Cum era Monica Tatoiu în tinerețe: „Asta le spun fetelor. Întotdeauna am avut un ultim cuvânt de spus”

Data publicării:
monica tatoiu foto:youtube/damian draghici
Descriere foto: monica tatoiu foto:youtube/damian draghici

Monica Tatoiu vorbește, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, despre experiențele sale din tinerețe.

Într-un podcast moderat de Damian Drăghici, Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri sincere și amuzante despre tinerețea ei și experiențele de atunci.

Te-ar putea interesa și: Anca Lungu, mărturisire copleșitoare despre sarcină: „Am simțit că ceva nu e bine. Medicul era mai tăcut”

„Eram băiețoasă, cred că am o constituție masculină”

În cadrul discuției, Monica Tatoiu a fost deschisă despre imaginea sa din tinerețe, recunoscând că nu s-a considerat niciodată o frumusețe, încadrată în standardele convenționale ale societății. Ea își descrie constituția masculină, admițând că, în ciuda acestei aparențe, era o atracție pentru băieți, care veneau să se confeseze către ea.

„Eu nu eram frumoasă, în sensul ăla. Eram băiețoasă, cred că am o constituție masculină. Băieții la mine veneau să se confeseze”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu povestește cu umor despre unele momente mai intense din tinerețea ei.

„Eu, când mă aprindeam..Aveam un iubit pe care l-am băgat în spital, de pasiune. Și acum ne întâlnim, suntem de aceeași vârstă, avem 68 de ani. Îi zic „Mai ții minte, Adi, ce ți-am făcut?”. Mi se spunea Zuza Nebuna în liceu. La mine, dacă eu aveam argumente și tu nu mă ascultai, muream cu tine de gât”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

Te-ar putea interesa și: Unde se ascunde excesul de zahăr. Dr. Mihail, avertisment: „Este o păcăleală. Îl arunci la gunoi, acolo îi este locul!”

„Asta le spun fetelor tinere. Să nu fii complexată”

Una dintre aspectele remarcabile ale relatării Monicăi Tatoiu este asumarea propriei personalități puternice și a faptului că avea întotdeauna ultimul cuvânt. Ea împărtășește o lecție pentru tinerele femei, încurajându-le să nu fie complexate de aparența lor sau de presupusele imperfecțiuni, ci să-și valorifice inteligența și puterea interioară.

„Asta le spun fetelor tinere. Să nu fii complexată. Eu eram complexată. Aveam picioare strâmbe, mi s-a spus: „Printre picioarele tale poate să treacă mingea de fotbal, dar te iert că ești deșteaptă”.Dar întotdeauna am avut un ultim cuvânt de spus”, a spus Monica Tatoiu, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, relatând, ulterior, despre momentele în care le demonstra persoanelor din jurul ei că este o fire puternică și serioasă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel