Cum depășesc vedetele momentele grele. Codrina Apostol: Sunt zile în care trec cu ajutorul oamenilor de pe Instagram

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Instagram
Descriere foto: Sursa: Instagram

Vedetele au dezvăluit, în intermediul unei emisiuni, despre cum fac față celor mai grele provocări ale vieții.

Și vedetele, ca toți oamenii obișnuiți, au zile proaste, peste care trebuie să treacă cumva. Dacă unii au dezvăluit faptul că își găsesc energia pozitivă din propriile experiențe bune, alții au spus că și-o găsesc în mesajele primite de la oamenii care îi urmăresc.

"Energiile pozitive pentru a merge mai departe mi le iau din mine, mi le iau din momentele prin care, de-a lungul vieții am trecut, unele chiar mai grele decât mementul prin care trec. Și atunci îmi spun: Dacă atunci a fost așa și a fost mult mai greu, înseamnă că impasul ăsta am să-l depășesc râzând. Sigur că nu râd, dar strâng din dinți și trece.", a declarat Mircea Radu, în emisiunea "Vorbește Lumea", de pe ProTV.

"Nu am un plan anume, dar am descoperit că am în mine o resursă fantastică, care mă face să fiu un fel de Hopa Mitică. Oricât mă tăvălesc atunci când îmi este greu și sufăr foarte intens, am încredere în mine că a doua, a treia, a patra zi mă voi simți din ce în ce mai bine și voi vedea lumea cu alți ochi.", a dezvăluit Alina Vâlcu.

Vedetele își iau energia de pe Instagram

Și dacă alte persoane publice se ghidează după speranță și credință, sunt unele pe care fanii le ajută să depășească momentele dificile din viață.

"Nu întotdeauna viața oferă ceea ce ne dorim, dar cred că vorba "Speranța moare ultima" e cea pe care trebuie să o avem în vedere în primul rând. Credința, speranța, toate sunt drumul către ceea ce ne dorim.", a spus Iuliana Tudor. 

"Oho, am să fiu foarte sinceră. Acum povesteam cu cineva de aici. Sunt zile în care trec cu ajutorul oamenilor de pe Instagram. Știți zilele alea în care nu vrei să te dai jos din pat, nu ai nicio putere și toate vin peste tine și primești un mesaj, de la cineva care te urmărește și-ți spune "M-ai inspirat, mi-ai dat putere să fac un lucru sau alt lucru." Pentru mine este o putere, îmi iau puterea de la oamenii care îmi scriu și care mă urmăresc, de la soțul meu, copilul meu, o rază de soare, o floare. Dar sunt și zile în care trag de mine și îmi găsesc puterea în mine.", a continuat Codrina Apostol.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel