a se îmbunătăți. Capricornii lucrează la înțelegerea rolului lor într-o dezamăgire. Ce pot face pentru a preveni ca un anumit tip de dezamăgire să se repete? Ei se preocupă să se pregătească pentru mai multe succese decât dezamăgiri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii tratează dezamăgirile cu calm. Când ești la fel de creativ și inovator ca Vărsătorul, dezamăgirile se întâmplă. Pentru ei, este vorba despre a nu investi emoțional în orice lucru, astfel încât să nu fii dezamăgit la fel de des. Ei se detașează de factorii de dezamăgire și încearcă să uite cât mai repede de ea. Vărsătorii sunt foarte creativi și preferă să caute soluții decât să lase eșecul sau dezamăgirea să îi afecteze.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Atunci când Peștii sunt dezamăgiți, încearcă să se ocupe de ceva care îi pasionează. Acest semn zodiacal poate fi excesiv de emoțional și poate fi mai bine pentru ei să nu cedeze sentimentelor de tristețe atunci când vine vorba de dezamăgire. În schimb, Peștii ar putea să se piardă într-o expoziție de artă, să facă muncă voluntară sau să se concentreze pe propriul proiect creativ. Dezamăgirea poate fi o sursă de inspirație - este o ușă care se închide și care te obligă să cauți alte alternative. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel