Zodiile și flirtul. Cât de bine stăpânești arta seducției

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Vrei să știi dacă te afli sub semnul zodiacal prielnic pentru flirt? Sau poate vrei doar să îți dai seama care este strategia băiatului de care îți place pentru a te aborda? Află caracteristicile fiecarei zodii și află cât de bine stăpânești arta seducției, potrivit astrelor.

Berbec

Subtil, acest semn zodiacal este foarte încrezător când vine vorba de flirt.

 

Taur

Acest semn zodiacal controlează un pic inițial, deoarece sunt suflete care flirtează de mult timp. Sunt drăguți, protectori, dar niciodată disperați. Sunt statornici și au tendința de a vă intra pe sub piele.

 

Gemeni

Gemenii sunt un pic complicați. Uneori își contrazic propriile acțiuni. Pot fi la fel de entuziasmați ca și plictisiți în diferite momente, în funcție de starea de spirit. Acest comportament misterios și înnebunitor îi are pe mulți oameni lipiți de ei.

 

Rac

Acest semn zodiacal este foarte grijuliu și romantic. Dacă vrei pe cineva care să te dea pe spate, întâlnește-te cu un Rac. Ei te fac să te simți ca și cum ai fi singura persoană existentă în tot locul.

 

Leu

Suav, senzual și încrezător este modul în care poți rezuma capacitățile de flirt ale unui Leu.

 

Fecioară

Acești oameni sunt foarte sofisticați, iar stilul lor este subtil. Fecioarele au nevoie de timp pentru a se deschide cu abilitățile lor de flirt, deoarece al lor seamănă mai mult cu un proces de interviu de angajare. Prima etapă, a doua și așa mai departe.

 

Balanță

Balanțele sunt persoane obraznice. Stilul lor de a flirta este amuzant și sunt foarte entuziaști. De asemenea, dacă le place de tine, devin și ei foarte atingători - dar cu bun gust. Farmecul lor aproape că nu dă greș niciodată.

 

Scorpion

Acest semn zodiacal este foarte direct.  Cu toate acestea, ei își arată magia doar celui de care sunt cu adevărat atrași.

 

Segetător

Săgetătorii sunt niște suflete foarte fericite. Flirtul lor înseamnă distracție și multe râsete. Au un simț al umorului sec, iar atunci când povestesc, îți captează atenția până la T!

 

Capricorn

Un stil de flirt subtil și discret este ceea ce trebuie să te aștepți de la acest semn zodiacal. Ei nu se joacă niciodată dacă le place de tine. Te vor impresiona cu intelectul lor și apoi îți vor arăta autenticitatea lor.

 

Vărsător

Acest semn zodiacal cochetează cu cunoașterea și inteligența. Îți stârnesc curiozitatea, dar rareori ajung să fie fizice. Pur și simplu veți dori mai mult atunci când ei nu sunt în preajmă.

 

Pești

Le este greu să flirteze, mai ales când sunt conștienți de asta. Când au presiunea de a impresiona pe cineva, se descurcă destul de bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel