Cum este relația dintre Gheorghe Gheorghiu și fiica lui, Andra. Dezvăluirile artistului: „Eu sunt foarte bun”

Data actualizării: | Data publicării:
Gheorghe Ghiorghiu, sursa instagram
Descriere foto: Gheorghe Ghiorghiu, sursa instagram

Gheorghe Ghiorghiu a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui, Andra, dar și cum se descurcă în rolul de tată.

Gheorghe Ghiorghiu se mândrește cu fiica sa. Aceasta are 32 de ani și este stabilită de mai bine de 20 de ani în Statele Unite ale Americii. Recent, artistul a dezvăluit care este relația dintre el și fiica lui. Potrivit acestuia, cei doi se înțeleg extrem de bine și nu au secrete unul față de celălalt.

Chiar dacă îi despart sute de kilometrii, Gheorghe Ghiorghiu a mărturisit că relația lor este la fel și că își trimit frecvent fotografii și vorbesc foarte des la telefon.

„Eu sunt foarte bun prieten cu ea și discutăm absolut despre orice, ea cum ajunge undeva, de exemplu anul acesta, în vara asta a fost la Instanbul câteva săptămâni, după la Mykonos, după la Cappadocia, după a plecat la Paris și s-a întors la Antena. Îmi trimite poze permanent de unde este.”, a spus Gheorghe Gheorghiu la Antena Stars.

Artistul a declarat că este mândru de evoluția fiicei sale și de faptul că se descurcă singură și este pe picioarele ei. De asemenea, acesta a spus că fiica lui este angajată la o firmă farmaceutică care produce medicamente pentru boli foarte rare.

 

Gheorghe Gheorghiu se pregătește de nuntă

 

Gheorghe Ghiorghiu, în vârstă de 67 de ani a suprins pe toată lumea, după ce, la finalul anului trecut și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Acum, cei doi urmează să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.  La jumătatea lunii noiembrie a acestuian an, artistul va ajunge la altar la braț cu Gabriela Bănceascu, actuala sa parteneră.

 

”Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a spus Ghorghe Gheorghiu la Antena Stars.

Marele eveniment va avea loc la New York, însă totul va fi în stil tradițional românesc. Artistul a mărturisit că alături de el și partenera sa vor fi peste o mie de invitați.  Gheorghe Gheorghiu a recunoscut că emoțiile l-au cuprind deja, mai ales că nu este obișnuit cu petrecerile spectaculoase, cu mii de invitați.

”Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălău ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a mai adăugat artistul pentru sursa citată.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel