Cum faci ca parfumul să reziste mai mult. Cele mai bune trucuri

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Când găsești un parfum al cărui miros îl adori, ai vrea ca aroma lui să dureze întreaga zi. Există câteva trucuri care te ajută să păstrezi mirosul parfumului mai mult timp.

Aplică parfumul pe piele, înainte să te îmbraci

Dacă te dai cu parfum înainte să te îmbraci, ai un dublu beneficiu. În primul rând, unele parfumuri pot să păteze hainele mai delicate sau pe cele deschise la culoare. În al doilea rând, parfumul se activează la contactul cu temperatura corpului, așa că va continua să miroasă mult timp după ce te-ai îmbrăcat. 

Hidratează-ți pielea înainte să te parfumezi

Știai că mirosul parfumurilor durează mai mult pe o piele mai grasă decât pe una uscată? Este un fapt dovedit științific. Așadar, dacă vrei ca parfumul tău să rămână proaspăt pe tot parcursul zilei, ai grijă să îți hidratezi pielea temeinic. Poți alege o loțiune de corp fără aromă, dacă vrei ca aceasta să nu influenteze în niciun fel mirosul parfumului tău.

 

Păstrează-și parfumul în condiții optime

Umiditatea, căldura și lumina puternică pot schimba mirosul parfumurilor, așa că este indicat să le depozitezi într-un mediu uscat și răcoros, departe de lumina soarelui.

 

Aplică parfum și în spatele genunchiului

Această zonă este mai uleioasă decât alte locuri și poate reține parfumul pentru mai mult timp, potrivit timesofindia.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel