Cum curățăm mașina de spălat rufe, pentru a îndepărta mucegaiul și mirosul urât fără a utiliza înălbitor? Soluții rapide și utile

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor engin akyurt
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor engin akyurt

Mașina de spălat este un aparat electrocasnic pe care practic toată lumea îl are în casă și este aliatul nostru numărul unu pentru curățarea hainelor. De obicei, nu este dificil de utilizat; trebuie doar să înțelegeți semnificația diferitelor simboluri și butoane. Totuși, după ce am folosit-o de nenumărate ori este timpul să ne ocupă și de curățarea temeinică a mașinii de spălat.

Compartimentul, în care turnăm detergent și balsam, precum și cuva, care reține murdăria pentru a curăța hainele, sunt doar două dintre componentele care se murdăresc mai des și mai ușor.

La acestea se adaugă și garnitura cuvei, adesea neglijată, care poate fi un recipient pentru germeni, bacterii, mucegai și murdărie.Împreună, acestea își pot cauza un miros urât, pe care îl simțim, adesea, când deschidem mașina de spălat. mai mult, aceste minor urât poate fi absorbit de haine.

Cum, deci, să curățăm mașina de spălat ca să fie ca nouă? Articolul de astăzi ne-ar putea oferi sfatul pe care îl căutăm.

În primul rând, am putea lăsa deoparte produsul chimic, care îl folosim, de obicei, la curățarea mașinii de spălat, adică înălbitorul.

Așa că am putea să ne luăm rămas bun și de la mirosul său înțepător și  să scăpăm de pericolul de a păta hainele și podeaua.

În schimb vom folosi produse naturale și  ecologice.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel