Cum ceri ajutorul Universului. Lidia Fecioru, ritual pentru îndeplinirea dorințelor: Metoda „cana de lut”

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un ritual pentru îndeplinirea dorințelor: metoda căniței de lut, prin care poți cere ajutorul Universului.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit ritualul pentru îndeplinirea dorințelor, cu ajutorul unei căni de lut.


Lidia Fecioru explică care este principiul după care funcționează Universul și cum putem obține îndeplinirea dorințelor: "Tot ce trimitem noi în univers se întoarce înapoi. Şi trimitem şi gânduri bune, şi rugăciune, şi dorinţe. Dorinţa trebuie să fie fermă, clară".

 


"Trebuie să îți asumi tot ceea ce faci și să ai propriile idei în toate. Este foarte important să nu permitem energiei pozitive să plece din jurul nostru. Trebuie să dezvolți sursa energiei pozitive atunci când ai descoperit-o! ", spune Lidia Fecioru, la ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

 

Cum îi poți transmite Universului dorințele tale

"Se ia o căniţă de lut, e bine să fie Luna în creştere, şi pui miere şi ceva ce reprezintă dorinţa ta: un obiect mic care reprezintă dorinţa ta. Unii îşi pun un inel pentru căsătorie, alţii pot pune o maşinuţă mică pentru a-şi schimba maşina. Sau putem scrie un bileţel şi îl punem acolo în miere. Astupăm căniţa cu o cârpă albă şi o pitim undeva unde să nu ne vadă nimeni.

Ceea ce facem noi este un talisman, iar un talisman nu trebuie să ţi-l vadă nimeni. Şi de fiecare dată când te gândeşti la căniţă, te gândeşti cu drag, cu o rugăciune, ca să ţi se îndeplinească dorinţa. Ţinem căniţa acolo până se îndeplineşte dorinţa, nu umblăm la ea.

Oamenii fac în felul următor: pun căniţa, îşi pun dorinţa, iar dacă nu s-a întâmplat într-o săptămână sau două zic că nu funcţionează, iar dorinţa lor nu se mai îndeplineşte niciodată.

Niciodată nu trebuie să disperi. Întotdeauna când îţi doreşti ceva, fii ferm pe dorinţa ta şi vei vedea că Universul nu ezită să îţi întoarcă şi să îţi îndeplinească dorinţa", spune Lidia Fecioru la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel