Cum curățăm corect pantofii. Adina Buzatu a dezvăluit secretul care va prelungi durata de viață a perechii tale preferate / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Adina Buzatu, una dintre cele mai apreciate și cunoscute creatoare de modă din România, a dezvăluit cum trebuie să ne curățăm corect pantofii. Iată secretul care va prelungi durata de viață a perechii tale preferate.

Adina Buzatu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă din România, a împărtășit un secret esențial pentru îngrijirea pantofilor, care poate prelungi durata de viață a perechii tale preferate. Conform expertei în modă, curățarea adecvată a pantofilor este esențială, iar un pas important în acest proces este utilizarea unei substanțe de curățare potrivite.

Cum curățăm corect pantofii. Adina Buzatu a dezvăluit secretul

Potrivit Adinei Buzatu, această substanță poate fi spirt sau o soluție specială bifazică de demachiere a pantofilor. Asemenea ritualului de demachiere facială, această metodă pregătește pantofii pentru aplicarea cremei de îngrijire.

„Întotdeauna, pantofii trebuie curățați cu o substanță de curățare. Poate să fie spirt sau o soluție specială bifazică de demachiere a pantofilor. Cum te demachiezi pe față, la fel demachiezi și o pereche de pantofi înainte să-i dai cu cremă”, a dezvăluit Adina Buzatu.

„Secretul pentru a-ți menține pantofii într-o formă impecabilă constă în curățarea cu atenție folosind o substanță potrivită”

Creatoarea de modă preferă crema transparentă, deoarece este un produs universal care poate fi folosit la orice pereche de pantofi, indiferent de culoarea acestora. În cazul pantofilor de culoare clasică, cum ar fi maro, negru sau bordo, Adina Buzatu recomandă alegerea unei creme în aceeași nuanță pentru a menține și evidenția aspectul elegant al încălțămintei.

„Așadar, secretul pentru a-ți menține pantofii într-o formă impecabilă constă în curățarea cu atenție folosind o substanță potrivită și în aplicarea unei creme de calitate, potrivite culorii și tipului de material al pantofilor. Prin adoptarea acestui ritual de îngrijire, poți să prelungești durata de viață a perechii tale preferate și să păstrezi aspectul lor impecabil în orice moment.

Eu prefer crema transparentă, pentru că avem zeci sau sute de culori de pantofi și este greu să avem toate acele culori de cremă.

Dacă vorbim de un pantof de culoare clasică, cum ar fi maron sau negru sau bordo, atunci poți să îți iei cremă în culoare”, a spus Adina Buzatu.

@trendsbyadinabuzatu Cum curățăm pantofii⁉️ Ce produse folosim????? #TRENDSbyAdinaBuzatu ♬ original sound - Adina Buzatu

Cum alegem sacoul potrivit pentru corpul nostru

Recent, Adina Buzatu a dezvăluit cum alegem sacoul potrivit pentru corpul nostru. Ea a oferit câteva sfaturi importante pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească stilul vestimentar.

„Sacourile toamnei sunt colorate. Rămân, sigur, gri, bleumarin, negru pentru cei care au un dress code extrem de strict la birou, dar chiar și ei, cu un pantalon gri, pot purta spre exemplu un mov prună închis. Arată bine.

De asemenea, pot purta culori precum verde, turcoaz închis, maro sau bej. Deci și cei care au dress code strict pot purta variante, însă, luați-vă sacouri versatile, care merg la multe ținute, în weekend sau la o cină, dar și la birou cu jeans, vinerea. Verdele este la modă și arată extraordinar pentru majoritatea tipurilor de ten. Dacă alegeți dungi sau carouri, atunci alegeți variantele care se pot asorta ușor.

Cât despre țesături, se poartă stofele de lână, în combinație cu alte materiale naturale cum ar fi: mătase naturală, cașmir, mohair, dar, foarte important, se poartă și flanelul. Pare gros, însă nu este. Are avantajul că este natural și nu se șifonează deloc”, a precizat Adina Buzatu.

Un rând de nasturi sau două rânduri de nasturi?

Cât despre alegerea dintre un rând de nasturi sau două, creatoarea de modă spune că alegerea depinde de proporțiile corporale.

„Este o întrebare pe care o primesc foarte des, încontinuu, mai ales că se poartă mult varianta la două rânduri de nasturi. O vedeți peste tot în social media, dar e foarte important să vă vină bine.

Dacă aveți umerii lați, talia mică, da, puteți purta ambele tipuri. Dacă aveți un pic de burtică, nu foarte mare, nu-i o disproporție extraordinară între umeri și talie, atunci puteți purta atât un rând de nasturi, dar și două rânduri de nasturi.

Arată foarte bine două rânduri de nasturi, dar în momentul în care ai umerii micuți și talia foarte mare, atunci evită două rânduri de nasturi. Nu îți va veni deloc bine o astfel de variantă”, a mai spus Adina Buzatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel